10 ознак, що чоловік тебе хоче

Ти сотню разів бачила, як це відбувається в кіно: він намагається максимально наблизиться, доторкнутися до неї, говорить ніжності etc. Чи так усе відбувається в житті? Частково. Тоді як зрозуміти, що чоловік тебе хоче? Існує кілька ознак, за якими ти точно зрозумієш, що цей момент настав.

Час читання: 3 хвилини та чізбургер 🍔

статья доступна на русском языке

I want you to want me

Дуже доречна фраза з композиції Кітона Генсона. Сексуальне бажання з’являється в пориві пристрасті, воно не виникає на порожньому місці. Особливо сильно це проявляється, коли почуття взаємні, коли вас просто притягує одне до одного. Якщо хлопець тебе хоче, то ти зрозумієш це підсвідомо і відчуєш фізично. Він проявить бажання як завгодно: у листуванні, мовою поглядів, жестів або скаже про це прямо, що теж норма.

I want you to want me

Одні пари відразу переходять до сексу без прелюдій. Тут особливо нема про що говорити. Це нормально, коли партнери готові до швидкого розвитку стосунків. Кохатись після короткого знайомства або першого побачення давно перестало бути чимось неприйнятним. Суспільство практично забуло про «секс після весілля» та інші консервативні речі. Це не означає, що люди перестали бути романтичними. Кожен має право вибирати саме те, чого він хоче, не граючи за правилами інших.

Дізнайся: 10 незвичайних видів сексу, які ти не пробувала

Але для когось романтика все ж важлива. Довгі погляди, швидкоплинні дотики, збентежені посмішки — усьому цьому теж є місце в стосунках, що зароджуються, і чимале. Скоріше не так: флірт і натяки більш поширені, ніж уміння одразу перейти до справи. Тому поговоримо про ознаки. Ти познайомилася з хорошим хлопцем, ви кілька разів зустрічалися, але до сексу поки не дійшло. Як зрозуміти, хоче він тебе чи ні?

EVA у Telegram

10 ознак, що він тебе хоче

Є купа неочевидних ознак, типу, як він тримає руки, як ставить ноги etc. Не будемо вдаватися в такі дрібниці, ти ж не на ромашці гадатимеш: хоче – не хоче. Краще про суттєве.

Він покликав тебе до себе

Він покликав тебе до себе

Явна ознака. Хоча можливо, що хлопець просто хоче показати тобі, скільки кіллстріків він видає за одну катку в WarZone. Таке теж буває. В інших випадках подібна пропозиція може бути ненав’язливою або наполегливою, залежить від його характеру. Якщо ти готова, то рішення за тобою. Якщо не впевнена, то скажи про це прямо, не придумуй відмазки. Не думай про те, що можеш образити його своєю відмовою. Тому що хлопець, який хоче з тобою стосунків, все правильно зрозуміє і не наполягатиме. Пам’ятай про взаємоповагу.

Дотики

Тілесний контакт говорить багато про що. Це вторгнення в особистий простір, багато хто цього не виносить. Якщо він зважився торкнутися твоїх пальців, ненароком обійняти, отже, хоче близькості.

Поцілунки

Поцілунки

Під час поцілунків ти орієнтуєшся на власні відчуття. Рідко коли він цілується, щоб потішити своє самолюбство, але не варто цього виключати. Навіщо? Людина бачить, що вона тобі подобається, йому приємна така увага. Він ніби поблажливо тобі це дозволяє. Це бридко і негідно нормального чоловіка. Але коли поцілунок ніжний, чуттєвий, ти відчуваєш його відгук, тоді це щиро. Значить, перший етап пройдено і він готовий перейти до чогось більшого.

Дізнайся: Що заважає жінкам отримувати оргазм під час сексу?

Більше, ніж флірт

Спочатку він може просто жартувати та загравати з тобою. Але настає момент, коли все стає серйознішим. Поки хлопець не говорить про все прямо, йому доводиться стримуватися, щоб не образити або відштовхнути від себе дівчину, яка йому подобається. Змінюється його голос, інтонації, слова, які він вимовляє на твою адресу. Ти побачиш цю зміну.

Він дивиться на твоє тіло

Він дивиться на твоє тіло

Буває по-різному: чоловік може робити це делікатно або пожирати очима. Це нормальна реакція з його боку, фізіологія, нічого не поробиш.

Він часто пише тобі

У особистих ви можете цілий день обговорювати ваші улюблені фільми, ділитися смішним контентом, забивши на роботу. Але пізно вночі контекст повідомлень змінюється. Він каже, що не може заснути, тому що весь час думає про тебе. Тут усе зрозуміло.

Дізнайся: Сексуальні повідомлення: як вести еротичне листування?

Він хантить тебе в соцмережах

Він хантить тебе в соцмережах

Сердечка під кожною твоєю світлиною, особливо сміливі пишуть коменти (тільки не всяку банальщину, зустрінеш такого — біжи). Досить круто, якщо він поділяє твої інтереси та ділиться твоєю творчістю/думкою на своїх сторінках. Значить, хлопець не просто тебе хоче, а цінує як особистість.

Він постійно хоче бути поруч

Навіть коли йому незручно, він готовий все кинути та зустрітися з тобою. Може, це тому, що боїться втратити можливість. Але якщо ти справді йому небайдужа, то хлопець намагатиметься бачитися якомога частіше.

Інтимні товари

Акцент на зовнішності

Хлопець може демонструвати своє тіло, ненароком знявши футболку або переодягнувшись у короткі шорти, щоб вразити тебе. Пам’ятаєш, як у кадрі з «Crazy, Stupid, Love», де Раян Гослінг знімає сорочку перед Еммою Стоун й вона майже непритомніє? Приблизно так це і працює.

Відвертість

Відвертість

Він може просто сказати тобі в зручний момент про те, що він тебе хоче. Це просто і зрозуміло. Можливо, відвертість, це найкращий варіант.

Дізнайся: Що таке жіноче лібідо та як його підвищити

Резюмуємо

Резюмуємо

Закоханість природним шляхом веде до сексу, як би натяки він не робив. Але ідеально, коли ти впевнена в людині та її почуттях до тебе. Щоби після нікому не було боляче та прикро. Відкритість і взаєморозуміння ведуть до здорових стосунків. Якщо ти недовірлива і чутлива натура, то просто будь уважною. Тому що одна ніч разом не варта розбитого серця і довгих переживань.

Більше цікавого:

12 Травня / 2023 Здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA