ТОП-10 YouTube-каналів для вивчення англійської

EVA Blog продовжує ділитися з тобою хитрощами та лайфхаками у вивченні іноземних мов. До нас у гості знову завітала Анастасія Басенко, дипломована викладачка англійської, а це означає, що ми підготували для тебе поповнення в скарбничку класних ідей, як зрушити з “Лондон – із е кепітал оф…” до вільного спілкування. Не забудь натиснути лайк, якщо тобі сподобається запропонований ТОП-10 YouTube-каналів для вивчення англійської мови.

Час читання: 6 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Анастасія Басенко
1. English Addict with Mr Duncan

Цей YouTube-канал для вивчення англійської є популярним серед тих, у кого в пріоритеті прокачати розмовну мову. Відео у легкій для сприйняття формі допомагають опрацювати цілий спектр тем: почуття, мода, гроші, новини, сленг. Тож, якщо твоя мета – почати говорити, то почни з підписки.

2. Learn English with EnglishClass101.com

Хочеш отримати подвійну користь? Легко! Відеоуроки для швидкого вивчення англійської не тільки розширять твій словниковий запас, але й допоможуть дізнатися багато цікавого про особливості американської та британської культури.

3. Real English

Стерильно-правильні англійські фрази – це добре, але вони часто відрізняються від того, що почуєш під час живого спілкування з носієм. На каналі Real English ти маєш можливість послухати, як люди говорять англійською у звичайному житті. У роликах представлені реальні люди та життєві ситуації.

Цікаво по темі: 9 книг, які допоможуть краще пізнати себе

4. BBC Learn English

Безкоштовні уроки англійської мови у форматі інтерв’ю, мультфільмів, квізів, реальних життєвих ситуацій, розмовних шестихвилинних роликів на різні теми, добірок ТОП-10 простих, популярних слів із обраної сфери. Відмінний варіант тренувати сприйняття англійської на слух. До речі, багато роликів мають субтитри, що також допоможе краще розуміти живу мову.

5. Business English Pod

Зустрічі, презентації, телефонні розмови, співбесіди – цей YouTube канал орієнтований на вивчення англійської для ділової та бізнес-сфери. Приклади тем, на які представлені уроки: фінанси та економіка, управління постачанням, право, маркетинг.

6. VOA Learning English

На каналі на тебе чекають короткі новинні ролики в трохи “уповільненому” форматі. Диктори вимовляють текст не так швидко, як у стандартних новинах, що дозволяє глядачам краще почути слова. Крім того, відео доповнено субтитрами. Тому моменти, які на слух зрозуміти не вдалося, можна підглянути в тексті або розібрати по руху губ диктора.

7. English with Jennifer

Англійська з Дженніфер – це більше 200 роликів, які допоможуть вивчити значення слів та розібратися у їх правильному використанні. Відео не тривалі, в основному до 20 хвилин, та зручно відсортовані у плейлисти.

Цікаво по темі: Звички, що заважають нам бути продуктивними

8. Britlish – Learn British English

Цей канал цікавий тим, хто хоче підтягнути британську англійську. Навчання охоплює ідіоми, граматику, розширює словник на різні теми, з якими стикаєшся щодня. Ти дізнаєшся нову лексику, яку легко використовувати у побутових розмовах та цікавих дискусіях.

EVA в инстаграм

9. EF podEnglish

Короткі YouTube-ролики для вивчення англійської мови (тривають лише 5-10 хвилин) діляться на три частини: watch (дивіться), learn (навчайтеся) та try (пробуйте). Допоможуть більш вільно говорити на широке коло тем: домашні тварини, погода, фільми, сім’я, технології, їжа, подорожі.

10. Learn American English

Цей канал допоможе підтягнути американську англійську, розібратися, як правильно використовувати сленг, ідіоми, фразові дієслова. Короткі ролики дозволять покращувати свої знання поступово, прокачувати свій словник день за днем.

У вивченні мови важлива регулярність та практика. Серед ТОП-10 YouTube-каналів для вивчення англійської ти легко підбереш ті ролики, які стануть вірними помічниками підвищення твого розмовного рівня. До речі, якщо до нашого ТОП не потрапили канали, які у фаворитах особисто у тебе, пропонуй їх у коментарях!

 

Читайте також:

26 Травня / 2022 Натхнення

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Олена

    ДЯКУЮ за корисні посилання для вивчення англійської мови!!!

VISUAL by EVA