ТОП-4 застосунки для макіяжу на фото

За допомогою декоративної косметики можна підкреслити природну красу обличчя або навіть радикально змінити зовнішність. Для багатьох дівчат макіяж є обов’язковою частиною образу та інструментом творчого самовираження. Але що робити, якщо хочеться покращити вже готову фотографію? Використовувати спеціальні додатки з накладання або виправлення макіяжу!

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Застосунки для макіяжу на фото

Сучасні програмні інструменти ретуші можуть не просто “нанести” декоративну косметику, а й змінити форму брів і зачіски, підтягнути овал обличчя, “перефарбувати” волосся тощо. Таке комплексне перетворення дає змогу приміряти на себе будь-який імідж, здивувати підписників у соціальних мережах і просто заощадити час і гроші на нанесенні складного макіяжу. Спеціально для цього ми склали список найкращих додатків, які допоможуть покращити ваші фотографії.

EVA у Telegram

1. RetouchMe

Це додаток для підбору брів, створення художнього макіяжу, манікюру, педикюру. Користувач може скористатися опцією повного макіяжу в обраному стилі або вибрати корекцію конкретних рис обличчя: подовження вій, виділення вилиць, додавання ластовиння тощо. Опцій у редакторі дуже і дуже багато, і вони не обмежуються тільки макіяжем!

RetouchMe

Обробка знімків здійснюється професіоналами в ручному режимі, без використання автоматичних алгоритмів або штучного інтелекту. Це гарантує індивідуальний підхід до кожного кадру і бездоганно якісний результат навіть на великому екрані, після багаторазового збільшення або на надрукованому зображенні ретуш не впадатиме в очі. Крім того, якщо ви не знайшли потрібну опцію в списку, описати свої побажання можна текстом під час завантаження фотографії. Усі зміни будуть внесені за 10-15 хвилин, після чого знімком можна негайно ділитися в соціальній мережі! Додаток доступний для IOS і Android. Оплата здійснюється тільки за фактично виконувану роботу за кількістю оброблених знімків вам не доведеться платити за тривалу підписку без необхідності користуватися сервісом регулярно.

Цікаво на тему: Як зробити макіяж для фотографії на паспорт

2. Pretty Makeup

Популярний додаток, що працює на алгоритмах AI. Дає змогу досить точно підбирати відтінки, хоча стікери та декоративні елементи не завжди ідеально вписуються на своє місце, іноді доведеться поборотися зі зміщенням. Завдяки вбудованим інструментам користувач може окремо редагувати різні частини обличчя, наносити макіяж або змінювати його колір, “приміряти” нові брови та губи, стрижки, аксесуари (капелюхи, сережки, окуляри, кольє).

Pretty Makeup

Враховуйте, що тут відсутня функція підтяжки овалу обличчя. Частина опцій доступна тільки після купівлі підписки, її мінімальний період місяць. Ще один нюанс стиснення фото зі зменшенням роздільної здатності, що помітно при виведенні знімка на великий екран і на друці. Застосунок користується популярністю на ринку вже понад п’ять років і регулярно отримує свіжі оновлення.

Цікаво на тему: Ідеї ​​фотографій з подружками: як отримати класні кадри?

3. MakeupPlus

Ще один мобільний додаток, що дає змогу обробляти селфі. Під час створення програми розробники співпрацювали з професійними візажистами, щоб зробити візуальні ефекти максимально природними. Користувачам доступне гнучке налаштування кожного декоративного елемента: тіней, кольору волосся, форми брів, відтінку помади тощо. Надати знімку завершеного вигляду допоможе один із безлічі вбудованих фільтрів.

MakeupPlus

Примітно, що кольори тональних основ, помад та інших “засобів” узяті з наявних палітр популярних косметичних брендів. Це дає можливість не тільки створити привабливий макіяж, а й “випробувати” новий для себе продукт перед його покупкою. Як бонус користувачам доступні уроки у відеоформаті від досвідчених візажистів, які навчають створенню ефектного макіяжу в реальності, діляться лайфхаками та професійними секретами.

Цікаво на тему: Як правильно позувати для фото: 11 секретів

4. PhotoWonder

Універсальна програма для редагування фото та відео. Дозволяє обробляти файли з галереї, а також може бути використана замість вашого штатного додатка для зйомки. Програма пропонує опції накладення макіяжу, відбілювання зубів, розгладження шкіри, зміни контуру обличчя, форми носа, очей, губ. Також на фотографію можна накладати готові фільтри, рамки, ефекти, є функція створення колажів. Фоторедактор відносно новий запущений у 2022 році, тому активно підтримується розробниками, регулярно оновлюється, пропонує результативну підтримку користувачів і зворотний зв’язок.

Серед недоліків можна відзначити інтерфейс тільки англійською мовою, а також не завжди точне розташування декоративних елементів у кадрі. Крім того, деякі ефекти виглядають не зовсім природно. Втім, це характерно для автоматичної корекції зображення. За скачування платити не доведеться, але для розширення інструментарію і продовження пробного періоду передбачена платна підписка.

PhotoWonder

Обираючи додаток для нанесення макіяжу на фото і редагування рис обличчя, зверніть увагу на зручність його використання, а також на цінову політику щодо функцій, які вас цікавлять. Найбільш практичними є сервіси, що стягують помірну плату за кожен оброблений знімок замість регулярної підписки.

 

Читайте також:

30 Листопада / 2023 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті