Сексуальні повідомлення: як вести еротичне листування?

Твій коханий служить? Або тобі довелось виїхати за кордон, а хлопець чи чоловік залишився в Україні? Як підтримувати полум’я емоцій у стосунках на відстані?  Чи все значно простіше: ваші почуття лише зароджуються чи, навпаки, їм варто додати перчинку? 

У всіх цих випадках є класне рішення – сексуальне листування

Час читання: 7 хвилин та смузі 🥤

статья доступна на русском языке

💌 Еротичне листування як частина стосунків

Жінка посміхається з телефоном у руках

Еротичне листування – це цікавий спосіб пожвавити стосунки та стати більш відкритими одне одному. Воно може набувати різних акцентів: від легкого любовного листування до дуже відвертого секс-листування. З розвитком гаджетів та технологій навіть з’явилось окреме поняття – секстинг.  Під ним мається на увазі  інтимне листування на еротичні, сексуальні теми, щоб звабити одне одного, підігріти почуття.  

Сексуальне листування з хлопцем або з чоловіком – це соус, щоб додати гостроти стосункам. Підігріти очікуванням, розповісти що подобається, а що ні. Але варто пам’ятати, що у секс-листуванні є місце фантазії та перебільшенню, тож не варто його сприймати як чітку інструкцію до дії.

Збуджуюче листування корисне ще й тому, що тренує включення уяви. А секс, як відомо, зароджується в голові.

Цікаво по темі: Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

❤️ Листування, що збуджує: налаштуйся!

Дівчина фотографується у білизні

Пристрасне листування починається з відповідного стану та настрою. Тому ось тобі кілька порад:

  1. Не поспішай. Дай час включитися його та своїй фантазії. 
  2. Налаштуйся. Спробуй створити умови, коли тебе не відволікають питаннями родичі чи діти, і ти маєш змогу повністю зосередитись на пристрасному листуванні з чоловіком. 
  3. Можна запалити свічки, створити напівтемряву, красиво одягнутися.
  4. Побачила випадково у дзеркалі своє приголомшливе зображення – зроби фото! І самій у старості приємно згалдати буде, і коханого порадуєш. Бо коли йде листування, ти цілком можеш бути не надто еротичною.) 
  5. Не відволікайся у листуванні на занадто практичні буденні теми, це може збити з настрою. Проблеми на роботі, сварки з подругами – їх можна обговорити окремо. 
  6. Якщо відчуваєш, що в якісь моменти починаєш червоніти та соромитись –  все ок. Це варіант нормальної реакції. 

Цікаво по темі: Стосунки на відстані: як зрозуміти, що ви до них готові?

🔥 Пристрасне любовне листування: ТОП-10 правил

Жінка у білизні сидить на ліжку

Звісно, у сексуальному листуванні не має жорстких правил, окрім того, що воно має бути з добровільної згоди та не порушувати кримінальний кодекс. Але є моменти, про які варто пам’ятати:

    1. Не варто писати поему на три листи А4 у кожному меседжі.  Використовуй більш короткі повідомлення, щоб він не встиг відволіктися, поки ти пишеш відповідь.
    2. Став відкриті питання, підштовхуй його поділитися вподобаннями та ділись своїми у відповідь.
    3. Уникай оцінки вподобань партнера, поважай його табу, та звертай увагу, що йому не подобається.
    4. Чесно ділись у відповідь, чи збігаються ваші інтереси. Не удавай, що тобі щось подобається, якщо насправді це не так. 
    5. Не вигадуй фантазії, які насправді тебе не збуджують. 
    6. Не захоплюйся надмірною реалістичністю, якщо це не є вашим фетишем. Не варто писати, що ти у домашніх штанях з витягнутими колінами, й бабчиній кофті. Шортики й білизна більш збуджуюче впливають на чоловіків. Або навпаки, пиши як є, якщо знаєш, що він мріяв би стягти ті розтягнуті штанці.:)Дівчина у домашніх штанях
    7. Не надто захоплюйся прізвиськами та зменшувальними словами, а от на ім’я не забувай називати. Це створює відчуття більшої персоналізованості та інтимності. 
    8. Використовуй недосказаність.
    9. Не нехтуй смайликами, особливо, коли їм легко надати еротичного підтексту. 🍑 😛 🥒🍆🌭🎉
    10. “Брудні слівця” вводь поступово, щоб впевнитись, що Dirty Talk заводять, а не збивають твого хлопця.

