Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім менш популярні й молоді лейбли підхоплюють і поширюють ключові ідеї в маси. Наприкінці лютого і в перші дні березня 2024 року модні будинки представили свої нові колекції на прийдешню весну і літо. Оскільки погода нарешті дозволяє продемонструвати всі обновки, варто згадати тренди на ювелірні вироби.

тренди на ювелірні вироби

@pusspussmag

Яскравіше і більше: головні літні прикраси

На останньому тижні моди галасу наробив авангардистський іспанський бренд Balenciaga, представивши концептуальний браслет — рулон скотчу. Якщо до подібних експериментів ви поки що не готові, більш традиційні прикраси також набули оригінальної форми:

Замініть звичайні сережки об’ємними кафами, які обрамляють все вухо. Таку прикрасу до формального вбрання запропонували Valentino, Loewe, Zimmermann.

кафи

@zimmermann

Шукай EVA Blog в Instagram

Великі та навіть величезні каблучки зі вставками хитромудрих форм, які закривають кілька пальців, показали Missoni та Paco Rabanne. Весільна мода цього сезону виділила каблучку ювелірну з білого золота або платини, зокрема з діамантами, які завжди залишаються доречними. 

Великі та навіть величезні каблучки

@zolotakraina

Масивні сережки та браслети, а також прикраси, що обрамляють плече — приголомшливе доповнення до топів і відкритих суконь, представлені Chloé, Balmain, Diesel.

Масивні сережки та браслети

@zimmermann

Цікаво по темі: 15 стильних аксесуарів, які доповнять ваш образ

Монохромне вбрання чудово розбавлять великі брошки, як у Carolina Herrera, Chanel, Blumarine, Coach.

великі брошки

@carolinaherrera

Cuff-браслети у вигляді манжет, запропоновані Balmain, Alexander McQueen і Schiaparelli, мають чудовий вигляд як на відкритих руках, так і поверх блуз з об’ємними рукавами.

Cuff-браслети

@schiaparelli

Варіанти прикрас на шию на прийдешнє літо просто карколомні: Versace, Dior, Patou запропонували цього сезону чокери; Courreges, Valentino, Carven — довге намисто нижче грудей, а Burberry, Ralph Lauren, Louis Vuitton і Armani зупинилися на багаторівневих кольє. 

Варіанти прикрас на шию

@louisvuitton

Цікаво по темі: Найкращі прикраси в українському стилі: гердан, силянка, коралі

Створити неординарний і ефектний образ допоможуть моносережки, як на моделях Fendi, Anteprima, Gucci, Dion Lee. Як альтернативу можна поєднувати вироби різних наборів, наприклад, пусет на одному вусі та сережку-підвіску — на іншому.

змішання металів різних відтінків

@prabalgurung

Givenchy, Erdem, Versace запропонували обручі на голову з ювелірними й текстильними елементами, а ось Giambattista Valli та Ulla Johnson вибрали вінки.

обручі

@versace

Цікаво по темі: Як підбирати аксесуари під форму обличчя

Матеріали та деталі

Крім великого розміру і яскравої колірної палітри в тренді залишається змішання металів різних відтінків, наприклад, білого і червоного золота, задане ще минулого сезону. Для ділового стилю, ймовірно, завжди буде актуальним мінімалізм, але якщо це не ваш шлях — у справі масивні ланцюжки, запропоновані Prabal Gurung, Plan C, Tom Ford, Roberto Cavalli, 3.1 Phillip Lim. Стилісти припускають, що мода на них збережеться щонайменше до осені, аж надто ті гарні поверх в’язаних светрів.

масивні ланцюги

@schiaparelli

Багато уваги модні будинки приділили не тільки яскравим самоцвітам, а й перлам, які можна було помітити буквально скрізь — сережки, каблучки, чокери, намиста на моделях Chanel, Erdem, Versace, Dries Van Noten, Dior, Givenchy. 

самоцвіти

@zolotakraina

Досить чітко читається і тенденція змішування ювелірних матеріалів з текстилем, і навіть вшивання металевих виробів у вбрання. До речі, шовкова троянда Dolce & Gabbana на шиї Naomi Campbell демонструє ще один тренд, який впевнено повертається з сезону в сезон — квіти. Не менш популярні й анімалістичні мотиви: дикі кішки, змії, комахи, підводний світ.

Шукайте натхнення у високій моді та виражайте себе за допомогою вишуканих і оригінальних прикрас.

 

Читайте також:

7 Травня / 2024 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *