Наймодніший трикотаж: must-have для осені та зими

Трикотаж впевнено увірвався в тренди цього року і, схоже, залишиться з нами ще надовго. Він заполонив наш гардероб влітку (впевнена, що у багатьох модниць точно знайдеться трикотажний топ або сукня) і тим паче буде актуальним у прохолодну пору року. Так що ж ми будемо носити восени-взимку 2023-2024? Які трикотажні речі будуть на піку своєї популярності? EVA Blog зробив добірку трендового одягу, який стане мастхевом для створення цікавих образів.

Час читання: 3 хвилини й чашечка какао ☕

статья доступна на русском языке

Наймодніший трикотаж сезону

Наймодніший трикотаж сезону

Скажу одразу, зупинити свій вибір на чомусь одному буде дуже і дуже важко, оскільки все має гарний і стильний вигляд. Ну, а щоб вас сильно не стомлювати зайвими балачками, пропоную перейти до нашої добірки. Отже, зустрічайте ТОП-8 трендових трикотажних речей.

Шукай EVA Blog в Instagram

Татків светр

Як ви вже здогадалися, мова піде про светри маскулінного крою, які геть стирають грань між чоловічим і жіночим гардеробом. Це базова річ, без якої не обійдеться жоден осінньо-зимовий лук. У моді будуть переважно неяскраві однотонні джемпери. Надавати перевагу слід сірим, коричневим, чорним, кавовим, молочним та іншим спокійним тонам. Але хто забороняв виділятися? Можете експериментувати зі сміливішими кольорами.

Татків светр

@tods

Сірий светр

@tineandreaa

Светр

@prada

Цікаво на тему: Радіти чи плакати: ТОП модних трендів, які повернулися

Трикотажна сукня

Ну куди ж без неї? В’язана або трикотажна сукня – справжній хіт сезону.

Вона може бути будь-якої довжини та фасону, з об’ємними, довгими або короткими рукавами, візерунками та іншими цікавими елементами. Полювати в магазинах доведеться на сукні з імітацією костюма (у стилі Old Money), у рубчик і всіма улюбленими моделями максі, бо саме вони будуть розлітатися в першу чергу. Суворих рамок не буде, тому обирайте саме ту сукню, яка найбільше подобається.

Трикотажна сукня

@bottegavenetaworld

Трикотажна сукня з горловиною

@fendi

Біла трикотажна сукня

@MANGO

Трикотажний костюм

Костюми “двійки” зі спідницею і светром теж залишаються з нами, але їх потихеньку починають витісняти костюми зі штанами. Дуже ефектний вигляд матиме трикотажний костюм з фактурним в’язаним візерунком, це просто секс. А якщо образ доповнити грубими чобітьми на платформі – тримайте мене семеро! Це просто запаморочливо!

Трикотажний костюм

@ayamuse

Жовтий трикотажний костюм

@cosstores

Зелений трикотажний костюм

@MANGO

Кардиган

Якщо ви теж належите до шанувальників кардиганів, вам обов’язково потрібно прикупити модель по фігурі з тонкого трикотажу. Здавалося б, що вони безповоротно вийшли з моди кілька років тому, але не тут то було. Мода настільки циклічна, що іноді я замислююся над тим, щоб не викидати речі, які вийшли з моди. Вони ж потім просто розривають усі тренди.

Також актуальними залишаються короткі в’язані (з товстою в’язкою) і трикотажні оверсайз кардигани. Тому не поспішайте їх позбуватися.

Кардиган

@bottegavenetaworld

Сірий кардиган

@cosstores

Оливсковий кардиган

@miumiu

Коричневий кардиган

@maxmara

Цікаво на тему: Як сформувати гардероб за архетипом?

Короткий джемпер або поло

Побачила б бабуся вас у такому, точно насварила! Укорочені моделі джемперів або поло (з вовни, трикотажу) точно будуть у гардеробі в тих, хто пильно стежить за модою. Вони ідеально поєднуються зі спідницею або брюками із завищеною талією.

Короткий джемпер

@guess

Короткий джемпер сірий

@thestyleograph

В'язаний короткий джемпер

@freepeople

Білий короткий джемпер

@freepeople

Водолазка класична і в рубчик

Це ще одна базова річ, без якої створювати красиві та трендові луки не вийде.

Водолазка

@tineandreaa

Водолазка чорна

@cosstores

Класична водолазка

@cosstores

Водолазка біла

@cosstores

Водолазка синя

@cosstores

Светр із блискавкою

Якщо светр маскулінного крою вас не вражає, у такому разі є чудова альтернатива – джемпер із блискавкою. Так, він повернувся до нас з 90-х і цього сезону перебуває просто на піку своєї популярності.

Светр із блискавкою

@minimalstreetstyle

Светр із блискавкою сірий

@cosstores

Светр із блискавкою у смужку

@cosstores

Светр із блискавкою в білу смужку

@cosstores

Цікаво на тему: Як підібрати сумку під свій образ

Жилети

Не встигли прикупити собі в’язаний або трикотажний жилет? Покваптеся, адже ця річ не збирається здавати свої позиції найближчим часом, а, навпаки, тільки набирає популярності. Доповніть жилетом діловий або повсякденний образ і ви помітите, як докорінно зміниться картинка. Він стане справжньою родзинкою образу. Носити жилет можна з чим завгодно: сорочкою, гольфиком, поло, футболкою і навіть на голе тіло (якщо погода дозволяє).

Жилет

@thestyleograph

Жилет сливовий

@freepeople

Стильний жилет

@cosstores

Жилет чорний

@cosstores

Жилет чорний

@cosstores

Жилет кольоровий

@cosstores

Зізнавайтеся, вже пригледіли собі що-небудь цікавеньке з трикотажу? Поділіться з нами в коментарях.

Читайте також:

26 Жовтня / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *