Просто та елегантно: образи для побачення 14 лютого

Мода мислить образами, а кожна деталь працює на головний меседж, настрій і враження. Іншими словами — подає сигнал. Показуємо 5 крутих ідей, за допомогою яких в день закоханих можна сповістити про свою чарівність, натякнути на бажання та сказати про головне. Без зайвих контекстів і рівнів сенсу.

Цікаво на тему: «Романтичний образ до Дня закоханих: макіяж і зачіска»

Кроп-топ + костюм: класика з характером

Кроп-топ — це узагальнена назва укороченого верху різних варіацій: футболки, мережевої блузки або світшоту. Його можна адаптувати в гардеробі під будь-який стиль. У своїх показах моди Dolce Gabbana запропонували влучну комбінацію коротких топів як з брючними костюмами, так і зі спідницями. І продемонстрували всім, що такий провокаційний образ може бути ніжним. Тут діє одне правило: чим відкритіший верх, тим більш витриманим має бути низ.

Оголивши ключиці та талію, додайте до відвертості трохи лаконізму. Однотонний костюм оверсайз з брюками-кюлотами із завищеною талією — той самий лук, який натякне, що ви знаєтеся на трендах. Ефект романтичності досягається й за допомогою спідниці плісированої фактури. Виграшною стане довжина міді або максі. Елегантний образ для вечері у ресторані майже готовий!

Яким мейком доповнити?

Пропонуємо триматися обраної стратегії, де вишуканість і сексуальність грають у дуеті. Ваш погляд, підкреслений стрілками, може розказати про палке кохання без слів. Оберіть зручну підводку-фломастер або гелевий олівець, визначитеся з технікою та шукайте практичні поради у нашому матеріалі «Мейкап зі стрілками: лайфхаки та покрокова інструкція».

Сукня і тренч: по-весняному легко та по-жіночому загадково

Такий лук можна цілком адаптувати до Дня святого Валентина, обравши граційну шовкову або шифонову сукню. Найпростіший спосіб потрапити у фешн-течію у її виборі — пограти з флористичними мотивами, геометричними візерунками або вінтажним мереживом.

Витримати симетрію у вбранні при поєднанні тренчу із сукнею довжиною міді — завдання № 1. Пам’ятайте, що за класикою сукня має бути коротше самого плаща. Але хто сказав, що модні правила не можна порушувати? Тренч може бути розкльошеним і приталеним. Вважаємо за краще носити його з поясом, застебнувши на всі ґудзики. Це зробить образ зібраним і елегантним.

Не скидайте з рахунків значення аксесуарів. Кругла каркасна сумка з тисненням або м’який шарф, що звучать в унісон за кольорами або фактурою з одягом, стануть доречними. З прикрас достатньо сережок-ланцюжків або каблучки геометричної форми.

Яким мейком доповнити?

Ніжному образу у свято закоханих пасуватиме витриманий макіяж: баланс кольорів гратиме на стороні романтичності. Використовуйте напівпрозорий блиск для губ, віддавайте перевагу прозорій пудрі, палетці з шоколадно-кавовими відтінками, натуральній палітрі рум’ян. За допомогою тендітного сяйва підсвітіть шкіру зсередини хайлайтером для макіяжу в стилі nude. Ідеї для ніжного перевтілення — у матеріалах «ПерезEVAнтаження: ніжний макіяж з акцентом на очі» та «Яким має бути зимовий макіяж: відеомайстер-клас».

Більше фантастичних мейків та порад можна знайти на YouTube-каналі EVA: тут все про тренди та цікаві добірки косметичних засобів!

Lady in red — модернова класика

Червоне вбрання стане найпромовнішим для побачення в день всіх закоханих, адже це колір пристрасті та сильної енергії. Приталена сукня — безпрограшна у вираженні почуттів. Особливо, якщо вас чекає романтична вечеря при свічках. Для спільних запальних вечірок та рейвів оберіть блузку та спідницю з екошкіри, а брючний костюм — щоб ваш обранець не забував, яким діамантом він володіє. Взуття на високих підборах зробить ходу впевненішою, а рухам і поставі додасть граціозності — амури стрілятимуть у самісіньке серце! Серед прикрас віддайте перевагу великому персню з камінням.

