Ніжний денний макіяж для карих очей

Тренди змінюються, модні тенденції чергуються одна з одною кожен сезон, але існує база, яку варто освоїти кожній дівчині. Наприклад, макіяж по вашому природному кольоротипу. У новому майcтер-класі від EVA Blog makeup&brow artist Яна Frau_Kisto4ka на своєму прикладі продемонструє, як виконати денний макіяж для власниць карих очей.

Етап 1: Тонування обличчя

Підготуємо шкіру до макіяжу за допомогою аква-флюїду для обличчя “Геній зволоження” від L’Oreal Paris.

Дуже важливо правильно зволожувати шкіру перед нанесенням косметики. Тільки так вона буде добре виглядати, а макіяж краще триматися.

Нанесемо праймер Lamel Professional HOLO  в якості бази під тональну основу. Він містить світловідбиваючі частинки, відмінно заповнює пори і мімічні зморшки, вирівнюючи поверхню шкіри.

 

Далі я використовую тональний крем Infaillible matt від L’Oreal Paris. Він легкий і не створює ефекту маски, а також не вимагає припудрювання, адже має матовий фініш.

Спочатку наносимо його легкими рухами пензлем, а потім долонями “зміцнюємо” тон.

Завдяки теплу рук тональний розігрівається і розподіляється рівномірно, забезпечуючи максимально природне покриття.

Етап 2: Контурування обличчя

  • Переходимо до контурування. Найтемніший відтінок з палетки GlamBee Perfect Contour наносимо під вилиці, на крила носа і по периферії обличчя. Обов’язково з’єднуємо з шиєю і не забуваємо про вушка.
  • Більш тонким пензлем наносимо цей відтінок на всю повіку і під губою.
  • Рожевим відтінком хайлайтера з палетки La Vie En Glow від L’Oreal Paris виділимо зону над вилицею, спинку носа, зони над губою і під бровою.

Етап 3: Макіяж очей

Переходимо до очей. У денному макіяжі для карих очей я рекомендую використовувати матові відтінки або з легким шиммером, без агресивного глянцю. Підбираючи відтінки орієнтуємося на колір райдужки. Ми можемо використовувати бежеві, коричневі, зелені і фіолетові відтінки.

Я беру найсвітліший коричневий з рожевим відтінком з палетки GlamBee 6в1 тон 01

Наношу по всій повіці для подальшого легкого розтушовування тіней.

Поглибимо макіяж очей олівцем. У денному мейкап я не раджу використовувати чорний тон, він актуальніший для вечора. Краще віддати перевагу кавовому, коричневому з червоним або рудим підтоном.

 

 

Дуже важливо! Не лінуйтеся і підточуйте олівці перед кожним використанням.

 

  • Темно-коричневим олівцем для очей GlamBee (тон 2) від Глембі профарбовуємо простір між віями зсередини, і зверху по нижній частині вій.
  • Розтушовуємо отриману лінію, щоб зробити її більш природною. Варто уникати чітких ліній, вони додають віку.
  • Набираємо найтемніший коричневий з нашої палетки GlamBee 6в1, і наносимо його від зовнішнього куточка ока до середини.
  • Середньо-бежевий відтінок наносимо на середину повіки.
  • Фарбуємо вії тушшю The Colossal Volume Express від Maybelline. Спочатку густо профарбовуємо біля коренів, не залишаючи просвітів. Створюємо таким чином густоту. І тільки після цього фарбуємо по довжині.

Етап 4: Корекція брів

Переходимо до макіяжу брів. Прочісуємо їх пензликом, задаючи форму.

Тушшю для брів L’Oreal Paris Brow Artist Plumper  профарбовуємо основу брови рухом вгору, а від середини – по лінії росту волосків. Я використовую саме туш, щоб уникнути чітких графічних ліній і домогтися максимальної природності.

Етап 5: Фінальний штрих – губи

Наступний етап – губи. Створимо ефект зацілованих губ за допомогою помади Lamel Professional Serum. Для цього наносимо її легкими вбиваючими рухами, а потім злегка розтушуємо пальцем.

 

Цю ж помаду ми будемо використовувати в якості рум’ян. Для цього наносимо трохи помади на зону яблучок, і акуратно розтушовуємо пальцями.

 

Наш макіяж готовий! З вами була Яна Frau_Kisto4ka. Спеціально для EVA Blog!

30 Серпня / 2019 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. #Мирослава

    Супер! Дякую.❤❤❤❤❤❤