5 трендових речей, які мають бути у твоєму гардеробі

Літо – найкращий час для вираження своєї індивідуальності та експериментів зі стильними образами. І щоб вам було простіше створити привабливий і водночас модний лук, EVA Blog разом із брендом українського одягу 25 Union підібрав найтрендовіший одяг, що має бути в гардеробі кожної модниці цього року.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Модна сукня

5 стильних must-have речей для образів, що надихають

Якщо ви належите до тієї категорії людей, які люблять створювати витончені, привабливі та водночас трендові луки, тоді ця добірка точно потрапить вам у саме серденько. Ну що, готові звільняти полиці своєї шафи для нових речей, адже після прочитання цієї статті складно буде відмовити собі в обновках.

5 стильних must-have речей

Шовкова і трикотажна сукня

Це останній писк моди. Завдяки різним фасонам і колірним рішенням кожна дівчина зможе знайти ідеальний для себе варіант. 

Прямі шовкові сукні-комбінації на тонких бретелях стали одним із головних трендів цього сезону. Як правило, вони мають довжину нижче коліна і можуть бути доповнені розрізами, надаючи образу ніжності та легкої сексуальності.

Шовкова сукня

Все ще думаєте, що носити трикотажні речі влітку – така собі затія, поспішаємо вас розчарувати. Сукні з цього матеріалу стали чи не головним мастхевом гардероба цього сезону. Короткі, міді та максі – вибирайте те, що більше до вподоби, тим паче, що стильних варіантів ну дуууже багато.

Сіра трикотажна сукня

Біла трикотажна сукня

Прозора трикотажна сукня

Трикотажна сукня з рукавами

Трикотажна сукня з декорованим верхом

Підібрати сукню можна як на літній сезон, так і придивитися на осінь і весну. Чому б й ні, адже цей тренд з нами надовго.

Цікаво на тему: Наймодніші сукні сезону весна-літо 2023 року

Короткий топ

Ще одним хітом сезону стали топи: короткі, на тонких бретелях, прозорі, ажурні, бюст’є, бандо… І це далеко не весь список моделей, які так ефектно увірвалися в моду. Топи можна комбінувати зі спідницями різної довжини, джинсами та штанами, носити під піджак і навіть легінси. Це чудова база для створення ділових, повсякденних і романтичних образів.

Топ бюст’є

Короткий топ

Бюст’є

Ажурний топ

Костюм у стилі “Тиха розкіш”

Без перебільшення, “Тиха розкіш” (quiet luxury) стала одним з найгучніших трендів цього року. Класичні силуети, стримані відтінки й мінімалізм ідеально поєднуються один з одним і перебувають на піку своєї популярності. Світові селебріті та блогери швидко підхопили цю модну тенденцію, можливо, й вам слід придивитися до неї? Тим паче, що речі класичного фасону стануть хорошою базою для створення різних образів.

Костюм тиха розкіш

Костюм зі спідницею

Сорочка з принтом

Стильний костюм

Цікаво на тему: Модний тренд на «тиху розкіш»

Кардиган і бомбер

Ця парочка вже котрий рік не покидає модну арену. І дійсно бомбери та кардигани стали улюбленими речами дівчат, тому заслужено займають своє почесне місце в гардеробі. Вони мають дуже стильний і витончений вигляд. Підібрати можна моделі для прохолодних літніх вечорів, а також на осінь і весну.

Оливковий кардиган

Теплий кардиганКардиган на літо

Кардиган теплий

Бомбер на літо

Етнічні орнаменти

Безумовно, вишиванка є не лише традиційним одягом українців, а й символом гордості, єдності, свободи та сили. Колись давно вишиту сорочку одягали не лише на свята, вона була основою щоденного гардероба. То чому ж не повернути цю традицію назад, тим паче, що бренд жіночого одягу 25 Union вже зробив це? Тільки подивіться на цю красу.

Етнічні орнаменти

Костюм з етнічним орнаментом

Сукня з етнічним орнаментом

Стильний костюм з етнічним орнаментом

Спідниця з етнічним орнаментом

Не бійтеся експериментувати з новими стилями, створювати сміливі образи, тим самим підкреслюючи свою неповторність. А якщо вам сподобалася наша добірка трендових речей, обов’язково поставте вподобайку цій статті

 

Читайте також:

3 Серпня / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *