Радіти чи плакати: ТОП модних трендів, які повернулися

“Мода – це те, що виходить із моди”.

Коко Шанель

Саме так хочеться почати цю статтю, адже мода справді циклічна і з цим твердженням складно посперечатися. Здавалося б, що є речі, які вже ніколи більше не повернуть свою актуальність, але вони знову вриваються в топи модних трендів і перевертають все з ніг на голову. Пропонуємо поговорити про цих гардеробних бунтарів.

Час читання: 3 хвилини та морозиво 🍨

статья доступна на русском языке

7 модних тенденцій, які вас здивують

7 модних тенденцій, які вас здивують

Можливо, ви навіть до цього були не готові, але якщо хочете залишатися в тренді, потрібно буде підлаштуватися під прийдешні модні рішення. Не будемо довго вас мучити, пропонуємо відразу ж перейти до справи.

Бриджі та капрі

Бриджі та капрі

Ви думали, що вони більше ніколи не повернуться в моду? Не тут-то було! Бриджі та капрі будуть на піку своєї популярності. Модниці зможуть віддати перевагу будь-яким формам і фасонам. Стилісти рекомендують носити їх з укороченим верхом або комбінувати з таким одягом:

  • топи, боді, майки, лонгсліви по фігурі;
  • сміливі топи.

GUESS

@GUESS

zara

@zara

maxmara

@maxmara

thestyleograph

@thestyleograph

Цікаво на тему: Що таке athflow: особливості нового модного тренду

Легінси

Легінси

Спортивні чи елегантні – вибирайте будь-які. Вони можуть стати чудовою альтернативою джинсам та штанам. А чому б і ні?!

Носити легінси можна з офіційним верхом (об’ємний жакет), шкіряним бомбером або косухою, оверсайз-сорочкою, футболкою. Із взуттям теж не потрібно морочитися. Ваш образ можуть доповнити туфлі, лофери, кеди або кросівки.

doiseffbr

@doiseffbr

isabelmarant

@isabelmarant

annarvitiello

@annarvitiello

Джинси-банани (балони)

Джинси-банани (балони)

Сміливе рішення! Ви тільки подивіться, який стильний вигляд вони мають. У цьому сезоні нам точно доведеться з ними подружитися.

Носити джинси-банани (балони) можна з укороченими сорочками, топами та майками по фігурі, боді тощо. Такий денім відмінно заходить з туфлями й кедами.

maisonalaia

@maisonalaia

hommegirls

@hommegirls

Цікаво на тему: Як сформувати гардероб за архетипом?

Низька посадка

Низька посадка

Якщо ви ще тільки придивляєтеся до цього тренду, рекомендуємо оперативно виправляти ситуацію. Штани та спідниці із заниженою посадкою стали головною модною тенденцією, яку оминути не вдасться. Це ще один натяк на те, що мода нульових наступає на п’яти.

zara

@zara

zara

@zara

bershka

@bershka

ayamuse

@ayamuse

ayamuse

@ayamuse

Спідниці-олівець до коліна

Спідниці-олівець до коліна

Один з недавніх антитрендів знову підкорює світові подіуми. Спідниці прямого крою до коліна – новий писк моди. Вибирайте спідницю без помітного декору, вона стане чудовою базою для будь-якого образу.

Не менш популярною буде спідниця-олівець. Довжину теж вибирайте до коліна, якщо хочете відповідати модним тенденціям. Так, така спідниця має суворіший та елегантніший вигляд, але вона, як маленька чорна сукня, має бути у вашому гардеробі.

Поєднувати спідниці можна як з класичним верхом, футболками, топами-бра, майками, а також експериментувати зі спортивною олімпійкою. Тут важливіше не помилитися зі взуттям, оскільки довжина до коліна є досить підступною і може візуально зменшувати зріст і робити ноги масивнішими. У такому разі добре підійдуть балетки, босоніжки або шльопанці на невисокому каблучку, слінгбеки або мюлі, високі чоботи.

fendi

@fendi

fendi

@fendi

 givenchy

@givenchy

Цікаво на тему: Типи фігури: як вдало обіграти свої особливості

Сумка карго

Сумка карго

Привіт із 90-х і 2000-х років. Сумки з боковими кишенями теж стали мастхевом цього сезону. Різні бренди пропонують сумки на будь-який смак, тому ви точно зможете підібрати найкращий варіант для створення стильних луків.

miumiu

@miumiu

@battlo.store

miumiu

@miumiu

Балетки

Балетки

Хтось скаже, що повернення балеток у моду – це не новина. А ніхто з цим сперечатися і не збирався. Але оскільки мова в цій статті йде про речі, які знову повернулися в моду, ми просто повинні були згадати про балетки. Зручні, не помітні, ідеально підходять під різні образи – саме такими словами можна охарактеризувати це взуття. Знамениті бренди пропонують різні варіації балеток: зі стразами, класичні, в сітку і не тільки. Складно буде зупинитися на якомусь одному варіанті.

 maisonalaia

@maisonalaia

 maisonalaia

@maisonalaia

freepeople

 @freepeople

Як вам така добірочка трендових речей з минулого? Захотілося вже що-небудь цікавеньке прикупити? Напишіть нам у коментарях.

Читайте також:

7 Серпня / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA