20 найкращих рум’ян для обличчя

Рум’яна — це такий декоративний продукт, без якого насправді складно обійтися в макіяжі. За лічені секунди він перетворює обличчя, робить його свіжішим, молодшим і гармонійнішим. З його допомогою можна створювати десятки образів — від романтичного до зухвалого і драматичного. А цей трендовий мономейкап одним засобом… Найчастіше він робиться кремовими рум’янами природних відтінків, які мають чудовий вигляд на губах, щоках і повіках. Як не крути, а без них твій beauty-арсенал буде неповним. Якщо ти в пошуках ідеальних рум’ян, зібрали для тебе двадцятку класних продуктів від мас-маркету до преміум-класу. Серед них точно є «твої»!

Час читання: 3 хвилини та чай матте 🧉

статья доступна на русском языке

Рум’яна — це такий декоративний продукт, без якого насправді складно обійтися в макіяжі.

Цікаво на тему: Палетки для контурингу, які мають бути в кожної

Absolutely must-have: сухі рум’яна

Компактні, запечені або розсипчасті рум’яна — обов’язковий атрибут будь-якої косметички. Лише кілька помахів пензлем, і твій макіяж має завершений вигляд, а обличчя — свіжіше і відпочиле. Не декоративний продукт, а просто магія поза Гоґвортсом. Пропонуємо тобі 11 класних засобів.

НазваФінішКраїнаФормат рум'ян
L’Oreal Paris Alliance PerfectСатиновийІталіяКомпактні
Patricia Ledo Мagnеtique CollectionСатиновийКитайРозсипчасті зі спонжем
Dolce & Gabbana Blush Of Roses Luminous CheekСяючийІталіяКомпактні
Sisley Le Phyto-BlushСяючийФранціяКомпактні
M.A.C Mineralize Blush MatteМатовийКанадаКомпактні
Clarins Joli BlushМатовий, сатиновийФранціяКомпактні
Paese Mineral BlushСяючийПольщаМінеральні розсипчасті
Shiseido InnerGlow Cheek PowderСяючийЯпоніяКомпактні
Pupa Extreme Blush DuoСатиновийІталіяКомпактні, міні-палетка
Bobbi Brown Brightening BrickСяючийГерманіяПалетка для обличчя
A'pieu Pastel BlusherСяючийКореяКомпактні

L’Oreal Paris Alliance Perfect

Patricia Ledo Мagnеtique Collection

L’Oreal Paris Alliance Perfect — ідеальні рум’яна на кожен день зі зволожувальними компонентами в складі. Вони представлені в натуральних відтінках як для смаглявої, так і для світлої шкіри, м’яко лягають, прекрасно тушуються і нашаровуються, якщо хочеш домогтися більш яскравого образу. Найдрібніші світловідбивні частинки надають делікатного сяйва та освіжають обличчя, а компактний футляр з пензлем дуже зручно брати з собою.

Шукай EVA Blog в Instagram

Patricia Ledo Мagnеtique Collection

Dolce & Gabbana Blush Of Roses Luminous Cheek

Якщо шукаєш бюджетні, але при цьому стійкі рум’яна, зверни увагу на Patricia Ledo Мagnеtique Collection. Їхня фішка полягає не тільки в чудовій формулі з легким мерехтінням, а й у форматі. Засіб представлений у зручному пакуванні зі спонжем, завдяки якому для макіяжу тобі не знадобиться пензлик. Щоб нанести рум’яна Мagnеtique Collection, достатньо лише перевернути футляр і провести пушком по шкірі. Найкраще рішення, якщо вранці у тебе вічно не вистачає часу.

Dolce & Gabbana Blush Of Roses Luminous Cheek

L’Oreal Paris Alliance Perfect

Якщо для тебе важливий не тільки зміст, а й форма, навряд чи можна знайти ефектніший варіант, ніж люксові Dolce&Gabbana Blush Of Roses Luminous Cheek. Цей запаморочливий футляр стане не тільки яскравою прикрасою твоєї beauty-колекції, а й тим продуктом, яким ти захочеш користуватися щодня. Засіб має сатиновий фініш і багату палітру відтінків, від персикових і рожевих до бронзових, завдяки чому можна підібрати ідеальний продукт як для легкого рум’янцю, так і для скульптування. У формулі містяться олії какао, оливи та манго, які живлять шкіру, гіалуронова кислота зволожує її, а перламутрові пігменти дарують легке мерехтіння.

Цікаво на тему: Легкий макіяж для початківців

Dolce & Sisley Le Phyto-Blush

Sisley Le Phyto-Blush

Sisley Le Phyto-Blush — ідеальний продукт преміум- класу для чутливої шкіри. У їхньому складі містяться олії насіння бавовни та камелії, завдяки чому рум’яна не сушать і не викликають лущення. Найдрібніший помел забезпечує легке нанесення і розтушовування, а поєднання сатинової текстури та натуральних відтінків дають змогу підібрати ідеальний засіб як для блондинок, так і пекучих брюнеток.

M.A.C Mineralize Blush Matte

M.A.C Mineralize Blush Matte

Мінеральні рум’яна M.A.C Mineralize Blush Matte пройшли дерматологічні дослідження і мають некамедогенний склад, завдяки чому підходять для будь-якого типу шкіри, включно з проблемною. Матова текстура чудово доповнює повсякденний макіяж, а широка палітра відтінків дає змогу вибрати оптимальний продукт для будь-якого бажаного ефекту. Завдяки запеченим мінералам і найдрібнішому помелу, засіб легко наноситься і його можна нашаровувати для отримання більш насиченого образу.

Clarins Joli Blush

Clarins Joli Blush

У лінійці люксових рум’ян Clarins Joli Blush представлені як сяйливі, так і матові продукти в широкій колірній палітрі, тож серед них ти зможеш вибрати «ті самі» саме для себе. У комплекті передбачений компактний пензлик, щоб ти могла підправити макіяж, де б не перебувала. Склад передбачає олію лісового горіха, яка забезпечує легке нанесення і не сушить шкіру.

Paese Mineral Blush

Paese Mineral Blush

Paese Mineral Blush — ще один засіб у нашій добірці, ідеальний для проблемної та чутливої шкіри. Формула на 99% складається з натуральних компонентів, серед яких корінь горобини та масляний екстракт бурштину — вони заспокоюють шкіру і зволожують її. Розсипчаста текстура і м’який блискучий фініш дають змогу отримати ефект легкого рум’янцю, засіб не розтікається і пробуде з тобою весь день.

Shiseido InnerGlow Cheek Powder

Shiseido InnerGlow Cheek Powder

Доповни свій образ блискучими рум’янами InnerGlow Cheek Powder від японського бренду Shiseido. Мерехтливий фініш забезпечений подрібненою слюдою, яка дарує продукту приголомшливий ефект хайлайтера. У складі також є силіконові олії — вони відповідають за високу стійкість (до 8 годин на шкірі), найлегше нанесення і чудову тушовку.

Pupa Extreme Blush Duo

Pupa Extreme Blush Duo

Не знаєш, який відтінок рум’ян обрати сьогодні? І не потрібно, адже в міні-палетці Pupa Extreme Blush Duo є два чудових продукти з холодним і теплим підтоном для будь-якого твого образу. Використовуй рум’яна окремо або міксуй їх — обирай, який макіяж ти хочеш отримати сьогодні. Засіб подарує легке сяйво, яке ефектно виглядає за будь-якого освітлення, і має ніжну текстуру, завдяки чому наноситься найтоншим шаром. А ще Pupa Extreme Blush Duo має гіпоалергенний і некомедогенний склад, тому є чудовим вибором для проблемної та реактивної шкіри.

Цікаво на тему: Краса за 15 хвилин: лайфхаки для швидкого щоденного мейку

Bobbi Brown Brightening Brick

Bobbi Brown Brightening Brick

Двох відтінків рум’ян здається недостатньо? Тоді обирай Bobbi Brown Brightening Brick, який об’єднує в собі цілих шість! Хайлайтер, бронзер і чотири кольори рум’ян із сяйвом — прекрасний продукт для повсякденних макіяжів і образів на вихід. Змішуй відтінки між собою або використовуй їх соло — перед тобою відкривається величезне поле для beauty-експериментів.

A’pieu Pastel Blusher

A'pieu Pastel Blusher

Якщо ти прихильниця «макіяжу без макіяжу», тобі сподобаються корейські рум’яна A’pieu Pastel Blusher в пастельних тонах. Ними практично неможливо переборщити — вони створюють найлегший тонувальний ефект на шкірі та дарують натуральне сяйво. Для повсякденного нюду прекрасний варіант. А ще рум’яна A’pieu прекрасно наносяться і розтушовуються, завдяки чому пігмент з легкістю виводиться «в шкіру» і має максимально природний вигляд.

Кремові та рідкі рум’яна

Рум’яна-флюїди та кремові продукти — фаворит власниць сухої шкіри. Більшість із них мають у складі олії та доглядові компоненти, які забезпечують ідеальне нанесення, не підкреслюють лущення і чудово живлять шкіру. Шукай «свої» в нашій добірці.

НазваФінішКраїнаФормат рум'ян
Maybelline New York Cheak HeatГлянсовийКитайКремові
Inglot Liquid Face BlushСатиновийПольщаРідкі
Max Factor Miracle Pure Infused Cream BlushМатовийІталіяКремові
XX Revolution Cream Blush Palette XxtasyСяючийВеликобританіяКремові, палетка
Lumene Invisible Illumination Liquid BlushСяючийФінляндіяРідкі

Maybelline New York Cheak Heat

Maybelline New York Cheak Heat

Maybelline New York Cheak Heat — недорогі рідкі рум’яна з трендовим глянцевим ефектом. Легка пігментація і можливість нашарування дає змогу гратися з інтенсивністю кольору і створювати різні look`и. Засіб чудово підходить для модного вологого макіяжу, а красиві натуральні відтінки чудово пасують власницям навіть дуже світлої шкіри.

Inglot Liquid Face Blush

Inglot Liquid Face Blush

Inglot Liquid Face Blush — класний продукт для обличчя від польського бренду професійної косметики в зручному пакуванні з помпою. Шикарна палітра відтінків рум’ян і невагома шовковиста текстура дає змогу створити будь-який макіяж, від вечірнього до офісного. А ще всі формули декоративної косметики компанії не тестуються на тваринах і схвалені американською організацією PETA.

Цікаво на тему: Час змінити тон: помилки в макіяжі, які додають вам років

Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush

Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush

Кремові рум’яна Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush мають ніжну текстуру, високу пігментацію і прекрасно наносяться, не залишаючи відчуття липкості. Це те, що дає змогу використовувати засіб для мономакіжу, наносячи його не тільки на вилиці, а й також на повіки або губи. Веганський продукт містить сквалан і гіалуронову кислоту, які доглядають за твоєю шкірою, дарують їй зволоження та живлення.

XX Revolution Cream Blush Palette Xxtasy

XX Revolution Cream Blush Palette Xxtasy

Якщо потрібні кремові, але більш щільні рум’яна, вибирай палетку XX Revolution Cream Blush Palette Xxtasy. Шість різних відтінків, від холодних і нейтральних до теплих, з делікатним мерехтінням не обмежать тебе ні в чому, даючи змогу створювати найрізноманітніші образи та макіяж з градієнтом. Продукт прекрасно наноситься за допомогою спонжа, пензля або навіть твоїх пальчиків, легко тушується і класно виглядає на шкірі. А стильний футляр для зручності доповнений дзеркалом.

Lumene Invisible Illumination Liquid Blush

Lumene Invisible Illumination Liquid Blush

Рідкі рум’яна з найдрібнішим шимером — ідеальний засіб для миттєвого перетворення. Lumene Invisible Illumination Liquid Blush мають зручне пакування з піпеткою і ніжну текстуру сироватки, яка просто тане на шкірі, залишаючи ненав’язливий рум’янець. Формула збагачена вітаміном Е, а також екстрактом скандинавських водоростей і верболозу, що забезпечує зволожувальний і антиоксидантний ефект.

Рум’яна в форматі стіку

У декоративної косметики для обличчя у форматі стіків і олівців багато шанувальників. Ці продукти дозволяють робити макіяж буквально на ходу, не розтікаються та ідеальні для підкреслення природних контурів обличчя. Якщо любиш рум’яна в стіку, лови 4 класних засоби у свою косметичку.

НазваФінішКраїна
NYX Makeup Wonder Stick Cream Blush StickСатиновийСША
Kodi Professional Color Face StickСатиновийСША
Рум'яна-стік GirlwoodСатиновийУкраїна
Lancome Teint Idole Ultra Wear Blush StickМатовийФранція

NYX Makeup Wonder Stick Cream Blush Stick

NYX Professional Makeup Wonder Stick Dua Ended Cream Blush Stick

NYX Makeup Wonder Stick Cream Blush Stick пропонує одразу два відтінки рум’ян, які чудово комбінуються та дозволяють експериментувати з образами. Продукт має високу пігментацію, що дає змогу гратися з інтенсивністю та створювати найрізноманітніші ефекти — від легкого натурального рум’янцю до насичених акцентів. А ще це чудовий засіб для мономакіяжу з гіалуроновою кислотою в складі, яка захистить шкіру від втрати вологи та зробить її більш гладкою.

Цікаво на тему: Як правильно наносити хайлайтер: покрокова інструкція

Kodi Professional Color Face Stick

Kodi Professional Color Face Stick

Рум’яна Kodi Professional Color Face Stick —  це стійкий макіяж і натуральна палітра відтінків, ідеальна для повсякденного макіяжу. Пігментована формула відмінно тушується, дає змогу нашаровувати засіб і прекрасно тримається на шкірі. Свіжий рум’янець за лічені секунди — з рум’янами Kodi це просто.

Рум’яна-стік Girlwood

Румяна-стик для лица Girlwood

Соковиті кольори, сатиновий фініш і елементарне нанесення — це все про рум’яна-стік від українського бренду Girlwood. Склад збагачений оліями жожоба, ши та кокоса, а також вітаміном Е, які живлять і чинять антиоксидантну дію. Продукт універсальний і підходить не тільки для ефектного рум’янцю, але також прекрасно замінить тіні та губну помаду.

Lancome Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

Lancome Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

Lancome Teint Idole Ultra Wear Blush Stick — рум’яна-стік преміум-класу в стильному брендовому футлярі, яким так і хочеться доповнити свою колекцію косметики. У складі — екстракт листя амбора та олія ши. Вони не тільки забезпечують комфортну текстуру і легкість нанесення, а й доглядають за шкірою. А різноманітність відтінків дасть змогу вибрати ідеальний колір для будь-якої зовнішності.

А яким рум’янам надаєш перевагу ти — компактним, розсипчастим, кремовим або в стіках? Які продукти у тебе в фаворитах? Чекаємо на тебе в коментарях. І не забудь натиснути 💚, якщо було цікаво і корисно.

Читай також:

29 Серпня / 2023 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Дуже класні та різноманітні представлені варіанти румʼян💖Кожна може підібрати тещо саме їй підійде.Спасибі за корисну статтю 💚😘