10 незвичайних видів сексу, які ти не пробувала

Зрозуміло, що хоч би яким сексом ти займалася з коханим, це в будь-якому випадку буде в кайф вам обом. Але щоб сильніше розпалити пристрасть між вами, варто спробувати щось незвичне. Наприклад, швидкий кікі-секс, який частенько зустрічається у фільмах або чуттєвий карецца в якості приємної, довготривалої прелюдії. Ну або просто теплої літньої ночі зайнятися коханням просто неба. Є купа варіантів, але ми розповімо про десять найцікавіших.

Час читання: 2 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Навіщо тобі різноманітність у сексі

На початку стосунків ти про це не замислюєшся. Це нормально, тому що ви повністю поглинені один одним. Ви насолоджуєтесь новими відчуттями, досліджуєте та вчитеся розуміти мову ваших тіл. У цей період кожен статевий акт буде довгоочікуваним та пристрасним. Але згодом це стає звичною справою і може перетворитися на рутину. Щоб цього не сталося, необхідно урізноманітнити своє інтимне життя, наприклад, спробувати незвичайні види сексу. Не йдеться про збочення чи щось неприйнятне. Навпаки, потрібно знайти для себе щось приємне та пікантне: нові пози, рольові ігри, масаж, словом, все, що дозволить насолоджуватися один одним із новою силою.

EVA у Telegram

Гайд з незвичайних видів сексу

Вибирай, що з цього ти хотіла б спробувати в ліжку.

Почати ранок з карецца

Почати ранок з карецца

Думаєш, це марка італійської кави? Не зовсім. 😜 Насправді, carezza — це тривалі ласки без проникнення та оргазму. Фішка в тому, щоб партнери досягли максимального порозуміння в почуттях, як така собі, «інтимна медитація». Пам’ятаєш сцену з фільму 40 Days and 40 Nights, в якій Джош Хартнетт пестить дівчину гілочкою орхідеї? Можна спробувати щось на кшталт цього. А взагалі не обмежуй свою фантазію і роби все, що хочеться: нашептуй на вушко, посміхайся, дивлячись в очі, торкайся шкіри кінчиками пальців etc. Ви обидва відчуєте ейфорію, наче у вас щойно стався секс, якого насправді не було.

Інтимні товари

Цікаво по темі: Як впоратися з рутиною в стосунках

Спонтанний, швидкий, тихий

Спонтанний, швидкий, тихий

Думаючи про кікі, згадується кліп Роббі Вільямса, де він із пристрастю цілується з Деріл Ханною на задньому сидінні авто. Власне, сенс цього і полягає в тому, щоб спонтанно зайнятися сексом у будь-якій локації: в машині, ліфті, на пляжі або в кінотеатрі на останньому ряду. Головне, не привертати до себе уваги, інакше романтична пригода може закінчитися на лавці у відділенні. 😐

Просто неба

Просто неба

Не те щоб це було чимось незвичайним. Але якщо ти ніколи не займалася сексом у м’якій траві, на теплому піску або під високим тінистим деревом, то ти багато що пропускаєш. Свіжий вітерець на тілі та відчуття повної свободи дуже п’янять і збуджують!

Водяна стихія

Водяна стихія

Секс у ванній кімнаті вважається дуже популярним. Вода дозволяє добре розслабитися та підвищує чутливість до пестощів. Але треба бути обережними, щоб не послизнутись і не травмуватися. Для цього використовуй неслизькі килимки та тримач на стіні, який допоможе приймати більш зручні пози.

На спорті

На спорті

Займатися коханням під час фітнесу — чудовий спосіб не просто урізноманітнити інтимне життя, а й активно спалювати калорії. Уяви, що навіть на пристрасний поцілунок витрачається щонайменше 120 ккал, а під час оргазму спалюється ще до 100 ккал! Додай до цього цікаву позу, наприклад, складку стоячи або місток, і отримаєш подвійну порцію задоволення та користі.

Цікаво по темі: Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

Духовні практики

Духовні практики

Давно ми не чули про тантричний секс. Його якось несправедливо засунули в ящик, але ж ця практика дуже корисна для розвитку та підтримки здорових, міцних стосунків. Тантра вчить осягати справжню насолоду тілом, повною мірою відчувати ласки та отримувати від цього велике задоволення. Її принцип схожий на карецца: у ній теж є повільна, тривала прелюдія з ніжними поцілунками та дотиками, але у фіналі на вас обох чекає яскравий, глибокий оргазм.

Секс та їжа

Секс та їжа

Це найкраще комбо у світі, хіба ні? 💔 Цей процес називається сплошинг, коли пара одночасно їсть і кохається. Тільки макарони з м’ясом краще залишити для звичайної вечері. 😂 Вибери улюблене вино, зроби легкі закуски та десерт, словом, нехай це буде їжа, яка збуджує апетит, а не забиває шлунок. Доповни атмосферу ароматичними свічками та застели постіль, щоб у процесі ви не плуталися в ковдрах. Поклади ласощі на свої найсолодші місця і запропонуй своїй половинці поласувати ними. Від цього інтимне задоволення буде ще сильнішим.

Все на поверхні

Все на поверхні

У сексі між дівчатами можна вигадати безліч цікавих способів, які подарують різноманітність. Але пубис секс по праву вважається одним із найприємніших варіантів. Це спочатку легке, а після інтенсивне потирання об лобки одна одної без проникнення вібратора чи фалоімітатора. Оскільки все найприємніше відбувається на поверхні, можна легко досягти кліторального оргазму.

Секс в онлайні

Секс в онлайні

Не новинка, але чудово підходить тим, хто знаходиться далеко один від одного. Це може відбуватися за телефоном, відеозв’язком або листуванням. Насправді, кіберсексом займаються понад 30 відсотків користувачів у мережі. Соромитися тут нічого, це чудовий спосіб подарувати собі та коханій людині насолоду навіть на відстані.

Еротичні ігри

Еротичні ігри

Багато, зокрема, чоловіків, збуджуються від різних частин жіночого тіла, наприклад, волосся, вушок або стоп. Дозволь йому безпосередньо перед сексом попестити пальцями, пенісом ті місця, які його найсильніше збуджують. Це подарує тобі та йому приємні відчуття і стане чудовою передмовою до бурхливого сексу.

Цікаво по темі: Шкарпетки із сандалями — новий тренд чи не варто давати хлопцеві шанс?

Крім тих практик, про які ти дізналася вище, є ще й інші варіанти, які допомагають урізноманітнити інтимне життя. Разом читайте тематичні книжки, слухайте подкасти та дивіться відео, а потім все обговорюйте та практикуйте. Найчастіше обіймайтеся і цілуйтеся, щоб підігрівати почуття. Обов’язково займайтеся спортом, розвиваючи своє тіло та знижуючи рівень стресу. Вам обом варто спробувати вправи Кегеля для зміцнення м’язів тазового дна. І не бійтеся експериментувати з позами, локаціями, секс-іграшками чи новими способами стимуляції.

Читай також:

30 Січня / 2023 Здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті