Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

Серце шалено калатає, метелики тріпочуть. Здається, що ось він. Той самий. І ваша зустріч – це воля зірок! Та чи дісно це так? Може, просто варто пити менше кави, а твій обранець усього лиш черговий майбутній колишній? Лайкнути чи свайпнути? Пропонуємо взяти підказку “Дзвінок другу” та спитати у зірок! А попередньо вивідати у обранця знак Зодіаку. 

Час читання: 6 хвилин та смузі 🥤

статья доступна на русском языке

Так, все вірно зрозуміла: перевіримо вашу сумісність за знаком Зодіаку. З ким буде щасливий метч, а кого варто швиденько свайпнути від гріха подалі. 

Але пам’ятаємо, що навіть зірки не все бачать. Тож якщо вже сказала йому “Так”, взяла його прізвище та не перший рік у шлюбі вариш йому борщ, то не варто розлучатися “бо по гороскопу не співпали”. 

Цікаво по темі: Стосунки на відстані: як зрозуміти, що ви до них готові?

Овен: перевір його вогнем

Жінка-Лев сумісність за знаком Зодіаку

Метч: Телець, Лев, Стрілець

Свайп: Риби, Рак

Жінки-Овни вважають за краще брати ситуацію в коханні у свої руки, а тому метч та радість у шлюбі в них трапляється з чоловіками, які здатні витримати емоційну та палку обраницю. Надихнуть новими ідеями та запалять твій вогонь Леви, Стрільці та Тельці. Відносини з ними обіцяють бути такими ж яскравими, як полум’я багаття вночі. Але благаємо, не спаліть своїми почуттями усе місто.

А от з Раком та Рибами твій температурний режим кардинально не співпадає,  і знайти розуміння складніше, ніж ідеальний відтінок тонального крему

EVA в инстаграм

Телець: взаємність на першому місці

Жінка Телець сумісність за знаком Зодіаку

Метч: Діва, Козеріг

Свайп: Близнюки, Водолій

Рішучість та працелюбність астрологічно наближає Жінку-Тельця до Діви та Козерога. Ці знаки готові вкладатись у відносини та шлюб, як і ти. Це точно метч! З ними ти готова навіть до підкорення космосу, в тебе достатньо наполегливості у втіленні планів. 

А от з порозумітися з Близнюками та Водолієм складніше, ніж з першого разу намалювати ідеально симетричні стрілки. Навіть час на притирання не допоможе. Тому свайпай їх, а зекономлений на емоціних гойдалках час проведи з улюбленими бомбочками для ванни та скрабом! Більше користі, чесне слово! 

 

Близнюки: прихильниці динамічних відносин

Жінка Близнюки сумісність за знаком Зодіаку

Метч: Овен, Близнюки

Свайп: Телець, Скорпіон

Афродизіак для Жінки-Близнюків — захопливі та дотепні суперечки. А вони гарантовані з Овнами, які вміють тримати у тонусі не лише у цукерково-букетний період, а й у шлюбі. Такий союз спричинить фурор: разом ви виглядаєте солодше, ніж дві палички Twix. Близнюки між собою також дуже сумісні знаки Зодіаку. Одна стихія на двох — чудова нагода спробувати жити разом.

Відносини закінчаться швидше, ніж акційна туш за супер знижкою, з Тельцем та Скорпіоном. Їм просто буде складно витримати твої емоційні пориви та витання у хмарах.

Цікаво по темі: Закохати в себе: 7 якостей, які підкорюють оточуючих

Рак: шукай баланс ніжності та стабільності

Жінка Рак сумісність за знаком Зодіаку

Метч: Телець, Скорпіон, Діва

Свайп: Овен, Близнюки, Стрілець

Жінка-Рак потребує стабільності, що дасть розкрити весь потенціал ніжності. Як ідеально нашаровуються відтінки однієї палетки, так і емоційна багатогранність Рака засяє зі спокійною впевненістю Тельця, Діви та Скорпіону. Вони вміють цінувати романтичну обстановку та знаходити радість у приємних дрібницях. Наприклад, ванні з пишною піною, музикою та свічками.

А ось Овнам, Близнюкам та Стрільцям свайп! Про всяк випадок, ще й у блок закинути можна. Різне ставлення до життя явно не на руку, й нову нервову систему ніде не видають.

Цікаво по темі: Щасливі разом: сім книг, які допоможуть зміцнити стосунки

Лев: жага любові та визнання винятковості

Жінка Лев сумісність за знаком Зодіаку

Метч: Овен, Стріець, Діва, Водолій

Свайп: Рак, Риби

Жінка-Лев постійно потребує любові та уваги. Адже ласки та компліментів, як патчів для шкіри навколо очей, багато не буває, тим паче у шлюбі. Прийняти виклик і закружляти в атмосфері захоплення зможе Овен, Стрілець, Діва та Водолій. З ними сумісність знаків Зодіаку чудова! Завжди знайдуть, що у тобі похвалити. Дуже цінний скілл, що точно заслуговує на метч!

Не витрачай свої сили на Рака та Риб. Що ж поробиш, не всім дано оцінити твою царську велич! Тож не марнуй елітний парфум, намагаючись перетворити його на освіжувач повітря. Кожному своє, а тобі – найкраще! 

Цікаво по темі: Таємна закоханість: що робити, якщо обранець вас не помічає

Діва: розрахунок проти емоцій

Жінка Діва сумісність за знаком Зодіаку

Метч: Телець, Козеріг, Скорпіон

Свайп: Близнюки, Стрілець

Розділити з Жінкою-Дівою практичний підхід у всіх питаннях, ставши відданим партнером, здатний Телець та Козеріг. З ними у тебе збігаються життєві цінності. Як то кажуть, два ідеали у шлюбі завжди зможуть порозумітися. Відносини будуть такими ж спокійними та сбалансованими, як нюдовий мейк.

Прилипнути одне до одного, як мінус до плюсу, може Діва і зі Скорпіоном. Союз приречений на міцні узи. Бо в Діви є план, як перетворити Скорпіона на янголятко, а Скорпіону цікаво, що з цього вийде. 

А ось з ким по-різному працює голова, так це з Близнюками та Стрільцями. Тож або свайпни, або вдягай шолом: попереду емоційні гойдалки від майстрів жанру!

Цікаво по темі: Жіноча енергія: як утримувати та поповнювати

Терези: шукай імпульс

Жінка Терези сумісність за знаком Зодіаку

Метч: Лев, Стрілець, Овен

Свайп: Діва, Козеріг

Лев — це точно метч. Він, звичайно, той ще красень, який і оком не моргне, використавши півпляшки твого улюбленого професійного шампуню з лімітованої серії. Але ми знаємо твій секретик. Ти так довго сумнівалася, яку з двох марок купити, що замовила обидві, так що сильно не засмутишся. Проте твоєму Леву про це знати не обов’язково. Нехай влаштовує “вибачальний” романтичний вечір, тим паче він у справах амурних майстер. Не менш вдалий емоційний коннект  у шлюбі обіцяють зірки з Овном та Стрільцем.

А от Діва та Козеріг будут для тебе такими ж цікавими, як книга “Облік та аудит” замість фентезійної саги. Їхня раціональність дисонує з твоєю легкою на підйом натурою. Тож роби свайп та дихай вільно!

Скорпіон: приваблива та загадкова

Жінка Скорпіон сумісність за знаком Зодіаку

Метч: Рак, Лев, Овен

Свайп: Діва, Водолій

Вогонь, що горить у тобі, так і манить погрітися поруч Овнів, Раків та Львів. Іскра проскочила, хімія пішла — встояти неможливо. У тебе швидше закінчиться місце в б’юті віш-листі, ніж цікаві теми для спілкування з ними. А коли взаєморозуміння досягнуто — усі задоволені.

Складніші справи у шлюбі з Дівами та Водоліями. Справа в тому, що Всесвіт вивчив усі можливі сценарії життя з ними і зрозумів, що твій палкий темперамент і чуттєвість їм не по зубах. Давайте, до побачення!

Цікаво по темі: Конструктивна критика в стосунках: висловлюємо претензії правильно

Стрілець: пристрасні та життєрадісні

Жінка Стрілець сумісність за знаком Зодіаку

Метч: Водолій, Овен, Скорпіон

Свайп: Рак, Риби

Твою ініціативність із розряду «шашку наголо і вперед» оцінять сумісні знаки зодіаку Овен, Скорпіон та Водолій. Потенціал однієї лише фізичної хімії у цих відносинах зашкалює. Разом ви відкриєте одне одного ще більше. І так, нехай не забудуть підтримувати цей вайб у шлюбі красивими букетами, дорогими парфумами та романтичними подорожами!

Головне для жінки-Стрільця — не потрапити до сіток Рака та Риб. Ця історія швидше буде про перетягування канатів у відносинах, ніж про «і жили вони довго та щасливо».

Цікаво по темі: Як різні знаки Зодіаку реагують на війну?

Козеріг: чуттєва натура

Жінка Козеріг сумісність за знаком Зодіаку

Метч: Близнюки, Діва, Риби, Телець

Свайп: Терези, Водолій

Жінка-Козеріг поширює «потрібні» флюїди на Тельця, Близнюків, Діву та Риб. Вони так віртуозно зроблять твою норовливу натуру милою і поступливою, що й не помітиш. І струни твоєї душі зовсім не зачепить той факт, що у його репертуарі мінливий настрій. Стовідсотковий метч!

Зірки шепочуть… ні, кричать: «Тримайся подалі від Терезів та Водоліїв!». Вони зовсім не готові підлаштовуватись і кружляти тебе. Став свайп, а замість провального побачення краще свіженький  манікюр зроби.

 

Водолій: волелюбна та незалежна

Жінка Водолій сумісність за знаком Зодіаку

Метч: Овен, Близнюки, Стрілець, Терези  

Свайп: Козеріг, Телець

Ти точно пов’яжеш долю тільки із заможним чоловіком. Досягне висот — нехай приходить. А тому найсумісніші знаки для жінки-Водолія — це Близнюки, Терези, Стрільці та Овни. Вони постійно триматимуть уяву в тонусі і наповнятимуть новими ідеями. Ну а ти і сивину з бороди вирвеш, і біса з ребра виженеш, щоб підтримувати гармонійні стосунки у шлюбі. Шосте почуття не обдуриш ні в підборі аромату, ні в амурних справах.

Зібрати зірковий пазл складно з Тельцем та Козерогом. Ти розраховуєш, що коханий завжди співатиме серенади під балконом. Ага, звичайно — що сусіди скажуть? Свайп!

Цікаво по темі: Beauty-гайд для Водолія

 

Риби: непередбачувані та мрійливі

Жінка Риби сумісність за знаком Зодіаку

Метч: Рак, Скорпіон

Свайп: Терези, Козеріг

У Риб чудова сумісніть у шлюбі з іншими водяними знаками — Раком і Скорпіоном. Для тебе, яка любить кардинальні зміни, вони зможуть залишати острівець стабільності. Щоб змити всі сумніви і навчитися знаходити точки дотику, пропонуємо пам’ятати про п’ять мов любові та не забувати їх використовувати.

А от з Терезами та Козерогом зірки пророкують недовготривалий союз.

Цікаво по темі: Місяць у Рибах, а Риби у шоці: б’юті-гайд 2022

Сподіваємось, наш огляд сумісних знаків Зодіаку допоможе тобі зробити вдалий вибір та вирушити на класне побачення. Але щоб не пророкували небесні світила, пам’ятай: сумісність по гороскопу — не головна і не єдина запорука гармонійних стосунків у шлюбі. Так само як несумісність — не привід пакувати валізу та кидати коханого біля вівтаря. Зірки також іноді недобачають, що поробиш, вік у них поважний. Тож ділись досвідом: який у тебе знак Зодіаку та з ким були найкращі стосунки?

Читайте також:

9 Лютого / 2022 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *