Як створити стильний образ за допомогою светра

У гардеробі кожної модниці напевно знайдеться кілька теплих, м’яких светрів. Багатьом здається, що образ зі светром втратив свої позиції, і пік його популярності минув. Однак це не так. У 2023-2024 році трикотажні речі знову в тренді. Відповідно, можна сміливо комбінувати цю модель кофти з іншими речами. Окрім своєї універсальності, жіночий светр створює затишний і по-особливому вишуканий образ.

Час читання: 3 хвилини та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

трикотажні речі

Трендові моделі светрів 2023-2024

Для початку пропонуємо розбиратися, які модні тенденції ми зустрічаємо у 2023-2024 році.

  • укорочений. Короткі моделі залишаються популярними вже не перший сезон. За що його люблять фешн ікони? Така модель візуально робить фігуру стрункіше, тим самим подовжуючи силует. Короткі светри можуть бути вільного крою або приталеного.
  • оверсайз. Всіма улюблений крій також у тренді. Він дає змогу експериментувати з образом, незалежно від того, буде це класика чи повсякденний кежуал. Затишок і практичність вам забезпечені.

Светр оверсайз@smythsisters

  • об’ємні рукави. Цій частині одягу дизайнери приділили особливе значення в нинішньому році. Цікаве рішення зробити рукав широким дозволяє не переборщити з об’ємами силуету в цілому. Такий крій цікаво виглядатиме на коротких моделях светрів.
  • коси. Велика в’язка, особливо з косами, також заслуговує на особливу увагу.Велика в'язка

Цікаво на тему: Наймодніший трикотаж: must-have для осені та зими

  • мохер. Трендом сезону впевнено можна назвати мохерові светри. Завдяки цьому матеріалу, їх можна комбінувати з різними фактурами.
  • відкрита спина. Безумовно, стильна модель, але підійде вона тільки для особливих випадків.
  • блискавка. Такий декор набув популярності ще в минулому сезоні. Акуратна блискавка на великому комірі стане оригінальним доповненням до вашого образу.Светр з блискавкою
  • принт, малюнок. Хочете розбавити свій аутфіт придбайте яскравий светр з модним принтом.

Перераховані вище моделі жіночих светрів були представлені на показах всіх топових дизайнерів. І відразу ж завоювали любов у модних блогерів і знавців фешн-індустрії. Далі розглянемо, які ж комбінації зі светром зараз на піку популярності.

Шукай EVA Blog в Instagram

Як і з чим носити жіночий светр

Представляємо добірку з 5 варіантів, які допоможуть по-новому використовувати светр і мати стильний вигляд.

Светр замість шарфа. Варіант для тих, кому приїлися одноманітні луки. До того ж це досить практично. За необхідності светр можна розв’язати та вдягнути на себе. Однак не варто брати занадто об’ємну модель, краще віддати перевагу тонкому трикотажу. Загальний аутфіт має бути в схожих відтінках, не варто використовувати занадто яскравий і помітний светр.

Светр замість шарфа

@thefrankieshop

Светр + спідниця. Хочете максимально жіночний look? Спробуйте цей варіант. Оверсайз модель кофти та вільна сатинова спідниця стануть доволі актуальним рішенням з приходом холодів. З аксесуарів можна використовувати невеликі сумочки, окуляри, об’ємні прикраси. Взуття стане чудовим доповненням до вбрання, особливо черевики челсі.

Светр з сатиновою спідницею

@saks

Светр зі спідницею

@saks

Цікаво на тему: Не зіпсуй: як доглядати за трикотажним одягом

Светр + шкіра. Оскільки шкіряні речі зараз на піку популярності, сміливо поєднуємо їх зі светром. Штани, спідниці та навіть шорти комбінуємо з в’язаними або мохеровими жіночими светрами.

Светр з мініспідницею

Светр + штани. Безпрограшний варіант, коли немає часу на довгу підготовку образу. Вибирай модні моделі джинсів, експериментуй з текстурами речей. Комбінація з шортами ще одне цікаве рішення. У такому разі вибираємо укорочений або об’ємний светр.

Светр зі штанами

@clairerose

Светр з чорними штанами

@clairerose

Светр + сорочка. Якщо потрібно більш офісне вбрання одягніть під светр сорочку, найкраще білу. Такий аутфіт можна доповнити прямими джинсами та взуттям на низькому ходу.

Светр сорочка

@smythsisters

Незалежно від моделі светра, не забуваємо і про аксесуари, щоб на виході отримати стильний аутфіт. Додаємо популярні нині великі прикраси, об’ємні або мінісумочки.

 

Читайте також:

16 Грудня / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті