Як вибрати стильний жіночий рюкзак

У гардеробі кожної модниці мають бути не лише стильні сумочки, а й такий зручний і часом просто незамінний елемент гардероба як рюкзак. Він не покидає модні тренди вже котрий рік поспіль та ідеально доповнює абсолютно будь-які образи, починаючи від ділових, повсякденних і закінчуючи спортивними.

Але як вибрати той самий жіночий рюкзак, що стане справжньою родзинкою вашого лука? Саме про це детально і поговоримо в цій статті.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Стильний жіночій рюкзак

На що потрібно звертати увагу перед покупкою рюкзака

Перед тим як вирушити на пошуки ідеального рюкзака, важливо визначитися з деякими параметрами, які просто не можна залишити без уваги, адже на кону стоїть ваш комфорт:

  1. Стиль. Подумайте про свої вподобання в одязі – ви більше любите сувору класику чи сміливі сучасні тренди? Залежно від цього потрібно підбирати аксесуар. Вибрати рюкзак можна в спортивному стилі, кежуал або ж віддати перевагу стриманим діловим моделям. Головне не упустити важливий момент – ваш образ має в цілому поєднуватися з усіма аксесуарами, створюючи цілковиту гармонію.
  2. Розміри. Якщо ви віддаєте перевагу мінімалізму і носите з собою лише найнеобхідніше, маленький або середнього розміру жіночий рюкзак стане вашим надійним супутником. Більш місткі моделі дадуть змогу взяти з собою більше речей та підійдуть тим, хто часто перебуває в роз’їздах, займається спортом тощо.Як вибрати жіночій рюкзак
  3. Кількість відділів і наявність додаткових кишень. Це дійсно важливо, особливо, коли потрібно розділити габаритні та дрібні речі. Як правило, в рюкзаках може бути один великий або кілька невеликих відділів. А наявність маленьких зовнішніх і внутрішніх кишень стане додатковою зручністю. Ключі, телефон, улюблений блиск для губ та інші речі завжди будуть у швидкому доступі.
  4. Форма. Скажемо відразу, розгулятися тут є де.  Так само як і жіночі сумки, рюкзаки мають різні форми. Прямокутні, квадратні, трапецієподібні, із заокругленим верхом, круглі – обирайте той, який буде найбільш зручним особисто для вас. Не забувайте, що форма безпосередньо перегукується з розміром. Якщо ви шукаєте велику і містку модель аксесуара, то круглий рюкзачок навряд чи підійде.Як вибрати рюкзак за формою
  5. Матеріал. Це ще один важливий аспект, який слід враховувати. Жіночі рюкзаки можуть бути виготовлені з різноманітних матеріалів: натуральної або штучної шкіри, текстилю, деніму і навіть полотна. Кожен матеріал має свої особливості та створює певне візуальне враження. Натуральна шкіра надає рюкзаку вишуканості та шику, текстиль – легкості та невимушеності, а денім – недбалої елегантності.
  6. Колір. Найпрактичніший колір – чорний. Але ж це нудно, особливо коли навколо стільки різних варіантів. Якщо хочете прикупити рюкзак, який пасуватиме до будь-якого луку, придивіться до моделей коричневого і тілесного відтінку. Весь секрет у тому, що цей колір добре поєднується зі шкірою тіла і тому буде доречний для створення будь-якого лука. Також рюкзачок може стати акцентною деталлю образу, тому не бійтеся експериментувати з яскравими відтінками.Як вибрати колір рюкзака
  7. Фурнітура. Вибір стильного рюкзака – це не тільки матеріал і колір. Дуже важливо звернути увагу й на інші деталі. Золотиста фурнітура може додати аксесуару шарму та розкоші, а срібні елементи підкреслити його стриманість. Різні види застібок – блискавки, кнопки, шнурівки – роблять рюкзак цікавішим.

Керуючись цими простими правилами, вам точно вдасться підібрати класний рюкзак, який відповідатиме всім вашим вимогам.

Шукай EVA Blog в Instagram

ТОП модних рюкзаків

Пропонуємо розглянути найтрендовіші моделі цих аксесуарів, які допоможуть створити класні образи на кожен день і підкреслять вашу індивідуальність.

Цікаво на тему: Як підібрати сумку під свій образ

Сумка-рюкзак

Поза всякими сумнівами, це ідеальне поєднання функціональності та елегантності. Такий варіант дає можливість комбінувати зручність рюкзака з вишуканістю сумки. Стильні деталі, такі як металеві елементи й акуратні ремінці, надають сумці-рюкзаку шику і витонченості. Така модель відмінно підійде тим, хто шукає універсальний аксесуар для роботи й на кожен день.

Сумка-рюкзак

Стильна сумка-рюкзак

Чорна сумка-рюкзак

Шкіряний рюкзак

Шкіра як натуральна, так і штучна ніколи не вийде з моди. Вона надає рюкзаку вишуканості та елегантності, роблячи його відмінним вибором для тих, хто цінує якість та стиль.

Шкіряний рюкзак

Чорний шкіряний рюкзак

Цікаво на тему: 5 трендових речей, які мають бути у твоєму гардеробі

Зелений шкіряний рюкзак

Діловий шкіряний рюкзак

Мінірюкзаки

Ці компактні аксесуари додадуть грайливості вашому образу. Маленький розмір не означає обмежені можливості – в такому рюкзаку легко носити все необхідне і при цьому залишатися в тренді.

Мінірюкзаки

Стьобані рюкзаки

Дуже цікавий варіант для тих, хто хоче додати текстуру та об’єм у свій образ. Такий рюкзак стане прекрасним доповненням і до повсякденного вбрання, і до більш елегантного.

Коричневий стьобаний рюкзак

Пудровий стьобаний рюкзак

Рюкзаки карго

Рюкзак карго – це останній писк моди! Він стане найкращим вибором для поціновувачів практичності та функціональності. Велика кількість кишень і відділень дадуть змогу зручно організувати всі речі, а стильний дизайн додасть легкої зухвалості. Рюкзаки карго ідеально поєднуються з повсякденним стилем, додаючи нотку урбанізму в образ.

Рюкзак карго

Коричневий рюкзак карго

Спортивний рюкзак

Хто сказав, що спортивні рюкзаки – це нудно і не модно?! Ви тільки подивіться на їхню різноманітність форм, розмірів, кольорів… Такий аксесуар класно доповнить повсякденний, кежуал і, звісно ж, спортивний стиль. Він функціональний, зручний, місткий і дуже навіть привабливий. Для активних і енергійних людей такий рюкзак підійде найкраще!

Спортивний рюкзак

Чорний Спортивний рюкзак

Пума рюкзак

Стильний жіночий рюкзак – це не просто аксесуар, а чудовий спосіб виразити себе та підкреслити свою унікальність. Він може бути як незамінним супутником у повсякденних справах, так і яскравим акцентом для створення особливих образів. Головне – прислухайтеся до свого почуття стилю й вибирайте те, що дійсно вам подобається.

 

Читайте також:

31 Серпня / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *