Світ Таро: значення та поєднання карти

Двадцять перший Старший Аркан — Світ. Це дуже позитивна карта, яка зазвичай вказує на гармонію, успіх та щастя у якомусь питанні. Але має вона і свій нюанс: після досягнення вершини часом складно знайти новий горизонт цілей. Про те, як Світ впливає на характеристику людини, для якої він аркан по даті народження, поговоримо у цій статті! Тож рішуче тисни на серденько та влаштовуйся зручніше!

Час читання: 7 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Аркан Світ: дизайн карти Таро

1-Світ-Таро

У Таро Райдера Уейта, одній з класичних колод для передбачень на майбутнє, в нижніх кутах карти Світ зображені голови бика та лева, у верхніх — орла та чоловіка. В центрі малюнку оголена жіноча фігура, злегка прикрита довгим шарфом. Довкола неї — лавровий вінок. Розшифровка карти враховує взаємозв’язки, які у сукупності допомагають досягнути вершини.

На 21 аркані з Таро 78 дверей бачимо пологовий зал, в якому жінка щойно народила дитину. Лікарі тримають немовля на руках. З’явився новий світ, в якому стало на людину більше, а героїня карти тепер мама. Значення символіки вказує на ситуацію,  в якій доведеться здобувати новий досвід.

Шукай EVA Blog в Instagram

В колоді Таро Шаленого Місяця по центру карти — русалка, в якої в руках горять палички. Змій утворює коло довкола неї. В нижній частині карти воно спирається на двох хижих тварин, а у верхніх кутах над ним дві летючі риби. Тлумачення карти у розкладах на майбутнє може бути про злиття власного Я з відчуттям світу, що сприймається як незалежність.

Цікаво на тему: Відлюдник Таро: значення та поєднання карти

На 21 аркані з Таро Манара жінка у ковбойському капелюсі осідлала планету. Вона мчить у космічному просторі, азартна та зухвала. Розшифровка символіки карти у передбаченнях, з одного боку, вказує на енергію та впевненість у своїх можливостях, а з іншого, на захоплення відчуттям вседозволеності.

2-Світ-Таро

На карті з Таро Світлого Провидця у центрі кола (яке нагадує змія, який кусає себе за хвіст) жінка у райдужній сукні, що чи то балансує на колі, чи то парить у повітрі, дивиться вгору. У кутах карти складні геометричні фігури. Символіка аркана Світ з Таро Світлого Провидця може вказувати, що світ лежить біля ніг та обертається довкола тебе.

Цікаво на тему: Смерть Таро: значення та поєднання карти

Загальна характеристика особистості з арканом Світ

3-Загальна-характеристика-особистості-з-арканом-Світ

Характеристика людини з арканом Світ вказує на різносторонній досвід, завдяки якому в неї багатогранні таланти. Тривалий час присвячує самореалізації. Але не виключено, що все одно стикнеться з обставинами, де її досвід недостатньо актуальний. Вміє проявити терпіння. З насолодою спостерігатиме за результатами свого успіху. Для неї важливе відчуття приналежності, і люди, з якими знайомиться, зазвичай цінують цей зв’язок.

Цікаво на тему: Як створити сильне оточення

Аркан Світ у плюсі

Характеристика людини з арканом Світ в плюсі вказує, що це емоційно врівноважена та доросла особистість. Вміє знаходити підтримку в інших та просити про допомогу, коли відчуває, що власних навичок, ресурсів чи сил не вистачить.

4-Аркан-Світ-у-плюсі

Відчуває впевненість у собі, що межує з самовпевненістю. Налаштована, що її бажання мають всі шанси бути реалізованими. І завдяки цьому вчасно помічає шанси, які підкидає Всесвіт.

Людині з арканом Світ по даті народження досвід допомагає змінитися, вирости над собою. Але в певний момент вона може стикатися з кризою цілей. Бо ніби-то все, чого прагнула, досягнуто, й не зрозуміло, куди рухатись далі. Вона вміє дістатися зони комфорту, але потім дуже складно покинути її, навіть якщо обставини зміняться.