Яким мейком доповнити?

Градус пристрасті зросте, якщо зробити акцент на соковитості губ. Як гадаєте, який відтінок «жіночої зброї» буде найефектніший? Авжеж! — Усі тони червоного, але з невеличкою ремаркою: помада має бути стійкою, щоб витримати палкі поцілунки. Ось чудовий приклад сміливого кольору з лаковим сяйвом. Він перетинає межу між помадою та блиском і, на нашу думку, забезпечує ідеальний баланс між ними. Надзвичайно корисний огляд засобів для макіяжа губ різних текстур від EVA Blog — у «Рейтинг стійких помад для найщиріших поцілунків».

Цікаво на тему: «Холод – не привід відмовлятися від яскравих кольорів»

На темній стороні: кращі ідеї total black

Абсолютно чорний аутфіт може бути простим, але водночас і цікавим, якщо приділити увагу актуальності фасону і посадці речей. Ознаки стильного total black — гра з формами, об’ємами і асиметрією (прикладом, скошений поділ спідниці). Оголені плечі, шнурівки, волани та драпірування також візуально розбавляють монохромність образу.

Як щодо комбінезона на тонких бретелях? Обіцяємо, до вас будуть прикуті погляди не тільки вашого чоловіка! Не менш сексуально виглядатиме шифонова сукня-кльош у супроводі перлових прикрас або шкіряні легінси з курткою-косухою. Підтримають естетику луку аксесуари з металевими вставками.

Яким мейком доповнити?

Якщо хочеться додати драми — обери smoky eyes зі стійкими тінями від Bourjois та довгими віями від Max Factor 2000 Calorie. Щоб промалювати лінію міжвійкового простору одним рухом, знадобиться м’який олівець. Пам’ятайте, що ключове у цій техніці — розтушовування. У нашому відео «Smoky eyes у коричневих тонах» на вас чекає щедра порція лайфхаків.

Сукня та толстовка — віртуозний дует

Для прихильниць стрітстайлу зовсім не обов’язково у День святого Валентина відмовлятися від улюблених речей. Рекомендуємо просто зміксувати по-новому. Замість звичної пари джинсів оберіть сукню.

Компроміс між комфортом і елегантністю — худі оверсайз зі сукнею довжини міді в дрібні квіточки. Взуття підбирайте максимально просте: кросівки, черевики на шнурках або ботильйони на невисоких підборах. Ще один лук епохи сміливих експериментів і поєднання протилежностей — світшот із сукнею-комбінацією. Завершить цю імпровізацію взуття на шпильці та зручний шкіряний клатч.

Яким мейком доповнити?

Яскравим, вибуховим та сміливим! Так, у цей день можна дати фарбам грати першу партію. Озбройтеся синьою тушшю Vivienne Sabo зі сценічним ефектом або візьміть для головної ролі тіні Bourjois Ombre. Враховуйте, що акцент має бути або на повіках, або на віях. А тепер ловіть покрокову відеоінструкцію «Макіяж з акцентом на очі»!

Вибирайте образ на свій смак і настрій. Лук має доповнити головне — щиру посмішку та погляд, сповнений любові.

Палетка теней Vivienne Sabo Chocolate Bonbons Eyeshadow Palette

419.00
Купити

Тени для век Bourjois Smoky Stories Quad

214.00
Купити

Кремовый хайлайтер Vivienne Sabo Gloire d`Amour

139.00
Купити

Тушь для ресниц Vivienne Sabo Cabaret Premiere Artistic Volume Mascara

110.00
Купити

Губная помада лаковая Max Factor Honey Lacquer

259.00
Купити

Подводка-фломастер для глаз Max Factor MASTERPIECE

176.00
Купити

Помада матовая Bourjois Rouge Velvet

179.00
Купити

Тушь для ресниц Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume

173.00
Купити

Карандаш для глаз Vivienne Sabo Liner Virtuose гелевый стойкий

97.00
Купити

Тени для век Bourjois Ombre A Paupieres Eyeshadow

270.00
Купити
1 Лютого / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *