Що таке athflow: особливості нового модного тренду

Поговоримо про комфорт? Адже він саме тотожний з поняттям athflow. Якщо ніколи про це не чула, то велком на EVA Blog, де ми розповімо все про цей незвичайний тренд.

Час читання: 1 хвилина та чашка матча-латте 🍵

статья доступна на русском языке

Практичність і свобода рухів

Теорія “усвідомленого одягу”

Ми намагаємося жити, не збавляючи темпу заради успішної кар’єри, дітей або можливостей, які відкриваються перед активними, цілеспрямованими людьми. Але перебуваючи в постійній гонці, ми не помічаємо, як вичерпуємо свій ресурс практично до нуля, не встигаючи поповнювати його спорожнілі запаси. Тому в наше життя поступово проникає slow living — розмірений підхід до різних аспектів повсякденного життя, що передбачає неспішне виконання завдань у комфортному режимі. Він охоплює всі сфери життєдіяльності: роботу, б’юті-рутину, зовнішній вигляд, формуючи абсолютно новий усвідомлений стиль життя. Ця тенденція запустила тренд на athflow — одночасно зручний і елегантний одяг, що підходить до будь-якого приводу, чи то ділова зустріч, прогулянка містом або відпочинок вдома. Розберемо це поняття і виділимо його головні принципи.

Що означає athflow?

Що означає athflow?

Мода часто заганяє нас у рамки правил і тенденцій. Бренди, інфлюенсери та конс’юмери диктують тобі, як і в що одягатися. Але 2021 року, якраз у період локдауну, з’явилося таке віяння як athflow. Його сенс не тільки в тому, щоб зробити гардероб комфортнішим, а й змінити вектор своїх вподобань, обираючи вільні, розслаблені луки та вміло вплітаючи їх у свою повсякденність.

Цікаво на тему: Що таке Sustainable Fashion і чому стійка мода — це важливо

athleisure і flow

Назва поєднує в собі слова athleisure і flow. Останні кілька років перше поняття має на увазі все, що пов’язано зі спортвіром, наприклад, спортивний шик і кежуал, які успішно вклинилися скрізь, де тільки можна, навіть у дрес-код. Друге слово звучить як “потік”, що, з одного боку, означає ресурсність, а з іншого — перехід до практичних, функціональних фасонів і легких, струмливих матеріалів. Об’єднавши обидва поняття воєдино, виходить, що athflow — це про практичність і свободу рухів в одязі та аксесуарах.

Цікаво на тему: Капсульний гардероб: що це таке, як скласти приклади капсул

Принципи стилістики athflow

Принципи стилістики athflow

Ми визначили, що athflow допоміг розмити грані між домашніми луками та повсякденним одягом, дозволивши нам більше свободи у підборі образів. Тепер ти можеш зібрати сетап на перетині шовкової піжами й спортивного костюма і почуватися впевнено і вільно. Виділимо головні особливості, властиві одягу в цій стилістиці:

  1. Натуральні, екологічно чисті матеріали, приємні до тіла. Якщо в складі є синтетика, то тільки з позначкою eco. Тож запасайся лляними костюмами в стилі athflow.
  2. Легкі, повітряні тканини, що спадають природними складками. Вибирай віскозу, сатин або шовк, які струмують самі по собі та мають гарний вигляд у сформованих оборках і хвилях.
  3. Кілька речей одного або подібних базових відтінків з різними фактурами, які можна комбінувати між собою, створивши для себе універсальний гардероб-конструктор.
  4. Для холодної пори — натуральний трикотаж, у якому захочеться сховатися від негоди. Вовняні костюми, невагомі кофти та об’ємні кардигани вдало доповнять твій лук в athflow-стилістиці.
  5. Прості фасони та вільний крій. Одяг не повинен сковувати твоїх рухів, дай своїй шкірі більше повітря і простору.

Цікаво на тему: Що робити, якщо речі oversize не пасують вашому типу фігури?

Принципи стилістики athflow - 1

На перший погляд, усе це може здатися занадто простим, однозначним і без родзинки. Але придивись, вдумайся, і побачиш у цьому принципи свободи та комфорту, яких так не вистачає серед нагромадження буденних складнощів. Розсунь звичні рамки та відчуй щось справжнє, тактильне. Почни з одягу: коли ти не затиснута в щільні, важкі, вузькі речі, ти зрозумієш, що жити стає набагато легше і приємніше. Просто спробуй прийняти для себе естетику athflow. Нехай це стане першим кроком до усвідомленості, руху і джерела твого ресурсу.

Читай також:

27 Липня / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA