9 цікавих фактів про жіночі сіднички

Яка ще частина тіла може не тільки швиденько знайти пригоди, а й коротко, швидко і головне виразно описати проблемну життєву ситуацію, що склалася? 🤔 Ну звичайно ж, попа.

Поки хтось мріє про задні «щічки» як у Кім, ми з вами дізнаємося про 9 цікавих, неймовірних та захоплюючих фактів про попу 🍑.

Час читання: 7 хвилин та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Цікаві факти про попу

Розмір має значення – затверджено сідницями

Багато хто думає, що найбільші м’язи розташовані на спині й вони всім добре знайомі як найширші. Але ні. Найбільший м’яз у людському тілі знаходиться саме на попі та має назву glute maximus (великий сідничний). Крім нього мускулатура п’ятої точки включає ще два види м’язової тканини:

  • мала сіднична (minimus);
  • середня сіднична (medius).

EVA y Viber

А тепер про розмір 📏. Позитивно велика, кругленька та апетитна попа – далеко не завжди привід для радості. Тут важливий не розмір сідниць, а співвідношення м’язової маси до жирової. Два простих приклади:

  1. Молода дівчина дуже рада, що природа її наділила дивовижними об’ємними половинками. Але згодом через пасивний спосіб життя, персик перетворюється на в’ялений томат або починає рости як на дріжджах 🙈.
  2. Чоловіки найчастіше називають її бразильською, а жінки – грушоподібною 🍐. Худеньке тіло і велика попа – мабуть, найсуперечливіший вид фігури. Хтось боготворить, а хтось не може змиритися з цією особливістю. Але як насправді почуваються власниці цієї фігури? У більшості випадків у таких дівчат співвідношення жир/м’язи знаходиться в дисонансі, тому навіть така проста річ, як вибір одягу, може викликати роздратування. Як бути, якщо на попі штани сіли ідеально, а на талії бовтаються? Знову нести в ательє 😞. Ну, просто немає слів!

Цікаво по темі: Типи фігури: як вдало обіграти свої особливості

Тому розглядаючи свою «булочки» в дзеркалі, думайте перш за все про м’язову тканину, яка робить їх апетитними та привабливими.

Розмір сідниць має значення

Сідничний, кхм … пляжний сезон відкритий! Факт про перетворення п’ятої точки

Щороку з приходом весни починаються захоплюючі пригоди серед прекрасної статі: дієти 🥗, 10 000 кроків щодня, пара десятків присідань та регулярне зважування на вагах з надією втратити кілька кілограмів. Найчастіше всі це не має значення й ось чому.

Як ми пам’ятаємо, попа має три види м’язової тканини, а за гарну форму на 90% відповідає саме великий сідничний м’яз. На жаль, він пасивний при ходьбі та не особливо активний при легких повсякденних навантаженнях. А це означає лише одне – його розвиток потребує інтенсивного фізичного втручання.

Саме тому, щоб почути захоплення та компліменти від чоловіків, гарна жіноча попа змушена старанно працювати у спортзалі, а не співати цілодобово пісню «полюби мене такою, якою я є» 😁.

Як вплинути на форму сідниць

Цікаво по темі: Вправи Кегеля для зміцнення м’язів тазового дна

Без п’ятої точки ми б повзали

Перш за все, сідничні м’язи створені не для того, щоб ними захоплювалися і часто намагалися вмістити в джинси не за розміром 👖. Завдяки попі відбуваються неймовірні речі:

  • активність ніг (включаючи елементарні згинання/випрямлення);
  • стабілізація колінного суглоба та тазу;
  • відведення та обертання стегна;
  • утримання тулуба у вертикальному положенні.

П’ята точка – це ніщо інше, як наш головний антигравітаційний м’яз, за ​​допомогою якого ви маєте можливість стояти в черзі за кавою та робити гарні фото з подружками для свого профілю в інстаграм.

Функції сідниць

Жіноча vs чоловіча попа: що про це кажуть гормони?

За своєю природою жінки мають сідниці більших розмірів, ніж чоловіки. Причина криється у розподілі жиру в організмі, який своєю чергою залежить від гормонів. У представниць прекрасної половини жирок любить осідати на нижній частині тіла, тоді як у чоловіків – на верхній. А чому так, спитаєте ви? Все банально просто. Жіноча гормональна система акумулює запаси жиру внизу, оскільки він важливий для репродуктивної функції.

Жіночка vs чоловіча попа

Сумний факт: ваша попа більше не цікавить чоловіків гетеросексуалів

Суть ось у чому. “Я бачила, як ти дивився на її сідниці 😡” – фраза, яку хоча б раз використовувала кожна дівчина. Але в 95% випадків це відбувалося у ситуації, коли чужа попка йшла попереду вашого чоловіка. А що говорить статистика про те, на що звертає увагу чоловіча стать в першу чергу в цілому? Ситуація наступна:

  1. Очі.
  2. Посмішка.
  3. Груди.
  4. Волосся.
  5. Фігура.
  6. Одяг.
  7. Попа.

Зі статистикою не посперечаєшся.

Попа більше не цікавить чоловіків

Попит породжує пропозицію: сідниці та пластичні операції

Зміна обличчя та грудей давно стала буденністю. А як щодо сідничок? На початку 2000-х процедура підтягування та пластики п’ятої точки була чимось загадковим і жінки не виявляли до цього особливого інтересу. Але всього через 15 років попит виріс на цілих 252% і в наші дні цифри продовжують зростати.

За деякими даними, зовнішній вигляд сідниць турбує жінок більше, ніж зморшки на обличчі. Так це чи ні достеменно невідомо, але те, що як лікарів, що надають послуги, так і клієнтів, стає все більше – факт.

сідниці та пластичні операції

Пишна попка – сексуальна попка

Пам’ятаєте ми говорили про грушоподібну фігуру, про суперечки та про те, наскільки важливий для сідниць баланс жир/м’язи? Так ось мода диктує свої правила. Найпопулярнішою процедурою видозміни попи є бразильська підтяжка 💉. Так-так, прекрасна частина людства власноруч пересаджує жир на п’яту точку, милуючись і дозволяючи милуватися іншим новими пишними формами. І тут вираз «краса вимагає жертв» як ніколи доречний. Чому? Річ у тому, що ця процедура суттєво підвищує ризик проблем зі здоров’ям опорно-рухового апарату, а саме ніг. Ризику піддаються:

  • сухожилля та зв’язки;
  • коліна;
  • ікри.

Перед тим як зробити бразильську попу, продумайте подальший спосіб життя, щоб мінімізувати можливі травми.

Сексуальна попка

Чи є межа розмірів попи, за якої можна нормально жити?

Всім відомо, що значний надлишок загальної зайвої ваги може призвести до непоправних наслідків. Але якщо особливо великими є тільки стегна і сідниці? Наприклад, 39-річна Мікель Руффінеллі має об’єм сідниць 251,46 см і при цьому пишається цим, живучи на повну котушку.

Цей факт говорить про те, що об’єм попи теоретично може бути ще більшим, ніж у цієї жінки, а життя з такими половинками буде не таким обтяженим, як при критичній зайвій вазі на всьому тілі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Mikel Ruffinelli (@divaz_style)

Чи може попа «померти» таємно від своєї господині?

Сидите з ранку до вечора в офісі, потім сидите в авто на шляху до дому, після сидячи вечеряєте і наостанок, сівши зручніше перед телевізором, готуйтеся до сну. Це про вас? У такому разі є дві новини – гарна та погана:

  1. гарна полягає в тому, що у вас є робота, машина та телевізор;
  2. погана – з вашою попою відбуваються неймовірні метаморфози, що ведуть до її загибелі.

Тільки не лякайтеся, ні про яке медичне втручання не йдеться. Синдром мертвої сідниці – ось що чекає на вашу вірну супутницю. Ви особисто відчуєте цей недуг, коли з’явиться біль у спині або колінах. Ваша п’ята точка, образно кажучи, гине і не виконує своїх функцій належним чином. На щастя, проблема легко вирішується. Просто дайте своїм улюбленим сідничним м’язам активності й навантажте фізичними вправами.

Синдром мертвої сідниці

Гарна жіноча попка не кругла, овальна, пружна чи підтягнута. Вона просто кохана, вами та вашим чоловіком.

 

Читайте також:

28 Липня / 2022 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Благодійність