Знайди свій чорний: колготки та панчохи Viv’en petty, що ідеально доповнять образ

Перевірені часом і завжди доречні чорні колготки підходять усім без обмежень. І звісно, це ідеальне рішення для весни, коли сонечко вже світить яскраво, а ніжки ще мерзнуть. В EVA Blog дібрали кілька актуальних моделей чорних колгот і панчіх від Viv’en petty, які добре вписуються у весняний гардероб, мають різну щільність, посадку та дизайн. Одним словом, все для того, щоб відповідати вашим потребам.

Для стильних експериментів — Viv’en petty Polka Dot

Не дарма багато хто любить цей горох: він усім пасує та виглядає оригінальніше, ніж монохромний чорний. Якщо ваша мета — перетворити набір простих речей на стильний total look, обирайте чорні колготки в горох Viv’en petty Polka Dot. Модель без шортиків можна носити під сукні, спідниці, шорти будь-якої довжини і, якщо хочете, під рвані джинси.

Читайте також. Випустити або заправити: як модно носити светр

Для спокусливих форм — Viv’en Petty Body Suit

Колготки Body Suit відрізняються від звичайних пружними шортиками Гоп’єр. Ця тонка деталь працює абсолютно непомітно: візуально зменшує обсяг талії та стегон, роблячи фігуру стрункішою. Чудовий вибір для красунь, які можуть похвалитися спокусливими формами, — Viv’en Petty Body Suit з пуш-ап ефектом.

Для теплих днів — Viv’en petty Tulle

На календарі весна, а це означає, що сонечко з кожним днем ​​ставатиме все тепліше. Саме час придбати дихаючі колготки, в яких вам не буде спекотно. Модель Viv’en petty Tulle відрізняється унікальною структурою з непомітною дрібною сіточкою, вони повністю матові. Вона дозволяє шкірі дихати й дарує комфортні відчуття в теплі весняні дні. Носити їх — суцільне задоволення!

Для вітряної погоди — Viv’en petty мікрокотон

Мастхев для прохолодних днів — колготки з тонкого бавовняного волокна. Вони мають незвичайну структуру, вони тонкі й еластичні, м’які на дотик та чудово зберігають тепло. Модель Viv’en petty мікрофібра має універсальну щільність 50 ден, яка не дає замерзнути, і плоскі шви, непомітні навіть під облягаючим одягом.

Тепло та красиво: Як ввести колготки в гардероб?

Для особливих випадків — панчохи Viv’en petty Hypnose Stockings

Втілення жіночності та зовсім інше відчуття себе, створюване панчохами, важко з чимось порівняти. І це самовідчуття безумовно знаходить відображення в нашій поведінці. Чорні панчохи на м’якому силіконі Viv’en petty Hypnose Stockings ідеально облягають ніжки, з ними хочеться частіше носити спідниці й сукні. І навіть строгий костюм отримує ледь уловиму ауру спокуси — чиста магія.

З такими варіантами чорний точно не назвеш нецікавим. Будьте різними, створюючи чарівний настрій зі стильними колготками Viv’en petty! Товари бренду знайдете в лінії магазинів EVA і на сайті EVA.UA.

Колготи жіночі Viv’en petty Tulle

80.00
Купити

Колготи жіночі Viv’en petty мікрофібра 50 ден

60.00
Купити

Панчохи жіночі Viven petty Hypnose Stockings 40 DEN

139.00
Купити

Колготи жіночі Viv’en petty Polka Dot 40 DEN, чорний

75.00
Купити

Колготки жіночі Viv’en Petty Body Suit з шортиками та пуш-ап ефектом 40 DEN

218.00
Купити
3 Березня / 2021 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *