6 правил, як правильно мастурбувати жінці

Мастурбувати — не просто приємно, а й корисно. У процесі ти більше дізнаєшся про свої відчуття, краще пізнаєш своє тіло, знімаєш стрес і навіть покращиш сон. Є безліч технік, дотримуючись яких ти можеш доставити собі задоволення. Але я думаю, що за великим рахунком неважливо, як саме ти це робиш, головне, щоб тобі подобалося. ❤️ З усім тим, пропоную поговорити на цю тему і виключити будь-які запитання.

Час читання: 2 хвилини та пончик із заварним кремом 🍩

статья доступна на русском языке

Навіщо тобі секс у соло

Почнемо з того, що мастурбувати — це нормально, навіть за того, що в тебе є постійний партнер. Як я вже казала, цей процес приносить не тільки задоволення. Мастурбація добре допомагає розслабитися, побороти стрес і проблеми зі сном. Під час оргазму твій організм виробляє гормони, зокрема, ендорфін, який покращує настрій і посилює приємні відчуття. Помічала, як після оргазму ти міцно і солодко спиш? Це окситоцин сприятливо діє на твій сон. Крім того, мастурбація краще дає зрозуміти, чого тобі хочеться в сексі та що саме збуджує. Це чудовий спосіб ближче познайомитися зі своїм тілом без будь-якого тиску, переживань і необхідності комусь догодити. Загалом, ось проста відповідь, навіщо тобі секс у соло — легко, приємно і корисно.

Шукай EVA Blog в Instagram

Як зробити мастурбацію ще кращою

Як зробити мастурбацію ще кращою

Прислухайся до таких рекомендацій:

  1. Стеж за гігієною. Ти без мене прекрасно знаєш, що за своїми секс-іграшками необхідний догляд: очищення, обробка, правильне зберігання і своєчасна зарядка. Для цього існують тойклінери, спеціальні мішечки та вода з милом. 😁
  2. Урізноманітни мастурбацію. Жіночий оргазм багатогранний, тому використовуй максимум своїх можливостей, щоб зробити собі приємність. Пробуй нові способи, пози та девайси. Не всі вони можуть виявитися ефективними саме для тебе, але експериментуючи, ти зможеш розширити межі своєї насолоди та розвинути чутливість.
  3. Користуйся лубрикантами. Скажу з досвіду, що зі змазкою приємніше. Але ти можеш порівняти відчуття до і після і вирішити, як тобі більше подобається. Краще використовуй якісні лубриканти на водній основі, які не викликають алергію і не псують покриття твоїх девайсів.
  4. Роби все ніжно. Агресивна мастурбація підходить не всім. Стався до себе дбайливо, щоб не зіпсувати насолоду і не знизити чутливість.
  5. Відчуй процес. Під час мастурбації ти проявляєш любов до себе: торкаєшся, пестиш і насолоджуєшся своїм тілом. Між іншим, це чудова практика для роботи над самооцінкою, тож приділяй увагу самому процесу, а оргазм отримуй як приємний бонус.

Дізнайся: 5 простих порад, як полюбити себе

Короткий гайд із мастурбації

Якщо вже заговорили про процес, то давай нагадаю тобі про кілька простих технік. Але спочатку створи собі приємну атмосферу: прийми ванну, увімкни улюблений плейлист, приглуши світло і запали ароматичні свічки. Підігріти уяву мені, наприклад, допомагають еротичні фільми або відео. Вибери час, щоб тобі ніхто не заважав і не відвертав. І вимкни телефон, щоб ніхто не посмів раптово нагадати тобі про якесь робоче завдання. 😆

Короткий гайд із мастурбації

Передмова

Перш ніж розпочинати стимуляцію, попести себе: груди, стегна, словом, там, де тобі подобається. Роби це руками або секс-девайсами. Це допоможе тобі як слід розігрітися.

Ковзання

Одним або двома пальцями легенько рухай вниз і вгору від клітора до зовнішніх статевих губ. Спробуй робити повільні та інтенсивніші рухи, щоб зрозуміти, як буде приємніше. Можеш трохи стискати голівку клітора для різноманітності стимуляції.

Інтимні товари

Комбінування рухів

Зосередившись на кліторі, поводи по ньому пальцем спочатку вгору і вниз, потім з боку в бік. Спершу роби легенько, а потім більш інтенсивно, але при цьому обережно. Не забувай користуватися змазкою, щоб не натерти ніжну шкіру. Така техніка допоможе зрозуміти, які саме рухи тобі найбільш приємні.

Дізнайся: Що таке жіноче лібідо і як його підвищити

Струмінь води

Мастурбувати в душі легко і неймовірно приємно! Просто підбери оптимальну для себе температуру води, відрегулюй натиск і направляй потік води вгору і вниз від клітора до вульви. Єдине, що доведеться трохи відкласти цей спосіб під час місячних.

Проникнення пальцями

Від зовнішньої стимуляції перейдемо до вивчення себе всередині. Це той самий фінгеринг, тільки в соло: змасти один або два пальчики змазкою, введи у вагіну і стимулюй там, де відчуття найприємніші. Швидше досягти піку допоможе одночасна стимуляція клітора.

Вібратор

Вібратор

Ну раптом ти ще не знаєш, як ним користуватися. 😉 Ще є така класна штука, як рідкий вібратор, але про це читай у матеріалі за посиланням. Загалом, спочатку трохи розігрій себе, пестячи себе і стимулюючи клітор. Потім додавай рухи фалоімітатором зі змазкою, погладжуючи клітор і вульву і поступово проникаючи всередину. Необов’язково проникати глибоко, тому що більшість нервових закінчень знаходяться на самому початку. Зроби так, як тобі комфортно.

Дізнайся: Що заважає жінкам отримувати оргазм під час сексу?

Слухай, іноді буває, що з першого разу не виходить отримати оргазм. Не засмучуйся і не зациклюйся на цьому. Усе гаразд, просто потрібна практика. Якщо тобі не подобається мастурбувати іграшками, роби це пальцями й навпаки. Згодом ти знайдеш свій ідеальний спосіб. Люби себе і ні в чому собі не відмовляй.

Ще трохи про секс:

9 Жовтня / 2023 Здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA