Тренди верхнього одягу осінь-зима 2023/2024

Холод завжди підкрадається непомітно. Ось ти гуляєш у красивих босоніжках ввечері з подругою, а вранці вже зима, в шафі одні сукні та сорочки, а плани дістати щось тепліше записані в календарі на… ну не на цей тиждень точно. 😅

Час читання: 5 хвилин і чашка латте ☕

статья доступна на русском языке

01-Тренди-верхнього-одягу

Але якщо ти тут, значить, як і я, вирішила цього року зламати систему і підготуватися заздалегідь. Ознайомившись з тим, що було на подіумах, можна зробити висновок, що в цьому сезоні переможе кілька трендів. Щось ми побачимо в новому світлі, наприклад, типові тканини для боротьби з холодом, такі як хутро.

Як завжди, я полегшу процес вибору. Так, усе правильно, вже зібрала всі топові тренди осені та зими в один акуратний список.

Шукай EVA Blog в Instagram

Під час вибору верхнього одягу важливий стиль, але на першому місці мають стояти тепло і практичність. Якщо не врахувати практичні деталі, то найшикарніше пальто, яке ти купила за всі гроші світу, не зможе прослужити стільки, скільки хотілося б. П’ятизірковий вибір повинен містити в собі хоча б частину зі списку:

  • кишені для рукавичок;
  • високий комір, якщо немає шарфа;
  • зручний крій;
  • теплу тканину.

Може здатися, що знайти таку річ, яка б виконувала всі ці функції без шкоди для стилю, доволі складно, без паніки — варіанти вже нижче в добірці. Не дозволяй двозначним температурам зіпсувати осінньо-зимовий лук.

Цікаво на тему: Що носити восени: 8 трендів для стильних образів

Стьобаний тренч

Довгі пуховики завжди були улюбленими в шафі кожного. Хороша куртка не дасть тобі замерзнути й одночасно доповнить ансамбль. Якщо ти збираєшся пробиратися засніженими тротуарами міста або просто плануєш купити одну теплу і, обов’язково, модну куртку цього сезону, то стьобана куртка стане ідеальним вибором на кожен день.

1-Стьобаний-тренч

@toteme

@kassleditions

Шкіряний тренч

Шкіряні штани, шорти та навіть косинки вже набридли? Спробуй додати драматизму в осінньо-зимовий сезон за допомогою шкіряного тренча. А чому б і ні, шкіряний тренч — це наче “Матриця” на вулицях улюбленого міста, що поєднує в собі елегантні, суворі та владні нотки за допомогою гострого пошиття та силуетів.

@toteme

Цікаво на тему: Як оновити шкіряну куртку в домашніх умовах

Картате пальто

Чому “клітинка” асоціюється з чимось теплим і затишним? Щоосені хочеться вдягнути байкову сорочку і джинси, взяти какао, закутатися в картатий плед і дивитися у вікно. Дизайнери отримали моє віртуальне послання і завалили подіуми “клітинкою”.

У поєднанні з діловим одягом вовняне або фетрове пальто не дасть тобі замерзнути й збереже свій престиж надовго. Ну, а якщо пальто в клітинку — це too much, то завжди можна залишитися в тренді з картатим шарфом або сорочкою.

@mytheresa.com

@mytheresa.com

Верблюже пальто

Пальто нейтральних кольорів — основа будь-якої ротації курток, а відтінки верблюжого кольору — найпопулярніші. Розставмо всі крапки над “і”. Верблюже пальто — це ідеальний вибір для осінньо-зимового періоду, якщо ми розглядаємо практичний і термостійкий матеріал.

Однак, моя інтуїція підказує, що тренд цього сезону жодним чином не пов’язаний з теплотою пальто. 😅 Але ми не засмучуємося, адже для нас, модниць, не проблема знайти потрібний колір і правильний матеріал сезону 2023-2024.

@luisaviaroma

7-Верблюже-пальто

@maxmara

Пальто і куртки-авіатори

Шкіряні куртки-бомбери домінували минулої зими та нові моделі модних дизайнерів доводять, що вони залишаються. Заміни осінню шкіряну мотоциклетну куртку на куртку-авіатор зі стриженої шкіри — все, до модної зими готова.

Плюс куртки-авіатор — це підкладка з шерпи, яка робить її водночас теплою та стильною. Ці куртки мають природний розмір та ідеально підходять для багатошаровості.

8-куртки-авіатор

@camillecharriere

9-куртки-авіатор

@toteme

10-Пальто

@louloudesaison

Цікаво на тему: Як підібрати сумку під свій образ

Пальта та куртки зі стриженого теді матеріалу

Штучне хутро найрізноманітніших кольорів і фасонів — від коротких до довгих — є характерною рисою тенденцій осінньо-зимового верхнього одягу 2023-2024. Кумедні в носінні, легкі та неймовірно теплі, вони просто незамінні. Модні тенденції зимових пальт цього сезону пропонують безліч варіантів.

11-теді

@maxmara

12-теді

@maxmara

13-теді

@louloudesaison

Пухові куртки

Ще один сезон і все ті ж дуті куртки. Все одно вкорочена чи подовжена куртка, але в кожного має бути один улюблений пуховик. Якщо комфортніше в довгому пуховику, я б розглянула варіант стьобаної куртки. А от із короткою дивилася б кілька фасонів.

14-Пухові-куртки

@pernilleteisbaek

15-Пухові-куртки

@toteme

16-Пухові-куртки

@luisaviaroma

Довгі пальта максі

Довге пальто-максі знову в моді цього сезону. Не важливі колір і матеріал, головне — це довжина. А там експериментуй на повну: шкіра, авіатор, ведмедик-теді, клітинка — та що завгодно.

17-Довгі-пальта-максі

@pernilleteisbaek

18-Довгі-пальта-максі

@louloudesaison

Сподіваюся, цей міні список з вибору верхнього одягу тобі допоміг. Я вже перебрала свою шафу, підготовка до зими повним ходом. Пиши в коментарях, хто твій фаворит: довжина максі або дута куртка, а може куртка-авіатор?

Читай також:

23 Жовтня / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *