Модні тренди весна-літо 2020: чим поповнити гардероб після карантину?

Перша хвиля весняних потеплінь нагадала, що настав час проводити сезонну ревізію гардеробу і складати перелік майбутніх покупок, якими можна буде потішити себе після карантину. Ми ж традиційно аналізуємо новинки сезонів моди і публікуємо огляд найбільш носибельних трендів, щоб ви могли повернутися до активного соціального життя в нових стильних образах. Отже поговоримо про модні тенденції 2020 року.

Модные тренды с подиумов: весна-лето 2020 в вашем гардеробе| EVA Blog

Тотальний денім

Джинсовый total look вже вкотре очолює модні тренди. Дизайнери вже не перший рік віддають деніму провідну роль у своїх колекціях. І ми цілком з ними згодні, адже джинсові комбінезони і костюми – це не тільки стильно, але й зручно та практично. Крім класичного деніму на піку популярності варений джинс, що більше нагадує техніку тай-дай, та денім у пастельних відтінках. Найбільш актуальними фасонами, крім джинсів mom та незмінних скіні, будуть «банани» та широкі «труби».

Тотальный деним | EVA Blog

Пончо

Строкате пончо з етнічним візерунком – актуальний statement-елемент, який вдихне нове життя у ваш базовий весняний гардероб. Для створення оригінального і практичного образу достатньо простих джинсів, водолазки, черевиків і аксесуарів.

Пончо | EVA Blog

Якщо ж етнічні мотиви – не ваша тема, можна зупинитися на мінімалістичному пончо асиметричного крою, або пончо з класичним принтом: «гусячою лапкою» або тартаном.

Мереживо і кроше

Напівпрозорі візерунчасті тканини і тонке плетіння налаштовують на ніжність і романтичність. Жіночна сукня з мережива або у техніці кроше зобов’язана зайняти місце у вашому весняному гардеробі. Її можна носити просто на спідню білизну, на тонку туніку або довгу майку, з кардиганом або маскулінним піджаком, а також можна поєднати з денімом або шкірою.

Кружева и кроше| EVA Blog

Рюші, волани, рукави-ліхтарики

Самим лише мереживом романтика цього сезону не обмежується. Пишні лялькові сукні з гіпертрофованими воланами, рюшами і рукавами-ліхтариками стали однією з провідних тем показів SS 2020. Щоправда сукні схожі на тістечка виглядають надто інфантильними і гротескними, щоб носити їх поза подіумом. Тому, якщо ви бажаєте адаптувати цей тренд і не виглядати дивакувато, радимо придивитися до суконь, частково оздоблених асиметричними рюшами або воланами.

Рюши, воланы, рукава-фонарики | EVA Blog

Бра

Сексуальні бра впевнено витісняють кроп-топи. Якщо ви достатньо смілива для такої відвертості, тоді пропонуємо взяти даний тренд до уваги. Головне правило – поєднувати бра з більш стриманими елементами гардеробу. Радимо носити його з брюками або спідницею з високою талією та жакетом або легким кардиганом.

Бра | EVA Blog

Екзотичні принти

Тропічні квіти та фрукти, екзотичні птахи та тварини і зелене море амазонської рослинності на сукнях, піджаках, костюмах та аксесуарах стали однією з головних окрас подіумів. Ваше літо у кам’яних джунглях також наповниться свіжими барвами з цими яскравими екзотичними принтами, тому обов’язково беремо цей тренд до уваги.

Экзотические принты | EVA Blog

Геометрія у ч/б

Клітинка, смужка, горох, орнаменти у чорно-білому виконанні були є і будуть актуальними елементами індивідуального стилю. Вони доречні у будь-якому дрес-коді і будь-якій ситуації. А ще різкий контраст чорного і білого з одного боку натякає на дуальність характеру, а з іншого робить вас цікавою особистістю.

Полоска | EVA Blog

Жилети

Доповнює модні тенденції 2020 класичне тріо: піджак, брюки та жилет. Власне щоб створити трендовий образ, достатньо й самого жилета. Його можна носити замість топа разом з брюками або короткими шортами брючного крою.

Трендові кольори

І наостанок кілька слів про модні тренди у колористиці. Найцікавішими кольорами сезону SS 2020 стали насичений синій, яскраво-червоний, рожевий, фуксія, перламутрові і золоті тканини, схожі на фольгу або обгортку від цукерок.

Трендовые цвета | EVA Blog

Усі ці кольори можна використовувати самостійно або в якості акцентів у повсякденному образі.

15 Квітня / 2020 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA