5 відвертих фільмів, які кращі за кіно для дорослих

Спільний перегляд пристрасних фільмів з відвертими сценами може стати і частиною прелюдії, і можливістю поділитися своїми еротичними бажаннями. Та й в соло іграх допоможе налаштуватися на потрібну хвилю. 

Час читання: 4 хвилини та спокусливе яблучко 🍏

статья доступна на русском языке

У цій статті на тебе чекає добірка еротичних фільмів, в яких є пристрасть, секс і маленька інтрига “а чи станеться кохання”. А ще разом з психологинею, авторкою блогу “У трусах” Анастасією Забелою поговоримо про те, як спільний перегляд кіно для дорослих може впливати на твої інтимні стосунки.

Фільми з відвертими сценами як частина прелюдії

Пара обіймається

Пристрасний секс починається в голові. Саме тому для поглиблення переживань та чуттєвості мало лише фізичного контакту. Посилити відчуття допомагають відповідний настрій та фантазія. А щоб активувати їх, важлива прелюдія. І зараз я не лише про поцілунки, обійми та інші фізичні прояви.

Сексуальні повідомлення, обмін фото, романтична атмосфера – все це поступово (а за бажання навіть заздалегідь) підвищує градус чуттєвості. Кіно з пристрасними еротичними сценами теж чудово вписується у план розігріву. В англійській мові навіть існує сленговий вираз “Netflix and Chill”, який використовують, щоб натякнути на секс, яким закінчиться спільний перегляд фільму.

Цікаво на тему: Ерогенні зони у чоловіків та жінок, про які варто знати

Вам не треба одразу довести себе до піка – лише підкинути дрова у полум’я фантазії. Які моменти фільму збуджують? Які пестощі здаються найкращими? Що хочеться приміряти на себе або зробити з партнером?

Якщо давно прагнеш внести різноманіття  та спробувати щось нове у сексі, вибери еротичний фільм, в якому є найкращі відверті сцени та сценарії того, що хотіла б протестувати з партнером. Потім просто в потрібний момент почни повторювати за героями кіно.

Романтичне побачення
Але важливо наголосити, що до вибору стрічки варто поставитись уважно. Адже звичайні фільми для дорослих з відомого сайту часто грають з очікуваннями від сексу підступну роль. Вони продукують багато міфів:

  • що активна фаза сексу має тривати годинами;
  • що слина здатна замінити спеціальні змазки та лубриканти;
  • що комбінування різних видів сексу без додаткових гігієнічних процедур то є ок.

Як результат – нереалістичні очікування від себе та партнера, хвилювання щодо своєї сексуальної неспроможності та нуль уваги до розвитку власної чуттєвості.

Детальніше поговоримо про це трохи нижче з Анастасією Забелою, а поки пропоную 5 цікавих еротичних фільмів, щоб подивитися разом зі своїм партнером.
Мобільний додаток EVA

5 еротичних фільмів з сюжетом про секс, пристрасть та кохання

Звісно, комбо “секс, пристрасть, кохання” – це джек-пот для пари. Але реальні стосунки не завжди мають у балансі цей трикутник. Тож очікувано, що у багатьох сюжетах кіно ми спостерігатимемо за різними комбінаціями, як головні герої визначають, що для них є пріоритетом.

Понеділок (Monday), 2022

Прокинутись голими на пляжі, коли поруч грають діти – не зовсім те знайомство, про яке розкажеш нащадкам. Але Майка (Себастіан Стен) та Хлою (Деніз Гоф) це не надто збентежило. Він – музикант, вона – приїхала на відпочинок. Палкий курортний роман, поцілунки, музика… Чи витримає пристрасть вихідних випробовування понеділком і життям за межами ліжка?

Спостерігачі (The Voyeurs), 2021

Піппа та Томас переходять на новий рівень стосунків та починають жити разом. Після переїзду у нову квартиру зразкова парочка раптово помічає, що з вікон відкривається цікавий вид не лише на місто, а й на квартиру сусідів, які пристрасно займаються сексом. Спокуса спостерігати виявляється непереборною. Підглядання додають пікантності власним еротичним відчуттям. Пригнічені бажання шукають виходу з-під маски добропорядності. Але обережно: поки ти спостерігаєш за кимось, подумай, чи не спостерігають в цей час за тобою.

Куріоса (Curiosa), 2019

Жінки не завжди мали змогу виходити заміж за власним вибором. У Парижі 19 століття Марі, головна героїня цього еротичного фільму, змушена пов’язати життя з Анрі, хоча закохана у П’єра. І хоч спочатку вона намагається слідувати нав’язаним соціальним шаблонам, та все ж пристрасна натура бере своє. Марі приєднується до П’єра у дослідженні сексуальності через літературу та еротичну фотографію.

Цікаво на тему: 10 ознак, що чоловік тебе хоче

Спи зі мною (Lie with Me), 2005

Режисер Клемент Вірго створив кіно з дуже відвертими еротичними сценами, пристрасними великими планами та можливістю побачити за оголеністю справжні почуття. Головні герої сюжету, Лейла та Девід, на початку свого знайомства не планують стати одне для одного чимось більшим, ніж черговими сексуальними партнерами. Зовнішня оголеність допомагає підтримувати внутрішню закритість. Чи зможе кохання бути переконливішим, ніж внутрішні страхи та комплекси? Чи матиме сюжет хепі-енд? Спробуй дізнатись!

Спокуса (Original Sin), 2001

Луїс Антоніо Варгас знаходить дружину за листуванням. Та Джулія Рассел лише на перший погляд – мрія та кохання всього життя. Жінка виявляється ошукачкою і за сюжетом зникає, прихопивши з собою грошенята новоспеченого чоловіка. Та пристрасть вже переросла в одержимість, і він будь-що прагне повернути кохану.