У здоров’ї, особливо в плюсі, ця карта дня народження, зазвичай пророкує відсутність проблем, якщо профілактично дбати про стан тіла та психіки.

Цікаво на тему: Позитивні афірмації на кожен день для жінок

Аркан Світ у мінусі

Коли енергія аркана Світ проявляється в перевернутому значенні, ситуації в житті людини сповнені атмосфери застою. Вона все робить по інерції, не цікавиться розвитком, має досить застарілі погляди, погано сприймає нове. Може бути неорганізованою.

5-Аркан-Світ-у-мінусі

Часом прояв в мінусі — складнощі з формуванням цілей. Все, чого бажала, досягнуто, не зрозуміло, як віднайти новий шлях.

Але навіть коли людину не задовольняє стан справ, може не мати рішучості щось змінювати. Бо до нового стану справ представникам аркана Світ в мінусі складно адаптуватися. Не виключене емоційне вигорання.

Ще один прояв енергії аркана Сонце в перевернутому значенні — егоїстичність. Людина може проявляти агресію, коли хтось намагається вклинитись між нею та здійсненням бажань. Стає жадібною, постійно відчуває, що їй мало. Не виключене відчуття вседозволеності, зверхності. Може не враховувати інтереси інших, якщо вони суперечать її бажанням.

Цікаво на тему: Трикутник Карпмана — ігри, в які грають люди

Естетика 21 аркана Світ у зовнішності

6-Естетика-21-аркана-Світ-у-зовнішності

Образ в естетиці 21 аркана Світ завжди викликає асоціацію із завершеністю, цілісністю. Його представниці проходять певний шлях, щоб сформувати власний стиль. Так, на ньому бувають помилки, зокрема невдалі фарбування чи макіяжі без врахування форми обличчя, але результат вартий вкладених зусиль.

Серед зачісок у фаворитах пучок, кінський хвіст та низький з легкими локонами. У виборі одягу та макіяжу фокус має бути та тому, що хочеться та подобається саме тобі. Комбінуй різні елементи, щоб скласти власне унікальне поєднання.

Цікаво на тему: Як підібрати прикраси під виріз одягу

Як проявляється в одязі

7-Як-проявляється-в-одязі

Естетика 21 аркана Сонце в одязі потребує комфорту. Речі не повинні перетискати, утворювати складки у незапланованих місцях чи здавлювати тіло. Бавовна, льон, сатин, що вільно огортають, ніби обіймають фігуру — ось ті натуральні тканини, на які варто звернути увагу.

В гардеробі представниці 21 аркану Світ знайдуть своє місце наступні речі:

  • костюми з укороченими жакетами;
  • речі з широкими рукавами;
  • спідниці у білизняному стилі;
  • сукні на запах;
  • штани кльош;
  • спідниці софт та плісе;
  • жилет як верх, а не другий шар;
  • грубе масивне взуття;
  • кеди, сліпони, кросівки;
  • кепки, бандани, хустини.

8-Як-проявляється-в-одязі

При виборі аксесуарів варто уникати масивності. Краще додай невеликі клатчі, витончені браслети, тоненькі ланцюжки чи ніжні сережки.

Цікаво на тему: Латте-макіяж: у чому його фішки і як його повторити

Як проявляється у макіяжі

10-Як-проявляється-у-макіяжі

Жінки з картою дня народження Світ всі частини своєї особистості сприймають цілісно. Це позначається і на естетиці аркана у макіяжі. Різні техніки та косметичні засоби міксуються ними в загальну картину. Ці красуні мають свій стиль, але відкриті трендам. Все розглядають крізь призму “Чи є це частиною мене? Чи варте воно того, щоб стати частиною мого світу?” Полюбляють насолодитись результатом.

Естетиці 21 аркана Світ пасує “кавовий макіяж”, який не перевантажує шкіру тоном, сприяє бадьорому, свіжому вигляду та легко доповнюється акцентом на очі. Його коричнево-нюдова палітра доповнює вайб завершеності, властивий карті Світ. Обличчя продовжує бути природним, але риси отримують більше виразності.

