Час змінити тон: помилки у макіяжі, які додають вам віку

Макіяж — невід’ємна частина життя будь-якої жінки. Він допомагає розкрити не тільки зовнішню, а й внутрішню красу. Кожна з нас помічала, що з професійним мейком в очах з’являється блиск, а погляд стає глибшим і виразнішим.

В Японії вважалося, що справжня гейша може збити чоловіка з ніг одним лише поглядом. А процедура нанесення макіяжу була тривалою і дуже кропіткою. Завдяки косметичним новинкам сьогодні ми можемо робити це набагато швидше та якісніше. Головне — знати секрети, котрі використовують професійні візажисти. Помилки, яких припускаються в макіяжі, можуть додати віку, зробити образ неохайним та грубим. Тому ми вирішили розібрати найпоширеніші і розповісти, як їх виправити. А почнемо з головного — макіяжу обличчя.

Щоб ваш тон був бездоганним і не підкреслював вікових змін, слід подбати про якісне зволоження, ретельно обирати відтінок і щільність основи під макіяж, правильно наносити рум’яна та хайлайтер.

Зволоження

Це перше, на що треба звернути увагу. Якщо ваша шкіра суха, то основою може послужити зволожувальний крем. Якщо шкіра жирна, то ідеально підійде матуюча основа або та, що звужує пори. Якщо ж ви власниця складної комбінованої шкіри, тоді для вас обов’язкова консультація з косметологом, оскільки такий випадок вимагає індивідуального підходу.

Щільність тону

Це найважливіша частина макіяжу. Тональна основа має бути достатньо легкою, а якщо на обличчі є видимі косметичні проблеми, то на цих ділянках краще використовувати коректор. Так ми уникнемо ефекту маски й шкіра не буде перевантажена.

Відтінок тональної основи

Ще один важливий момент: тон повинен бути не надто блідим (це надає обличчю хворобливого вигляду) й не дуже темним (такий варіант виділить обличчя, і воно буде темнішим за все тіло).

Краще для основи макіяжу вибирати теплі відтінки на тон темніше природного кольору обличчя. Якщо ви побоюєтеся кардинальної зміни звичного відтінку, спробуйте змішати свою стару основу з новою, більш темною. Найзручніше це зробити на тильній стороні долоні, а потім нанести на все обличчя. Теплі відтінки містять менше рожевого пігменту, тому вони відмінно приховують почервоніння на обличчі.

Рум’яна

Головні вікові зміни обличчя полягають у тому, що шкіра опускається вниз під дією гравітації й у ній знижується природне вироблення колагену. Темні рум’яна або бронзери на щоках візуально підкреслюють ці зміни, в результаті чого обличчя може виглядати втомленим. Щоб цього уникнути, використовуйте світлі нюдові або персикові рум’яна і підкреслюйте ними тільки верхні частини скул подалі від носа.

Хайлайтер

Зараз у моді свіжа шкіра, яка немов сяє зсередини. Та при використанні всіх видів хайлайтерів потрібно знати: цей продукт наноситься тільки на рівні ділянки обличчя. Інакше таке «ніжне сяйво» може просто підкреслити зморшки, пори та інші недосконалості. А весь образ, замість юності та свіжості, стане неохайним і в’ялим.

І найголовніше правило макіяжу в будь-якому віці: продумуйте свій образ до дрібниць, беріть до уваги ситуацію, для якої вибираєте мейк, і несіть у цей світ красу. Як сказав знаменитий Estee Lauder: «Найкрасивіше обличчя на світі — ваше».

Основа під макіяж NYX Professional Makeup 01 Pore Filler

515.00
Купити

Консилер Catrice Allround Concealer 010

123.00
Купити

Хайлайтер Patricia Ledo Soft Highlight тон 01

129.00
Купити

Зволожуючий крем для обличчя Nivea Візаж чутливої шкіри обличчя

141.00
Купити

Палетка для обличчя GlamBee Blushplay sculpting blush palette румяна та хайлайтер

119.00
Купити

Тональный крем Dermacol Toning Cream 2в1 легкий увлажняющий Desert

132.00
Купити
24 Лютого / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Жанна

    Este Lauder это вообще-то женщина!