Фільм є у кількох версіях, в одній з яких скоротили відверті сцени за участю молодих Джолі та Бандераса. Та для пристрасного вечора з коханим варто пошукати повну стрічку.

Пара цілується

Еротичні фільми, як і сексуальні вподобання в цілому, – це дуже індивідуальна історія. Тож пропоную поділитись у коментарях, а яке кіно ти вважаєш найкращим у цьому жанрі.

Комусь важливо поєднання відвертих сцен з цікавим сюжетом, а хтось прагне більше пристрасті та сексу. Останні нерідко вибирають для перегляду фільми для дорослих, які ближчі категорії порно, ніж еротиці. Як це впливає на очікування в реальному житті та інтимні стосунки в цілому, обговоримо разом з авторкою блогу “У трусах”, психологинею Анастасією Забелою.

Цікаво на тему: Що таке рідкий вібратор і як він працює

Як перегляд «кіно для дорослих» впливає на очікування в реальному житті?

Пара дивиться фільм

Варто пам’ятати, що реальний секс і секс у кіно, особливо коли мова йде про порно, зовсім різні речі. За останні 50 років, коли порнографія виокремилась в окремий жанр фільмів і стала широко доступною, сформувалося чимало міфів, які відображають нереалістичні очікування чи хибні уявлення щодо сексу, тілесності та стосунків загалом. Що це за міфи?

Психологиня Забела Анастасія

Захист від захворювань не обов’язковий 

У порно вкрай рідко використовують презервативи, обговорень між акторами щодо способу контрацепції та захисту від хвороб також немає. Якщо презервативи й використовуються, то лише для вагінального чи анального сексу, хоча під час орального також є ризик інфікування на деякі захворювання, що передаються статевим шляхом.

Замість лубриканту можна використовувати слину

Насправді слина досить погано ковзає, швидко висихає та містить травні ферменти, що можуть порушувати баланс мікрофлори статевих органів. Також не варто використовувати олійки, креми, гелі чи інші рідини, які не призначені для використання саме в якості лубриканту.

Цікаво на тему: Що таке жіноче лібідо та як його підвищити

Гігієна не обов’язкова

У порно часто демонструють швидкі зміни виду сексу, наприклад після орального переходять до анального, а потім відразу до вагінального. В реальності ж вагінальна мікрофлора не повинна контактувати із мікрофлорою, яка знаходиться в прямій кишці. Тож після анального сексу, перш ніж перейти до вагінального, потрібно змінити презерватив чи сходити в душ.

Пара у душі

Статеві органи мають певні стандарти краси

Після перегляду фільмів для дорослих може скластися враження, що всі чоловіки мають великі пеніси, а всі жінки – ідеально симетричні вульви з маленькими статевими губами. В реальності ж середній розмір пеніса в стані ерекції у дорослого чоловіка зазвичай менше, ніж ті розміри, які можна побачити у відео, а жіночі вульви можуть досить сильно відрізнятися за формою, розміром та кольором статевих губ.

Інтимні товари

Згода на секс не обов’язкова

На мою думку, це найбільш небезпечний міф, який продовжує існувати в тому числі завдяки фільмам для дорослих. Порнографічні відео вкрай рідко містять діалоги, де люди висловлюють вербально добровільну згоду на секс, обговорюють на які види сексу вони погоджуються, говорять про свої вподобання чи табу. Частіше можна навпаки зустріти сцени приниження, фізичного домінування чи навіть відвертого насильства. Неодноразово розголосу набували справи, де люди подавали позови на порносайти за розміщення відео без їх згоди, зокрема публікації відео контенту, який був отриманий в результаті торгівлі людьми або зґвалтування.

Цікаво на тему: 6 правил, як правильно мастурбувати жінці

Окрім цього у порно часто нереалістично відображають тривалість сексу, формують враження, що всі жінки отримують задоволення вже від проникнення пеніса у вагіну навіть без додаткової стимуляції, що всі оргазми супроводжуються бурхливими емоціями та гучними вигуками тощо.

Зрозуміло, що навряд чи хтось буде аналізувати під час перегляду фільмів для дорослих, на скільки вони є нереалістичними. Але коли виникають думки, що з вашим тілом чи з вашим сексом щось не так, варто запитати себе «А чому я так думаю?».

Відверті фільми для дорослих стала доступним джерелом інформації про секс, однак не варто сприймати побачене у відео як інструкцію до дій. Досліджуйте власне тіло, орієнтуйтесь на свої відчуття та вподобання, комунікуйте із сексуальним партнером чи партнеркою, говоріть про свої очікування і не намагайтеся відтворити все так, як у кіно.

Пара ніжиться на дивані

Особливість якісно знятого еротичного кіно – ти бачиш живих персонажів. Зі страхами, комплексами, психологічними проблемами та неідеальними тілами. І це доступний та наочний спосіб подивитись на свої упередження зі сторони та почати говорити з партнером більш відверто, без страху отримати у відповідь оцінку, осуд та нерозуміння. Так, деяке кіно, кадри якого здаються гарячими та пристрасними у трейлері, може після фінальних титрів виявитись мильною бульбашкою. Але навіть воно може запалити іскорки, від яких твоя фантазія яскраво спалахне. 

 

Читайте також:

13 Жовтня / 2023 Кіно, книги, музика

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
0-8-топових-фільмів-весни-2024
1 Березня / 2024 Кіно, книги, музика
1 7 найкращих серій книг у жанрі фентезі
16 Лютого / 2024 Кіно, книги, музика
Обзор книг
21 Серпня / 2022 Кіно, книги, музика