9-Як-проявляється-у-макіяжі

Рекомендовані товари від EVA Blog:

  • Міні палетка пудри та рум’ян Paese Glow Duo Effect, яка завдяки компактному формату завжди під рукою. Продукти легко підлаштуються під твій тон, а оксамитова текстура сприятиме зручному нашаруванню.
  • Помада L’Oreal Paris Color Riche Intense Volume з матовим фінішем у нюдових та рожевих відтінках. Має приємну текстуру, не стягує шкіру, акуратно профарбовує та тримається до 16 годин.
  • Спрей для фіксації макіяжу Patricia Ledo Trend Hydra Fixing Spray 3in1 відповідатиме за те, щоб пудра та тон не скаталися. Окрім того, містить дрібні сяючі часточки та доглядові компоненти.

Кохання, сумісність

11-Кохання,-сумісність

У особистих стосунках люди з арканом Світ надають перевагу плавному розвитку подій, щоб сповна насолодитися досягнутим взаєморозумінням. Якщо відчули, що знайшли свою пару, прагнуть затриматись у вайбі щастя від цього. В цілому це приємний, радісний стан. Але важливо враховувати, що і ти, і твій партнер з часом змінюєтесь, тож і стосунки мають гнучко розвиватись разом з вами.

Ще одним проявом 21 аркана Світ у коханні можуть бути дуже жваві стосунки, які залучають весь спектр почуттів. Глибокий духовний зв’язок особистостей доповнюється не менш палким сексом. Партнери прагнуть розкривати й розкриватися. Їм комфортно бути собою, завдяки цьому готові приймати партнера без прикрас. Якщо це твоя карта дня народження, важливо, щоб ти була в мирі з собою та своїми бажаннями.

12-Кохання,-сумісність

Представниці 21 аркана можуть швидко перейти на новий етап, зокрема вступити у шлюб. Або ж не менш швидко влаштувати “іспанські пристрасті” зі з’ясовуванням почуттів чоловіка чи навіть завершити стосунки.

В розкладах на кохання ворожильна карта Світ в поєднанні з арканом Закохані вкаже на здорові, гармонійні почуття. В комбінації з іншими картами може підкреслювати імовірність шлюбу або вагітності.

Цікаво на тему: 10 незвичайних видів сексу, які ти не пробувала

Аркан Світ: призначення

13-Аркан-Світ-призначення

Люди з арканом Світ по даті народження — успішні особистості, чиї думки та голос цінуються колегами. В роботі майже завжди вдається досягнути стабільного положення. Достатньо зрілі особистості, разом з якими працювати спокійно та надійно. Часто мають гармонійні стосунки у колективі. Можуть довго виношувати проєкт, перш ніж стартувати з ним.

Представники 21 аркана мають здібності до навчання, тому досить швидко орієнтуються у професійних змінах. Додатковим плюсом є легкість вивчення мов.

Впевнено почувають себе у професіях, пов’язаних з:

  • інтернет-комунікаціями та технологіями;
  • торгівлею;
  • дипломатією;
  • туризмом.

14-Аркан-Світ-призначення

Представники аркана Світ можуть успішно розвивати власний бізнес, який приноситиме гарні гроші, в тому числі на міжнародному рівні.

У розкладах на фінанси карта Світ матиме хороші перспективи у поєднанні з арканом Сонце.

Цікаво на тему: 10 вправ для тренування пам’яті: тримаємо мозок у тонусі

Якщо в тебе аркан Світ по даті народження, тобі важливо тренувати навичку знаходити нові цілі після того, як реалізувала наявні. Бо відчуття “Все, далі нікуди рости, я досягла стелі” може позбавити загального позитивного вайбу. Зберігай сфокусованість на удачі та баченні можливостей, і тоді Всесвіт сприятиме здійсненню бажань.

Читайте також:

17 Січня / 2024 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті