Рейтинг стійких помад для найщиріших поцілунків

У всесвітній день поцілунків (06 липня) чому б не створити яскравий макіяж, який не уявити без помади спокусливого відтінку? Розповідаємо про тренди та рейтинг кращих бьюті-продуктів, які точно витримають палкі поцілунки!

Популярність помада отримала за часів розвитку кінематографу у XX столітті. Щоб ефектніше виглядати в кадрі, акторки робили свої губи спокусливими завдяки насиченим пігментам.

Цікаво, що існує так званий «феномен губної помади». У найскладніші економічні часи, коли падає попит на промисловість та побутові речі, продаж косметичних засобів, навпаки, збільшується. Секрет на поверхні. Жінки за будь-яких умов намагаються виглядати привабливо. Тим паче, що завжди можна придбати бьюті-засоби на різний смак та бюджет.

Як підібрати ідеальну помаду за кольором?

Щоб підібрати колір, який пасуватиме саме вам, слід врахувати такі рекомендації:

  1. Визначити підтон шкіри: теплий або холодний. Це можна зробити, розглядаючи зап’ястя: блакитні вени говорять про рожевий холодний відтінок шкіри, а зеленуваті — про жовтий теплий тон.
  2. Блондинкам зі світлою шкірою, як правило, підходить рожевий, бежевий, кораловий і персиковий колір. Власницям теплого підтону краще зосередити увагу на світло-рожевому або блідо-персиковому. А з холодним підтоном гармонує нюдовий або м’який мокко.
  3. Брюнеткам зі смаглявою шкірою рекомендується уникати насичено фіолетового і коричневого кольорів. При цьому теплому підтону пасує бронзова палітра, а холодному — рубіновий колір або червоний з винним відливом.

Враховуйте, що додати об’єму здатні світлі тони, а також помади з шимером або хайлайт-ефектом.

Цікаво по темі: «Мінімум макіяжу — створюємо природні образи»

Тренди

Серед мастхевів цього року залишаються нюдові відтінки та матові помади. Але мода диктує й нові тенденції.

  1. Кольорові сяючі частинки, рідкий металік, перламутрові та неонові блиски з маргінальних перейшли в розряд топових.
  2. «Макіяж без макіяжу» — ще один із трендів року, що використовують візажисти під час створення образів для модних показів. Засоби на кшталт прозорих блисків містять у складі коктейль натуральних олій та вітамінів. А вологий фініш, який вони створюють, виглядає спокусливо і водночас природно.
  3. Ефект зацілованих губ, що зародився в Південній Кореї, продовжує підкорювати модниць усієї планети. Його особливість у відсутності чітких контурів. Техніка нанесення дуже проста:

  • по контуру губ розподіляємо консилер;
  • яскравий пігмент залишаємо точково в центрі;
  • м’яко розтушовуємо його до країв за допомогою пальців або пензлика;
  • залишки прибираємо ватною паличкою.

Порада: можна скористатися двома відтінками помади. Світлий нанести по контуру губ, темніший — у центрі. Обережно вбити подушечками пальців.

Про текстуру косметичних засобів для губ

Сучасний асортимент налічує помади різного типу. Матова відрізняється більшою щільністю. Вона містить менше жиру і не має світловідбивних частинок. Чудово тримається, добре підкреслює текстуру шкіри, тому ідеальна для пухких і красивих губ.

Рідка помада має кремову консистенцію, легко наноситься. Вона може бути як прозорою для природного вологого сяйва, так і більш яскравою для вечірнього образу. Підходить для будь-якої форми губ.

Тінт — ще один популярний тип декоративної косметики. Він являє собою пігментований рідкий флюїд, а також може бути мусом або гелем. Засіб додає природний, ледь помітний відтінок. Саме тінт ідеально підходить для створення ефекту відсутності макіяжу і зацілованих губ.

Цікаво по темі: «Шість помад для пристрасних поцілунків»

Рейтинг стійких помад від EVA Blog

Maybelline New York Superstay Matte Ink — палітра рясніє всіма кольорами: від ніжно-рожевого до насичено фіолетового. Стійкість вишуканої матової рідкої помади вражає. Вона тримається весь день, не залишаючи слідів на посуді або чужих губах і щоках J Має зручний аплікатор, що гарантує рівномірне нанесення. Але існує зворотний бік медалі: щоб зробити демакіяж, потрібно скористатися спеціальними косметичними продуктами. Другий момент — наносити засіб треба швидко, адже «застигає» він миттєво. Припустившись помилки в нанесенні контуру, виправити її буде складно.

L’Oreal Paris Color Rich — серія, що гарантує стійкий насичений тон, зволоження та догляд. У складі міститься комплекс олій, багатих Омега-6 жирними кислотами і вітаміном Е. Лінійка має широку палітру відтінків, серед яких нюдові, ягідні, бордові та марсалові. Засіб бездоганно тримається протягом 6 годин завдяки особливим полімерним інгредієнтам у складі.

GlamBee Disco Solo lipstick

Про колекцію Disco ми вже говорили в огляді. Але GlamBee Disco Solo lipstick заслуговує окремих слів у день поцілунків, адже дарує насичений колір до 5 годин. Палітра складається з 6 відтінків, що мають глянсовий ефект. Вище ми згадували, що саме сяйво знову на піку популярності.

Продовжуючи тему спокусливого мерехтіння, важко не згадати Patricia Ledo Brilliance lipstik. Лінійка налічує 12 сучасних відтінків. Ніжна за текстурою помада делікатно покриває шкіру, має приємний запах. Шимерний ефект створюють діамантові часточки.

Bourjois Rouge Velvet

«Якщо вам сумно, додайте трохи червоної помади та йдіть у наступ» — стверджувала легендарна Коко Шанель. Цей класичний відтінок поза часом. І завжди влучно робить акцент на губах. Серія Rouge Velvet (у перекладі з французької — червоний вельвет) має насичені кольори, які залишають оксамитовий фініш. Ексклюзивний склад продукту гарантує глибоке зволоження та щільне покриття. Зручне нанесення забезпечує кінчик стіка у формі краплини.

Max Factor Honey Lacquer поєднує м’якість бальзаму та лакове сяйво блиску для губ. Із цим засобом від французького бренду ваші губи в будь-який момент готові до фотографування.

Сподіваємося, що наведений ТОП-6 кращих помад допоможе зробити правильний вибір. І ваш неперевершений образ стане ще спокусливішим для палких поцілунків коханого!

Цікаво по темі: «Помада-олівець: які бренди пропонують цікаві варіанти?»

Помада матовая Bourjois Rouge Velvet

179.00
Купити

Губна помада лакова Max Factor Honey Lacquer

259.00
Купити

Губная помада матовая Maybelline New York Superstay Matte Ink

207.00
Купити

Помада для губ GlamBee Disco Solo lipstick

90.00
Купити

Губна помада L’Oreal Paris Color Riche

246.00
Купити

Помада для губ Патрісія Ледо Brilliance lipstik

77.00
Купити
6 Липня / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *