7 ідей, як цікаво провести вихідні в місті

Скажу так, якщо ти людина захоплена і самодостатня, то ти завжди знайдеш, чим зайнятися в місті на вихідних. Але навіть у цьому випадку іноді в голову не приходить жодних ідей. Особливо восени, коли запаси твого ресурсу вичерпалися за літо практично до нуля. У такий час мені зазвичай хочеться якогось лампового відпочинку з користю для розуму, який допоможе надихнутися і набратися сил, щоб пережити темні зимові дні. Тож поки надворі все ще тепло і сонячно, пропоную кілька ідей як можна цікаво провести вихідні в місті.

Час читання: 3 хвилини і айс лате 🧋

статья доступна на русском языке

Катайся на електросамокаті

Катайся на електросамокаті

Уяви собі місто в осінніх барвах: ясне небо без єдиної хмаринки, жовте листя на тротуарах, повітря свіже і прохолодне, і ти не поспішаючи їдеш на самокаті, насолоджуючись міськими краєвидами в теплих строкатих тонах. З власного досвіду скажу, що цей транспорт дарує приємне відчуття легкості та польоту, головне, дотримуватися правил безпеки та бути уважною під час їзди. Одягнися тепліше, взуй зручні кросівки та вирушай на прогулянку на самокаті. Якщо в тебе його немає, завжди можеш узяти шеринговий. Обіцяю, тобі сподобається!

Шукай EVA Blog в Instagram

Читай у букшопах

Читай у букшопах

Осінь — це найкращий час для читання, тож влаштуй собі книжковий мінімарафон, але не відсиджуйся вдома, а ходи читати в букшопи. Впевнена, у твоєму місті є книжкова крамниця-кав’ярня, де можна посидіти за чашкою флет вайта і погортати який-небудь бестселер. Склади для себе список бажаних книг і постарайся вкластися з ним в осінній період. Можеш трохи ускладнити завдання: читай англійською, заодно потренуєш скіл. Сидячи в затишному куточку букшопу, тобі буде особливо приємно читати саме паперові книги, повір мені. Можливо, такий марафон стане для тебе початком чогось більшого, наприклад, підштовхне до написання власної книжки.

Дізнайся: Як провести літо у місті та не пошкодувати про це

Відвідай вінілову барахолку

Відвідай вінілову барахолку

У великих містах частенько проводяться розпродажі вінілових платівок. Це свого роду ярмарки, де можна купити старий або абсолютно новий вініл, якого не знайдеш в інтернет-магазинах. Подібні івенти також цікаві тим, що там збираються меломани й просто цікаві люди, готові поспілкуватися і поділитися враженнями один з одним. Тож якщо тобі бракує подібної двіжухи, то барахолка стане ідеальним місцем, де ти зможеш розширити свій музичний кругозір і поповнити свою домашню колекцію платівок.

Досліджуй зоряне небо в планетарії

Досліджуй зоряне небо в планетарії

Планетарій — це фантастичний експірієнс, не думай, що там буде цікаво лише дітям. Зазвичай там проходить кілька різних програм для різного віку. Ти зможеш поспостерігати за зоряним небом або відправитися в глибини космосу, сидячи в зручному кріслі, придбати тематичний стафф і, як мінімум, зробити прикольний контент для сторіс.

Розширюй свій список цікавих закладів

Розширюй свій список цікавих закладів

Навіть якщо ти живеш у своєму місті все життя, ти просто фізично не встигнеш встежити за всіма новими закладами. Тому варіант такий: виділи трохи часу і пошукай цікаві бари, ресторани та кафе, які нещодавно відкрилися, а потім сходи в ті, які сподобалися тобі найбільше. Для чого тобі це? Ну ти знатимеш, де наступного разу зустрітися з другом, де готують найсмачніший какао і наливають найкраще вино з усіх, які ти куштувала. Або навпаки, куди ходити точно не варто.

Дізнайся: ТОП українських локацій, які варто відвідати

Сходи в літній кінотеатр

Сходи в літній кінотеатр

Ранньої осені кінотеатри просто неба ще працюють: їх часто задіюють у програмах різноманітних міських фестивалів. Зазвичай на подібних заходах можна поласувати гарячим стрітфудом, випити кави та подивитися сімейний фільм, загорнувшись у плед. Ну хіба не прекрасний варіант дозвілля у вихідний день?

З’їзди в інше місто

З’їзди в інше місто

Коли тобі стало зовсім нудно у своєму місті, просто з’їзди в інше. А чому ні? Здорово ж подивитися на осінню столицю або інше місце, в якому ти хотіла побувати, але так жодного разу не дісталася. Двох вихідних цілком достатньо, щоб погуляти центром, відвідати музей, зайти в книжковий і знайти кав’ярню з найсмачнішими напоями та найзатишнішою атмосферою для осіннього вечора.

Якщо ти такий самий урбаніст як я, то тобі ніколи не доведеться нудьгувати в місті. Ти обов’язково знайдеш собі дозвілля до душі, особливо в такий поетичний час як осінь. Не менш важливо мати для цього хорошу компанію, тож не сиди вдома, навіть якщо за вікном дощ, а збирайся на прогулянку, клич з собою кращого друга і разом зробіть все, щоб ця осінь стала для вас несподіваною пригодою.

Більше ідей для настрою від EVA Blog:

15 Вересня / 2023 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті