Леопардовий тренд: як носити тваринний принт у 2024 році

Впевнена, що цей тваринний принт вже просочився у твою стрічку Instagram. Якщо минулого року він частіше з’являвся в образах стилісток та стрітстайл-блогерок, то у 2024 леопард буквально всюди. Взуття, спідниці, блузи, сукні — бренди різного цінового сегмента показують своє бачення модного тренду. Тож пропоную поглянути, як вибрати леопардовий принт та вдало вписати його у свій гардероб. Зібрала поради та ідеї для натхнення, а ти в коментарях напиши, які найбільше сподобались!

Як вибрати розмір та забарвлення леопардового принта?

На те, як виглядатиме в образі леопардовий принт, значною мірою впливає розмір плямок та забарвлення фону. Відповідно, стануть у пригоді рекомендації щодо підбору за кольоротипом та пропорційністю фігури.

1-Как-выбрать-размер-и-расцветку-леопардового-принта

Легше стилізувати тваринний принт з середнім та наближеним до великого розміром плямок. А от коли вони скоріше дуже великі або навпаки, занадто дрібні, підібрати модний образ буде складніше. Також при купівлі одягу з леопардовим принтом зверни увагу на відстань між візерунками. Якщо плямки розташовані занадто близько одна до одної, вони можуть зливатися у трохи брудний фон. Тож краще, щоб між візерунком залишалось трохи відстані та повітря.

Шукай EVA Blog в Instagram

Окрім того, враховуй при виборі тон своєї шкіри та співвідношення з кольором волосся. Світла шкіра, світле волосся та холодний кольоротип краще поєднується з пісочним або світло-сірим забарвленням леопардового принта з середніми плямками. А от засмагла шкіра, темне волосся та теплий кольоротип будуть гармоніювати з більш виразними плямками та темним, теплим тоном фону.

2-Как-выбрать-размер-и-расцветку-леопардового-принта-1

Звісно, ці рекомендації найбільш актуальні для одягу біля портретної зони. Чим далі від обличчя, тим вільніше ти можеш експериментувати з модним трендом на леопардовий принт.

1 Леопардовий принт

@vidanaaaa

Цікаво на тему: 10 речей, які псують твій зовнішній вигляд

Одяг з леопардовим принтом в стильному гардеробі

Почну зі стильних ідей для тих, хто готовий віддати леопарду домінантну роль. Цей тваринний принт гарно поєднується з денімом, одягом в тон забарвлення та кежуал речами в чорному, бежевому, та сірому відтінку. Чим далі від портретної зони, тим візуально спокійнішим сприймається принт. Тож якщо тільки розвиваєш навички стилізації, зверни увагу на штани, спідниці та взуття з трендовим леопардовим забарвленням. Поєднуй їх з простим, базовим одягом і намагайся не перенаситити образ акцентами.

4-Одежда-с-леопардовым-принтом-в-стильном-гардеробе

Звертай увагу на тканину, бо неякісна, занадто тонка або блискуча може здешевити образ. Забарвлення леопардового принта має різні підтони. Чим спокійніший вибереш, тим легше вписати вбрання в загальний лук. Якщо в ньому вже є активні контрастні кольори, вони підсилять тваринний принт.

Подивимось на стрітстайл образах, як стилістки та прихильниці моди пропонують носити леопардовий принт.

2 Леопардовий принт

@oliviatps

Цікаво на тему: Корсет в жіночому гардеробі: ідеї образів

Сукні

Якщо леопард — це твій топчик в трендах моди, зверни увагу на сукні. Для повсякденних образів бажано вибирати закритий фасон, без надмірної оголеності. Якщо все ж хочеться короткої сукні, то хай хоча б рукав буде подовженим. І одягати її бажано на вечірній вихід.

3 Леопардовий принт

@jessiekass

4 Леопардовий принт

@mdfhima

5 Леопардовий принт

@heloise.guillet

Верхній одяг

Мода 2024 підкинула й багато ідей використання леопардового принта у верхньому одязі. Першими на думку, звісно, приходять шуби, але не варто забувати й про плащі, пальто, бомбери, куртки та жилети. І хоч вже відчутно потеплішало, і певний період цей одяг проведе в шафі, леопардовий тренд, схоже, з нами надовго. І в тебе буде час подумати, чи не оновити гардероб відповідними плямистими речами.  До речі, в образах з денімом блогерки часто створюють леопардову пару, вибирають це забарвлення і для верхнього одягу, і для взуття.

6 Леопардовий принт

@savagebird

7 Леопардовий принт

@anais.closet

8 Леопардовий принт

@nica.gomesgraca

9 Леопардовий принт

@lolana_look

Цікаво на тему: Особливості стилю Baddie Aesthetic

Футболки та блузи

Оскільки футболки та блузи потрапляють в портретну зону, ці речі стають більш акцентними. Тож бажано їх поєднувати з базовим одягом спокійних кольорів. Найбільш нейтрально леопардовий принт виглядає як частина багатошарового стильного образу, а також як елемент оздоблення. Наприклад, базова біла футболка може бути декорована відповідною кишенею або каймою вздовж рукава. Ну і не забуваймо про популярний прийом від стилісток — перегукування принту зі взуттям.

