Вибираємо колір помади за знаком зодіаку

Виявляється, колір помади можна підібрати не лише за типажем, відтінком шкіри, але і за знаком зодіаку. Навіть якщо ви не покладаєтеся на гороскопи, чому б не перевірити? Пропонуємо цікаву добірку від EVA Blog. Сьогодні ми вибрали кілька помад для різних знаків зодіаку за характером і настроєм.

А тим, хто абсолютно не вірить в зоряні передбачення, пропонуємо пройти тест «Яка помада буде для мене ідеальною». А в кінці, про всяк випадок, звіртеся з результатами нашої добірки. Раптом вони співпадають?

Овен

Рішучі Овни завжди готові до експериментів. І не встигають себе зупиняти, коли рука тягнеться до контрастних кольорів: іноді важко повірити у різноманіття відтінків, які обирають для себе Овни! Матова червона помада — підкреслить сміливість і рішучість, а ця стійка помада для губ Max Factor Lipfinity Rising Stars Lipstick 86 Superstar ніби спеціально створена для Овнів, які люблять виглядати блискуче, немов крокують червоною доріжкою.

Цікаво на тему:«Вибір парфумів за знаком зодіаку»

Телець

Якби існував косметичний астрогороскоп, то Тільці стали б втіленням нюду. Вони вибирають спокійні і надійні відтінки. Спробуйте впевнений нюд від Maybelline New York у стильній і стриманій упаковці. Або ж втілення практичності в помаді-олівці: наносимо і олівець, і помаду одним рухом.

Читайте також: «Помада-олівець: які бренди пропонують найцікавіші варіанти?».

Близнюки

Виділятися — ось головне правило Близнюків. Їм підходять незвичайні помади, наприклад, L’Oreal Paris Color Riche Matte у пурпуровому відтінку. Вона надає шкірі губ шовковистий підтон, зволожує і пом’якшує завдяки вмісту натуральних восків. Це дозволить Близнюкам, які звикли до багатофункціональних продуктів, доглядати за шкірою губ і виглядати надзвичайно.

І обов’язково спробуйте Artdeco Hot Chili Lip Booster — він збільшує губи завдяки вмісту справжнього перцю чилі. Ух, буде гаряче!

Рак

Раки — справжні цінителі стилю. Вони оточують себе незвичайними речами, а тому вибирають косметику з ідеєю і цікавим дизайном. Рекомендуємо помаду Patricia Ledo: нюдовий відтінок, делікатні блискітки і стильний флакон. Riche Shine теж не поступається за ефектністю. Золото і срібло — завжди в тренді!

Лев

Леви бувають непостійні у вподобаннях, тому в косметичці повинні бути кольори під будь-який настрій. Тримайте поблизу ніжні рожеві відтінки Vivienne Sabo Matte Constance і насичені помади в темних кольорах BeYu Lip Lights. І правда, навіщо вибирати щось одне, якщо завжди можна мати декілька відтінків і змінюватися щодня!

Діва

Народжені під знаком Дів можуть вирішувати будь-які (навіть на перший погляд надскладні) завдання. Стабільність і стійкість — це те, що на першому місці у Дів. І помади відповідні:

Читайте також: «Як підібрати відтінок помади».

Терези

Спокій, рівновага і гармонія — три головні якості Терезів. Представники цього знака люблять продумані образи, де все ідеально. Створити такий макіяж губ можна з помадами Maybelline New York Hydra Extreme, які гарантують стійке, але водночас невагоме покриття. Вас не буде залишати відчуття, що губ торкнулися акварельними фарбами. А ось для сміливих вечірніх образів підійде ніжна матовість в цікавому відтінку від BeYu Pure Color & Stay.

Скорпіон

Скорпіони — пристрасні натури у всьому, особливо в макіяжі. Вони вибирають помади, які відразу приковують погляд оточуючих до їх губ. Наприклад, Vivienne Sabo Baume A Levres Color. Це дуже незвичайний бальзам, який можна використовувати самостійно або наносити під помаду. Помада Full Mat Lip Color від ArtDeco містить олію бразильського горіха і допомагає зберегти шкіру губ еластичною. Спробуйте фіолетовий відтінок, навіть якщо на перший погляд він здається заяскравим.

Стрілець

Активні Стрільці завжди знаходяться в русі, тому косметика повинна відповідати! Цьому знаку зодіаку підходять стійкі пігментовані помади:

  • Матова від Maybelline: стійке покриття на цілий день з матовим фінішем, яка не розтечеться.
  • Сяюча пігментована помада від BeYu з комплексом для зволоження і регенерації. Відмінний засіб для Стрільців, які частенько забувають про догляд за губами через насичений графік.

Козеріг

Відповідальні Козероги завжди тримають марку. Але вони також висувають високі вимоги до всього, що їх оточує. Рекомендуємо найдоречніші помади, які доповнюють образ Козерогів.

Нюдовий варіант від Maybelline в темному рожевому кольорі з інтенсивним покриттям і зволоженням. Полюбиться Козерогам і матовий терракот від ArtDeco з середньою стійкістю покриття для створення натурального ефекту на губах.

Водолій

Водолії завжди сповнені ідей, тому в косметичці зазвичай багато засобів з різними текстурами і вибором кольорів. Вважаємо, що глибокий фіолетовий — маст-хев для повітряних Водоліїв, спробуйте NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick. А коли хочеться чогось базового, помада GlamBee відмінно впорається із завданням!

Риби

Чуттєві Риби схильні до ніжних і натуральних образів. Підкресліть природний відтінок губ матовою помадою від Bourjois в рожевому відтінку. А якщо хочеться зовсім небагато збільшити губи, надати сяйва і зробити акцент, для вас Miss Pupa в насиченому кольорі.

А ви вірите в гороскопи? Діліться своєю думкою в коментарях і вибирайте будь-яку помаду, блиск або тінт в інтернет-магазині EVA — і ніколи не відмовляйте собі в задоволенні спробувати новий відтінок у макіяжі губ.

Стійка помада для губ Max Factor Lipfinity Rising Stars Lipstick

224.00
Купити

Помада для губ Catkin Rouge Lipstick

399.00
Купити

Губна помада Maybelline New York Color Sensational

149.00
Купити

Губна помада з ефектом сяйва BeYu Hydro Star Volume Lipstick

278.00
Купити

Рідка матова помада для губ Maybelline New York Super Stay Matte Ink

207.00
Купити

Губна помада Maybelline New York Hydra Extreme

94.00
Купити

Зволожувальна помада для губ Bourjois Rouge Fabuleux Lipstick

164.00
Купити

Помада для губ L’Oreal Paris Color Riche Shine

296.00
Купити

Збільшувач для губ Artdeco Hot Chili Lip Booster

300.00
Купити

Помада-бальзам для губ Vivienne Sabo Baume A Levres Color Lip Balm

104.00
Купити

Матова помада для губ NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick

233.00
Купити

Матова помада-олівець для губ L’Oreal Paris Matte Lip Crayon

359.00
Купити

Губна помада BeYu Pure Color & Stay

336.00
Купити

Помада для губ рідка Vivienne Sabo Matte Constance

111.00
Купити

Губна помада L’Oreal Paris Color Riche Matte

296.00
Купити
2 Квітня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *