Мінімум макіяжу — створюємо природні образи

Природний макіяж, або nude look, напевно, ніколи не вийде з моди. Він пасує всім без винятку і на перший погляд здається, що зробити його простіше за все. Та насправді для нюдового мейку знадобиться майже стільки ж косметики, як для вечірнього. А наносити її потрібно так, щоб вона була зовсім не помітною і здавалося, ніби це ваш природний красивий рум’янець і тон шкіри. Які засоби обрати і як правильно зробити легкий мейкап? Про це і поговоримо.

Як зробити природний макіяж для різних кольоротипів

Как сделать естественный макияж для разных цветотипов | EVA Blog

Теорія кольоротипів — популярний метод визначення типажу зовнішності, в якому враховуються ваша колірна температура (холодна або тепла) і ступінь контрасту (темна, світла, м’яка, яскрава). Згідно кольоротипів підбираються кольори одягу, макіяжу, волосся. Метод не на 100% точний, зате з його допомогою простіше знайти відправну точку й дізнатися свої базові кольори. Пройти тест, щоб визначити свій кольоротип, можна в EVA Blog.

Кольоротип Літо — найбільш ніжний і м’який. Дівчатам з таким типом зовнішності, варто уникати темних відтінків у макіяжі. Тіні й олівець краще обирати з урахуванням кольору очей:

  • з блакитною райдужкою добре поєднуються відтінки срібла й шампанського;
  • сірий колір очей підкреслює синій, зелений, фіолетовий;
  • зеленим підходять глибокий фіолетовий, сливовий, коричневий;
  • горіхові або світлі карі очі прикрашають зелений і синій.

Кольоротип Осінь — яскравий, насичений і соковитий. Ідеальні кольори в макіяжі для цього типу зовнішності — всі відтінки коричневого, синього, бордового. Чим темніші волосся та шкіра, тим більш насиченим може бути денний макіяж.

Кольоротип Весна — свіжий і юний від природи. Так само як і Літо, він не терпить темних відтінків. Для денного мейку найкраще підійдуть бежеві, золотисті, пісочні тіні або олівець. Помада — ніжних теплих тонів: рожева, коралова, бежева. Чим світліші у вас шкіра й волосся, тим більш світлим має бути макіяж і навпаки.

Кольоротип Зима — найбільш яскравий і контрастний. Це, як правило, пекучі брюнетки. Або платинові блондинки зі смаглявою шкірою, але це досить рідкісний типаж. Макіяж дівчини-Зими може бути виконаний у темній гамі, з чорною підводкою або насиченою помадою холодного відтінку.

Цікаво по темі: Особливості домашнього фарбування волосся

Приклади легкого денного макіяжу

Незважаючи на уявну простоту виконання, цей макіяж один із найскладніших. Принаймні, так стверджують багато візажистів. Він має бути природним, непомітним, при цьому підкреслювати красу та приховувати недосконалості обличчя. Ось кілька хороших прикладів:

$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3

 

Цікаво по темі: Ніжний денний макіяж для карих очей

Природний макіяж зі стрілками

Легкі стрілочки завжди в тренді. Вони освіжають обличчя, роблять очі виразнішими. Головне — не перестаратися та провести їх тонко й акуратно. Дивіться майстер-клас від експерта EVA Blog про вибір форми та особливості створення стрілок.

Щоб зробити легкий денний макіяж, слідуйте цій інструкції:

  1. Маскуємо недосконалості консилером Catrice One Drop Coverage Weightless Concealer.
  2. Важлива складова успіху будь-якого, а особливо натурального мейку, — в хорошому тональному засобі. Він має лягати тонко, рівно й непомітно, як CC-крем GlamBee. Засіб доглядає за шкірою та захищає від сонця (SPF 15). Не забуваймо також про шию, області біля вух, зону росту волосся — ніде не повинно лишитися чітких ліній.
  3. Приховати блиск жирної або комбі шкіри допоможе пудра Patricia Ledo Silk Dream.
  4. На вилиці кладемо трохи рум’ян нюдового відтінку Cheak Heat, тон 15 nude burn від Maybelline. Завдяки кремовій текстурі вони дуже м’яко лягають і добре розтушовуються просто пальцями. Виходить абсолютно натуральний ефект.
  5. Коригуємо брови відповідним відтінком олівця Catrice SlimMatic Ultra Precise.
  6. Як базу під стрілки використовуємо тіні з палетки Maybelline the Nudes. Світлий бежевий відтінок кладемо на всю поверхню верхніх повік. Щоб створити природну тінь, трохи затемнимо зовнішній кутик ока та складку повіки. Ретельно розтушуємо пензлем.

Цікаво по темі: Капсульна косметичка на літо: 6 необхідних засобів

Популярна помилка — малювати стрілки на чисті повіки без макіяжу. В такому випадку обличчя може виглядати «плоским». Щоб уникнути цього, злегка затемніть кутики очей тінями.

  1. Трохи світлого відтінку з тієї ж палетки the Nudes кладемо в області під бровами.
  2. Для яскравих стрілок рекомендуємо ультра тонкий чорний лайнер Bourjois LINER FEUTRE SLIM. Або олівець Vivienne Sabo Merci — для м’якого мейку. Проводимо максимально тонку й акуратну стрілочку з недовгим хвостиком. Його напрямок має виглядати як продовження лінії нижньої повіки.
  3. Фарбуємо вії тушшю Vivienne Sabo Cabaret. Її мініатюрна щіточка добре розділяє й захоплює навіть найкоротші волоски.

Лишилося тільки нанести на губи бальзам Catrice Volumizing — і наш легкий денний мейкап зі стрілками готовий!

Подивіться, як швидко створити легкий денний і вечірній макіяж:

Туш для вій Vivienne Sabo Cabaret зі сценічним ефектом

143.00
Купити

CC-крем GlamBee

0.00
Купити

Палетка тіней Maybelline New York the Nudes

510.00
Купити

Карандаш для глаз Vivienne Sabo Merci Eye Pencil

48.00
Купити

Консилер Catrice One Drop Coverage Weightless Concealer

179.00
Купити

Підводка-фломастер для очей Bourjois LINER FEUTRE SLIM ультратонка чорна

153.00
Купити
18 Травня / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті