Що відповідати на фразу “Привіт, як справи?” у дейтинг-застосунках?

На роботі жіночий колектив, ходити у бари немає часу та бажання, в залі сфокусована на тренуванні… А так хочеться побачень, романтики, поцілунків. І от ти вирішуєш скористатися перевагами онлайну, спробувати познайомитись з чоловіком в інтернеті та встановлюєш дейтинг-застосунок. Після отримання бажаних метчив на тебе чекатиме воно…

1-Привіт,-як-справи

Ні, не кохання всього життя. Спочатку всього лиш повідомлення “Привіт, як справи?” З одного боку, максимально логічне. З іншого, настільки банальне, що дівчата нерідко губляться, як правильно на нього відповісти, щоб цікаво підтримати розмову. Чи варто намагатися відповісти небанально? Як бути, якщо воно вже десяте, і від однотипності трошки сіпається око? Зібрала для тебе ідеї у цій статті. Тож тисни лайк і не забудь поділитися у коментарях, чи згодна з моїми порадами!

Шукай EVA Blog в Instagram

Спілкування в інтернеті: три речі, які варто пам’ятати

2-Спілкування-в-інтернеті

Перш ніж почну ділитися ідеями, як дати поштовх спілкуванню з симпатичним тобі чоловіком, нагадаю про деякі особливості знайомств в інтернеті та подальшої комунікації:

  1. Ти нікому нічого не винна. Ти не маєш відповідати чиїмось очікуванням, стереотипам суспільства чи уявленням якогось рандомного хлопця з сайту знайомств про ідеальну партнерку. Не соромся бути собою, казати про свої інтереси. Якщо відчуєш у відповідь байдужість чи знецінення – що ж, це просто не твоя людина. Не сприймай на особистий рахунок.3-Ти-нікому-нічого-не-винна
  2. Дбай про безпеку. Не поспішай вивалювати особисту інформацію, за якою тебе легко знайти офлайн. Звісно, не треба налаштовуватись, що кожен перший, хто підтримає розмову, виявиться маніяком, але пересторога не буває зайвою.
  3. Враховуй відсутність невербальних сигналів. Спілкування в інтернеті ускладнює зчитування емоцій та інтонацій. А тому вище шанси, що ти або твій співбесідник неправильно одне одного зрозумієте. Тож перш ніж різкого реагувати, перепитай, чи правильно зрозуміла. Або поясни, що мала на увазі.

Звісно, важливих аспектів знайомств та спілкування онлайн багато. Частину з них вже розповідала у статті про сексуальне листування (тицяй на посилання). А в коментарях пропоную поділитися правилами, які особисто для тебе важливі у чатах в дейтинг-застосунках.

4-Враховуй-відсутність-невербальних-сигналів

Але повернемось до основної теми. Що відповідати на “Привіт, як справи?”  Які фрази стануть у пригоді, щоб не банально продовжити розмову?

Цікаво на тему: Що таке принцип активної згоди та чому він такий важливий?

Як не банально підтримати розмову у дейтинг-застосунку?

5-Як-не-банально-підтримати-розмову-у-дейтинг-застосунку

Не став банальні питання – не отримаєш банальні відповіді. Зазвичай це рівняння непогано працює. Але не варто демонізувати банальні відповіді, вони не перепона для щирої цікавості.

В цілому відповісти простим “Привіт, добре” цілком ОК варіант. Але він не підштовхує підтримати розмову, не дає за що зачепитися людині по той бік екрана.

Звісно, коли ви по фото одне одному дуже сподобались, то навіть смайлу достатньо, щоб показати зацікавленість. Але як продовжити знайомство, коли і ти, і він ще не впевнені, чи щирий ваш метч? Як підтримати розмову?

6-Як-не-банально-підтримати-розмову-у-дейтинг-застосунку

Моя рекомендація – замість того, щоб шукати приклади листування та гуглити фрази для дотепних відповідей, краще спробувати взагалі усунути проблему:

  1. Заповни опис профілю. Але не перетворюй його на лист вимог чи на скаргу подружці. Будь чесною, але грайливою. Краще підкинь в графу “Про себе” питання або напиши щось спірно-провокативне, типу “Хотіла б зустрітись, але не думаю, що зайдемо далі розмов”.  Дай за що зачепитися потенційному метчу. До речі, на незнанні питання в профілі часто паляться ті, хто кажуть про сильну зацікавленість, а самі на автоматі лайкнули анкету.
  2. Напиши першою. Зміни підхід: не тебе вибирають, а ти вирішуєш, хто вартий твоєї уваги. Проявляй ініціативу. Класні чоловіки, якщо симпатія не взаємною виявиться, напишуть про це ввічливо й делікатно. А якщо ні – пункт перший попереднього розділу: “Не сприймай на особистий рахунок”. На нього лише компліменти та гроші. 🙂

Цікаво на тему: Як почуватися на побаченні впевнено та розкуто?

Гачки, щоб цікаво й невимушено спрямувати тему розмови

7-Гачки,-щоб-цікаво-й-невимушено-спрямувати-тему-розмови

Не обов’язково у спілкуванні з чоловіком у дейтинг-застосунках прагнути писати дуже оригінально, хоча почуття гумору зазвичай буде плюсом. Доки контакт налагоджується, можна обмінятись привітами, стандартно відповісти, що справи добре, а вже далі закидувати гачки, що сприятимуть підтриманню розмови:

  • став відкриті питання (це ті, на які не можна односкладно “так” чи “ні” відповісти);
  • подивись профіль хлопця, направ тему на спільні інтереси або уточни щось про хобі чи фото;
  • захоплення, серіали, фільми та книжки, музика – простий спосіб почати діалог, а заодно оцінити його вподобання;
  • відмовся від послідовності, постав неочікуване, нелогічне питання, щоб вивести чоловіка зі стану потоку, привернути увагу (не забувай про смайли, щоб трохи компенсувати відсутність невербалики);
  • звернись за порадою чи думкою з якогось питання;
  • зроби комплімент чоловіку або похвали його;8-Гачки,-щоб-цікаво-й-невимушено-спрямувати-тему-розмови
  • будь позитивною, не вивалюй на початку діалогу всі життєві проблеми;
  • додай інтриги: “Зі мною сьогодні таке трапилось!”;
  • не забувай про грайливість: “Що ти там, красунчик?”;
  • фліртуй: “От все одно не дають мені спокою твої плечі”;
  • скажи “А ти мені нещодавно снився” або “Якраз про тебе думала”;
  • зізнайся, що хочеш продовження, але не знаєш, що відповісти.

Цей список можеш використовувати й на початку знайомства, і коли діалог з чоловіком на певний час затих, і ти хочеш відновити спілкування.

9-Гачки,-щоб-цікаво-й-невимушено-спрямувати-тему-розмови

До речі,  в останньому випадку зовсім не варто соромитись прямо запропонувати продовжити: “Ти мені все ж подобаєшся, давай ще спробуємо потеревенити.”

В соцмережах їдкі та навіть глузливі ідеї часто пропонують як оригінальні та дотепні відповіді на фразу “Привіт, як справи”. Але насправді вони лише видають, що дивишся забагато мемчиків.

Цікаво на тему: Стосунки на відстані: як зрозуміти, що ви до них готові?

Оригінальні варіанти відповіді на “Привіт, як справи”

10-Оригінальні-варіанти-відповіді

Але якщо все ж отримала “Привіт, як справи”, ось тобі варіанти, як не банально відповісти:

  • “було так собі, але ти мені написав і стало краще”;
  • “чекала, коли ж ти мені нарешті напишеш, тож тепер чудово справи”;
  • “а давай одразу перейдемо до того, що ти мені сподобався”;
  • “удаю, що працюю, а ти теж відлинюєш?”;
  • “давай одразу перейдемо до тієї стадії, де запрошуєш мене на побачення”;
  • “планую важливу справу, бо ти такий гарний, а ми досі не знайомі”.

11-Оригінальні-варіанти-відповіді

Цікаво на тему: 10 вправ для розтяжки, які покращать гнучкість у сексі

Красуне, не перекладай всю ініціативу на чоловіка. Пам’ятай, що саме ти робиш вибір, а не лише погоджуєшся на тих, що запропонували свої кандидатури. Не соромся своїх поглядів та бажань. Не перекладай на нового партнера по комунікації образи на попередніх. Ти ж теж не хочеш, щоб він вважав тебе істеричкою, бо такою була його колишня. І, що важливо, не поспішай прив’язуватись до аватарки та кількох речень в анкеті. Спробуй для початку просто насолоджуватись спілкуванням з чоловіком та відчути лоскіт емоцій від початку знайомства.

Читайте також:

5 Лютого / 2024 Натхнення

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Дуже цікава стаття.Дякую за корисну інформацію 💞

VISUAL by EVA