5 найкращих інтимних іграшок для пар

Існує безліч способів урізноманітнити сексуальне життя пари. Одним із найпростіших і перевірених є використання інтимних іграшок. Вони допомагають у різних ситуаціях, наприклад, коли секс стає рутиною або коли пара знаходяться в розлуці. Ці пристрої створені для того, щоб посилювати сексуальну насолоду. Якщо ти не знаєш, з чого розпочати вибір інтимних іграшок, тобі допоможуть рекомендації магазину товарів для дорослих SOLLERO. Ось ТОП-5 інноваційних девайсів, які точно сподобаються тобі та твоєму партнеру.

Час читання: 2 хвилини та полуничка 🍓

статья доступна на русском языке

Секс як рутина

Смарт-вібратор у трусики Satisfyer Little Secret

Це не просто пристрій, а лауреат престижних премій за зручну програму та крутий дизайн! Компактний вібратор повністю повторює контури тіла, щоб краще стимулювати інтимні зони. Він фіксується в трусиках за допомогою спеціального магніту, який не дозволяє цій маленькій штучці рухатися. Satisfyer Little Secret можна конектити до смартфону, а також керувати ним за допомогою пульта. Ця функція дає можливість використовувати девайс на відстані, отже, твій партнер може грати з тобою, навіть коли його немає поряд. 💗

Satisfyer Little Secret

З цікавих фішок моделі варто відзначити вібрацію у різних ритмах під музику чи еротичні аудіокниги. Це чудове рішення для тих моментів, коли ти перебуваєш на самоті і тобі хочеться розслабитися та отримати максимум насолоди.

Стильний мініатюрний девайс має потужний безшумний двигун, який працює одну годину без підзарядки. Заряджається девайс протягом 3-3,5 години і після його знову можна використовувати. 11 автономних режимів дозволяють вибрати найкомфортніший для тебе.

Порада редакції: вибираючи вібратор, віддай перевагу моделям на акумуляторі. Вони більш екологічні, працюють тихіше і потужніше, ніж на батарейках (так, вони досі зустрічаються).

Міні-вібратор Satisfyer Mini Lovely Honey Gold

Satisfyer Mini Lovely

Якщо ти не звикла відмовляти собі у задоволенні навіть у подорожі, тоді цей мініатюрний прилад просто створений для тебе. Він вміщається буквально в кишеньку, тому що за розмірами цей стимулятор не більше помади! При цьому він є досить потужним і має 15 режимів роботи. Для ігор можна використовувати м’який кінчик пристрою або надіти знімний металевий ковпачок, який подарує зовсім інші відчуття. Його зручний та привабливий дизайн просто підкорить тебе! Satisfyer Mini Lovely Honey виготовлений з водонепроникних матеріалів зі ступенем захисту IPX7, тому з ним можна грати навіть у ванній. Заряджається від магнітного USB, що досить зручно та практично.

Satisfyer Mini Lovely

EVA в инстаграм

Вібратор для двох Satisfyer Endless FUN

Це багатофункціональний прилад для ігор удвох, який обов’язково стане вашою улюбленою іграшкою! У нього є 10 різних режимів, більше 30 варіантів використання і рухлива U-подібна головка з поворотом на 180 градусів, що дозволяє створити сотню різних сценаріїв для еротичних розваг. Ця модель працює на трьох автономних двигунах, що створюють інтенсивні вібрації протягом тривалого часу. Satisfyer Endless FUN ідеально підходить для парних та сольних ігор. Використовуй іграшку по-максимуму, адже все залежить тільки від твоєї уяви. 😏

Satisfyer Endless FUN

Спеціальні ріжки Satisfyer Endless FUN у формі півмісяця дають вам багато варіантів для його застосування. Наприклад, можна стимулювати ними груди, мошонку чи пеніс, акуратно обхопивши їх ріжками.

Преміальний вакуумний стимулятор Satisfyer Luxury Haute Couture Black

Satisfyer Luxury Haute Couture Black

Ми часто віддаємо перевагу функціональним штучкам, але крутий зовнішній вигляд теж відіграє велику роль. Кожна дівчина захоче мати Satisfyer Luxury Haute Couture у своїй колекції, тому що він неможливий стильний! Девайс має розкішне оздоблення з натуральної шкіри та металу, а також має ергономічний дизайн, завдяки чому зручно лягає в руку і дарує чудові відчуття. Кліторальний вакуумний стимулятор включає:

  • 10 режимів вібрації;
  • 11 варіантів вакуумної стимуляції;
  • 2 автономні мотори;
  • вологостійке покриття;
  • рідкий силікон екстра-софт.

Натякни своїй половинці, що це ідеальний подарунок вам обом з нагоди і просто заради того, щоб побалувати один одного. 😉

Цікаво по темі: Сексуальні повідомлення: як вести еротичне листування?

Вакуумний вібратор-кролик з стволом, що обертається KisToy A-King Max White

KisToy A-King Max White

Стандартні іграшки перестали приносити задоволення? Тоді зверни увагу на KisToy A-King Max — вібратор-кролик з вакуумною стимуляцією і стволом, що обертається по спіралі. За функціональністю він перевершує багато сучасних моделей, тому що включає: 9 режимів вібрації, 3 версії вакуумної стимуляції та 3 швидкості обертання ствола, які можна включати по черзі або одночасно. Наявність LED-екрана дозволяє вибирати режими або відстежувати відсоток заряду девайса. Цей зручний, красивий і багатофункціональний пристрій подарує тобі та твоїй половинці незабутні враження!

KisToy A-King Max White

Вібратор-кролик створений для кліторально-вагінальної стимуляції, а отже, ти отримуєш чудову іграшку для подвійного задоволення.

Як правильно користуватися інтимними іграшками

Як правильно користуватися інтимними іграшками

Як у будь-якого девайсу, секс-іграшки теж мають правила експлуатації. У принципі, вони всі однакові і ти їх знаєш, але все одно хочемо нагадати:

  1. Вібратори використовуй з лубрикантами на водній або водно-силіконовій основі, щоб вони добре ковзали і не натирали.
  2. Обов’язково вимий девайс до та після використання з той-клінером або оброби антисептичним засобом без спирту.
  3. Регулярно заряджай пристрій і зберігай у м’якому чохлі з натуральної тканини.
  4. Якщо використовуєш, наприклад, вібратор з непостійним партнером, то обов’язково одягни на девайс презерватив.
  5. Пам’ятай, що при анальному сексі не можна використовувати іграшки, які можуть залишитись у кишечнику.
  6. Спочатку завжди читай інструкцію до будь-якого пристрою, а потім дій.

Можливо, один із цих приладів стане твоєю першою інтимною іграшкою або якщо ти досвідчений користувач, то зможеш поповнити свою колекцію незвичайною знахідкою за порадою магазину SOLLERO. Кожна така іграшка здатна подарувати вам обом повну свободу дій, головне, поглянути на секс як на творчий процес і використовувати свою уяву. Але не забувайте про техніку безпеки та бережіть здоров’я!

Читайте також:

10 Вересня / 2022 Здоров'я

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ольга

    Дуже актуальна стаття. Ми з чоловіком у шлюбі вже досить довго й такі іграшки допомагають зберігати пристрасть у відносинах.