10 Леопардовий принт

@thevogue_dus

11 Леопардовий принт

@illilorey

12 Леопардовий принт

@belenchuuus

13 Леопардовий принт

@elodieromy

14 Леопардовий принт

@nica.gomesgraca

15 Леопардовий принт

@mdfhima

16 Леопардовий принт

@kerryawalker_

Штани та брюки

В образах зі штанами та брюками хотіла б звернути твою увагу на цікаву фішку, яку нерідко використовують стилістки. В їх модних луках відтінок фону леопардового забарвлення перегукується з принтом на футболці, тканиною светра чи лонгсліву. Інколи таким чином досягають ефекту акценту, а часом навпаки, так “заспокоюють” леопард у загальній картинці. Наприклад, яскраве взуття плюс яскравий малюнок чи сумка перебирають на себе увагу, роблять трендовий тваринний принт більш базовим.

17 Леопардовий принт

@vidanaaaa

18 Леопардовий принт

@doro_sunshine8

19 Леопардовий принт

@eviwave

20 Леопардовий принт

@belenchuuus

21 Леопардовий принт

@belenchuuus

22 Леопардовий принт

@unchicleenmitacon

23 Леопардовий принт

@mdfhima

24 Леопардовий принт

@lolana_look

25 Леопардовий принт

@lolana_look

Цікаво на тему: Наймодніші жіночі джинси, які мають бути у твоєму гардеробі

Спідниці

Леопардові спідниці легко поєднуються з кедами або модними нині ретро-кросівками. Звертай увагу на тканини, що красиво струменять, та додавай розслаблені футболки чи светри вільного крою.

26 Леопардовий принт

@vidanaaaa

27 Леопардовий принт

@jonnaluukko

28 Леопардовий принт

@styldbyhayley

29 Леопардовий принт

@tinvcb

30 Леопардовий принт

@nica.gomesgraca

Взуття

Як ти могла помітити вище, взуття часто стає варіантом вписати у свій стильний гардероб тренд на леопардовий принт. Чоботи, кеди, балетки, туфлі — майже всі види можна знайти у плямистому забарвленні. Вони можуть як перегукуватись з елементами одягу та сумкою з тваринним принтом, так і бути самостійною зіркою образу. А оскільки стопи далеко від портретної зони, то й помилитися з вибором забарвлення складніше.

31 Леопардовий принт

@amel_nali_s

32 Леопардовий принт

@sarabaetsle

33 Леопардовий принт

@ulkar.mirza

34 Леопардовий принт

@gigi_schmiitz

35 Леопардовий принт

@elinorcharlotte

Цікаво на тему: 9 порад, як одягатися стильно і недорого

Леопардові акценти в образі

Оскільки мода — панянка з досить мінливим настроєм, то не всім хочеться глобально вписувати леопардовий тренд у свій гардероб. Якщо ця історія про тебе, але носити модний тваринний принт все ж цікаво, то цей блок ідей саме для тебе. Наприклад, наймінімалістичніша ідея — леопардові шнурки у взуття. Максимально просто, але дуже класно. Або ж милі носочки, що виглядатимуть з трендових кросівок. А для літніх образів можеш підібрати для себе плямистий купальник.

36 Леопардовий принт

@natalieoffduty

37 Леопардовий принт

@gabrielafloresb_

Сумки

Акцентні сумки — популярний в цьому році стилістичний хід, і тренд на леопардовий принт чудово з ним метчиться. Можеш придбати як акуратний клатч, так і фактурний шопер. До речі, останній цікаво й трішки зухвало виглядає з мінімалістичним, стриманим одягом.

38 Леопардовий принт

@giuli_romanelli

39 Леопардовий принт

@saaara57

39 Леопардовий принт

@jessie_khoo

40 Леопардовий принт

@chic_style_and_fashionn

41 Леопардовий принт

@unchicleenmitacon

42 Леопардовий принт

@lolana_look

Цікаво на тему: Мудборд як інструмент формування свого стилю

Хустки та шарфи

Багато місця не займуть, а якщо набриднуть, можна легко відправити на полицю чекати наступної хвилі популярності леопардового принта. Носити хустки та шарфи можна як звичним способом, так і використати замість ременя чи декорувати ними сумку. До речі, на шию можна пов’язати й леопардову краватку, з одягом у темних кольорах або в стилі office core виглядатиме дуже стильно!

43 Леопардовий принт

@die___moni

44 Леопардовий принт

@unchicleenmitacon

Аксесуари

Ремені —  ще одна леопардова фішка для модних образів тих красунь, які хочуть використати тренди, але не надто змінювати свій стиль. Або ж пошукай аксесуари з відповідним леопардовим принтом. Зокрема, браслети  можуть стати справжніми помічниками!

45 Леопардовий принт

@jacquelineraynaud

46 Леопардовий принт

@llifewithlizz

47 Леопардовий принт

@padampadamparis

Цікаво на тему: Як підібрати ідеальні жіночі сонцезахисні окуляри за формою обличчя

А як ти ставишся до чергового повернення леопардового принта? Які з ідей образів від стилісток та стрітстайл-блогерок надихнули тебе? Поділись думкою у коментарях!

Читайте також:

10 Квітня / 2024 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA