Як підібрати парфум за знаком зодіаку 🌟

Аромати розкривають наш внутрішній світ не гірше за знаки зодіаку. Так чому б, окрім досвіду й почуттів, при виборі парфюму не враховувати свій гороскоп? Астрологічні підказки знадобляться, коли хочеться вибрати особливий, сокровенний запах для себе або зробити хороший подарунок.

Овен

Відкривають зодіакальний цикл Овни — яскраві й сильні особистості. Тому їхні улюблені запахи такі ж авторитетні та незабутні. Найчастіше це свіжий або теплий смолистий парфюм з нотами герані, розмарину, ялівцю, кашеміру, жасмину.

Телець

Цей знак оберігає покровителька Земля, тому Тельці зазвичай практичні, консервативні та цілеспрямовані. Хоча вони й не літають у хмарах, сильні почуття їм теж знайомі. А фірмові парфуми Тельців — трав’яні, фруктові та квіткові з відтінками лотоса, магнолії, яблука, майорану.

Близнюки

Найавантюрніший знак зодіаку, для якого немає нічого нуднішого, аніж жити за встановленими правилами. І в цій свободі — вся привабливість та надзвичайність Близнюків. Народжені під покровительством стихії Повітря, вони люблять різноманіття та часто вибирають парфуми під настрій. Як правило, це несильні й легкі запахи з акордами чайного дерева, кедра, ментолу, кориці, троянди, лаванди.

Рак

Магічна краса, чуттєвість і загадковість — його головні риси. Теплим літнім Ракам до душі ніжні квіткові та свіжі морські парфуми, в яких переважають такі компоненти: жасмин, біла лілія, вербена, фіалка, евкаліпт, амбра, лотос, орхідея.

Лев

Вогняні Леви — улюбленці Сонця. Це сміливі та впевнені люди, яких неможливо не помітити в натовпі. Такі ж і аромати Левів: стійкі та яскраві, часто зі смолистими й теплими півтонами бензоїну, пачулів, соняшника, кипариса, сандалу, ветівера, троянди, розмарину.

Діва

Практичність, працьовитість і відкритість — ось головні риси характеру народжених під знаком Діви. Чоловіки й жінки найчастіше віддають перевагу запашним трав’яним, витонченим цитрусовим та іскристим хвойним запахам з нотами евкаліпту, тютюну, іланг-ілангу, трояндового дерева, ладану, мірри, цитрусів, ялиці та суниці.

Терези

Гнучкі, дипломатичні та інтелектуальні Терези — дуже глибокі та вдумливі особистості. За їхньою тактовністю та спокоєм ховається твердість і сила характеру. Улюблені парфуми Терезів тонкі, легкі й ненав’язливі, з відтінками квітів і прянощів: ромашки, чебрецю, м’яти, ванілі, імбиру, сандалу.

Скорпіон

Непередбачувані й загадкові Скорпіони володіють найсильнішою інтуїцією. Це прямолінійні та цілеспрямовані жінки й чоловіки, які часто вибирають пряні, густі парфуми з елегантною перчинкою та легкою свіжістю. Улюблені компоненти: шкіра, жасмин, дубовий мох, ваніль, імбир, кориця.

Стрілець

Вогняна іскра, притаманна Стрільцям, ніколи не згасає. Активні й зацікавлені, ці люди люблять все нове, а серед ароматів віддають перевагу таким же іскристим композиціям, як і вони самі. Це екзотичні та класичні фруктові, квіткові парфуми з акордами нарцису, кипарису, кедру, сосни, гвоздики, троянди, ладану, шавлії.

Козеріг

Зовнішня розсудливість, стриманість та яскраві емоції всередині — це про них. Козерогами управляє стихія Землі, тому їхній парфумерний вибір зупиняється на тонких хвойних ароматах з деревиною, кедром, шавлією, сандалом, ялиною, гвоздикою, сосною, анісом, лотосом, ялицею.

Водолій

Багатогранна натура Водоліїв дозволяє їм бути мрійливими, але не витати в хмарах, проявляючи реалізм і романтичність водночас. Тому їхні улюблені парфуми — незвичайні та екзотичні, найчастіше свіжі й прохолодні, з фруктами, прикрашеними хвоєю, шафраном, пачулями, анісом, сандалом.

Риби

Зовні м’які й сентиментальні Риби володіють сильним інтелектом і даром чарівності. Ці творчі натури воліють до витончених квіткових, екзотичних і чуттєвих східних запахів з тонами фіалки, півонії, ялівцю, грейпфруту, іланг-ілангу, лілії, полуниці.

У різний час всі ми цікавилися астрологією: просто з інтересу або з бажанням глибше пізнати себе та інших. Чи варто вірити в неї — таке ж риторичне питання, як бути чи не бути. Але всі погодяться, що багато в гороскопах відповідає реальності. А ваші улюблені парфюми схожі на рекомендовані астрологами?

 

Дізнайтесь більше про парфумерію на EVA Blog:

9 Грудня / 2021 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Таня

    Если эта статья для женщин, то почему у стрельца из 4 ароматов идут 2 мужских?