Наймодніші жіночі джинси, які мають бути у твоєму гардеробі

Джинси – це безсмертна класика. Їх завжди носили, носять і носитимуть, незважаючи ні на що. І нехай мода диктує свої правила, змінюючи фасони, роблячи актуальними певні відтінки деніму, знайти зручніший і практичніший одяг буде дуже і дуже складно. Якщо ти теж відносиш себе до любителів джинсів і не пропускаєш повз жодні модні віяння, тоді ця стаття точно для тебе! EVA Blog розповість, які джинси будуть на піку популярності у цьому сезоні.

Шість топових моделей джинсів, які ми будемо носити у 2024 році

1-Шесть-топовых-моделей-джинсов,-которые-мы-будем-носить-в-2024-году

Кардинальних змін очікувати не варто, багато фасонів штанів залишаться з нами ще й цього року. Наприклад, джинси палаццо, карго, мом будуть, як і раніше, актуальними, але потихеньку відходитимуть на другий план, адже трендові моделі все ж будуть їх витісняти. Єдине, на чому потрібно буде робити додатковий акцент, вибираючи модні джинси, – колір. Віддавайте перевагу темному деніму, оскільки саме він буде у гардеробі кожної модниці. А тепер давайте ближче познайомимося з фасонами, які будуть мега популярними.

2-Шесть-топовых-моделей-джинсов,-которые-мы-будем-носить-в-2024-году

Цікаво на тему: 10 речей, які псують твій зовнішній вигляд

Кльош

Так, вони знову до нас повернулися! Виглядають джинси-кльош просто приголомшливо. По-перше, вони підійдуть жінкам різних комплекцій, потрібно лише враховувати висоту посадки та пограти з об’ємом штанин. А по-друге, такий денім робить візуально стрункішою фігуру, подовжує силует і додає пропорційності.

Шукай EVA Blog в Instagram

Джинси-кльош краще носити із взуттям на підборах, але також можна комбінувати з кросівками, лоферами та навіть черевиками на платформі.

1 wrangler

@wrangler

2 zara

3 dolcegabbana

Прямі

Тут можна розглянути кілька варіантів:

  • прямі-вузькі;
  • прямі в міру широкі.

Обидва фасони деніму ідеально увіллються у вашу капсулу, стануть чудовим доповненням для створення повсякденного і навіть ділового образу. Окремо хочеться відзначити, що джинси прямого крою можуть сміливо обирати жінки різного віку і комплекції.

4 huntforstyles

@huntforstyles

5 calvinklein

@calvinklein

6 zara

7 gap

@gap

Цікаво на тему: 9 порад, як одягатися стильно та недорого

З принтами та декором

Це ще одні популярні джинси, на які звертатимуть увагу всі модниці. Нехай навіть для когось вони здадуться занадто помітними та зухвалими, але ж це та сама акцентна деталь, завдяки якій ви зможете підкреслити свій індивідуальний стиль.

На що звертаємо увагу: на нашивки, бусини, аплікації, лого іменитих брендів, вставки тощо.

8 miumiu

9 bershka

@bershka

10 chanel

Джинси з підворотами

Омагад, вони знову в тренді! Мої улюблені джинси з підворотами знову очолюють модний олімп (ні, це не ті підвороти, від яких ви здригалися взимку, бачачи голі щиколотки).

Ну, які ж вони стильні! А найцікавіше, що підвертати штани можна сміливо на 10 сантиметрів, а то й більше. Найголовніше витримати ту золоту середину і знайти оптимальну для себе модель, щоб не зіпсувати образ.

11 zara

12 blaireadiebee

@blaireadiebee

13 agolde

@agolde

14 rosalieburns

@rosalieburns

15 toonaughty.official

@toonaughty.official

З дуже високою талією

Наші бабусі точно оцінили б фасон цього деніму. Максимально висока талія склала справжню конкуренцію низькій і стала останнім писком моди. Такий фасон штанів робить ноги візуально довшими, виграшно виглядає як на худих, так і на дівчатах з пишними формами. Джинси з високою талією мають дуже привабливий і елегантний вигляд, носити їх можна з приталеним, а також з оверсайз одягом.

16 mango

@mango

17 loewe

@loewe

18 loewe

@loewe

Цікаво на тему: Як візуально виглядати стрункішою за допомогою одягу

Банани

В одній з наших статей ми вже згадували про них, але тоді тренд на широкі джинси-банани тільки набирав обертів і вже в цьому сезоні впевнено вривається в гардероби справжнісіньких модниць. Не буду приховувати, виглядають ці джинси дуже круто і стильно, особливо з об’ємним верхом.

19 agolde

@agolde

20 ryoko.9163

@ryoko.9163

21 maisonalaia

@maisonalaia

22 pupu.clothes

@pupu.clothes

23 gap

@gap

На цьому, мабуть, і закінчимо. Сподіваюся, ця добірка була для тебе цікавою і ти вже встигла підібрати для себе трендові джинси цього сезону.

Читай також:

12 Березня / 2024 Мода

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Геннадій фотограф

    Супер! Дуже круто!!) Зовсім інший погляд на красу і сексуальність і це вдалось! Респект!