Рівень відвертості секс листування обираєш ти. Це можуть бути й просто натяки та двозначні фрази, і дуже деталізовані й відверті повідомлення. Головне, щоб твій стиль був комфортним не лише для тебе, а й для партнера.

Цікаво по темі: Конструктивна критика в стосунках: висловлюємо претензії правильно

Шукай EVA Blog в Instagram

💌  Фрази-гачки для секстингу

Сексуальне листування з чоловіком

Чим частіше будеш вести пристрасне любовне листування з хлопцем або з чоловіком, тим більше в тебе буде з’являтися власних фраз та ідей. А поки що озброюйся цією добіркою для натхнення: 

  • “я сьогодні думала про тебе..”;
  • “холодно… шкода, що гріє ковдра, а не ти”;
  • “мені наснилося сьогодні…”;
  • “я торкаюсь себе, уявляючи, що це твої руки на моєму тілі”;
  • “якби був поруч, щоб хотів зробити?”;
  • “давай пограємо: відвертість за відвертість”;
  • “згадую твої губи, як хотілось би відчути їх зараз на собі”;
  • “а ти те розучився цілуватися? я б перевірила..”;
  • “зізнайся, ти фантазував про мене?”;
  • “мене зводить з розуму, коли уявляю, що ти…”;
  • “ти сьогодні поганий хлопчик, тебе потрібно покарати…”;
  • “щоб ти хотів зробити зі мною?”;
  • “якби ти міг читати мої думки, то почав би червоніти”;
  • “тобі зовсім не пасує ця футболка, я хочу негайно її зняти”;
  • “я буду дражнити тебе, доки ти не почнеш благати припинити”.

Цікаво по темі: Райське задоволення: техніки еротичного масажу для чоловіків

❤️ Три гри для інтимного листування

Якщо фантазія взяла тайм-аут, або просто в тебе стосунки з новим чоловіком і ти не знаєш, як плавно підштовхнути його ділитися фантазіями, спробуй формат гри.  

Дівчина у ліжку розмовляє по телефону

“Я ніколи не” 

По черзі ділитесь тим, чого ніколи не робили. Почати можна з нейтральні тем, поступово перейти до більш відвертих та еротичних тем. 

“Так або ні”

Ще одна “гра для розігріву”. Задавайте один одному питання, на які можна відповісти так чи ні. Не пояснюйте, чому саме такий варіант вибрали, вчіться дізнаватися відповіді за допомогою питань. 

Жінка грайливо торкається шиї

“Розкажу тобі історію”

Коли настрій розігріто, час набирати швидкості. Один партнер починає розповідати історію-фантазію, а інших складає її продовження, і так по черзі. Одне повідомлення – дві-три дії, не більше. Поступово можна перевести історію в реальні дії, які робиш за вказівкою партнера. 

Цікаво по темі: Закохати в себе: 7 якостей, які підкорюють оточуючих

🔥 Фішки еротичного листування

Дівчина фотографує себе у ліжку

Цікаве листування з хлопцем або з чоловіком (або з обома одразу)  створюється з душею та фантазією, а ще – умілим викоритсанням натупних фішок:

    1. Не обмежуйся лише текстом. Час від часу додавай різноманітності: аудіо, відео, фото, еротичні стікери. Раптом що: це не ти така відверта, це стікер такий трапився. 
    2. Зроби пристрасні листування вашим спільним секретиком. Ви можете вести секс-листування навіть коли  знаходитесь у компанії, фантазуючи, що буде, коли залишитесь наодинці. 
    3. Обіцяй. Що зробиш, коли зустрінетесь, наскільки відвертою будеш. 
    4. Щиро озвучуй свої вподобання.
    5. Роби компліменти. Прямо кажи, що тобі добре з хлопцем, і ділитися своїми фантазіями ти хочеш саме з ним. 
    6. Не соромся командувати його реальними діями. Зняти сорочку, доторкнутися до себе певним чином. Хай він реалізує твої фантазії, знаючи, що по той бік екрана ти не менш збуджена. Пара обіймається
    7. Піддражнюй та спокушай. Будь поганою дівчинкою, яку йому хочеться ніжно ляснути по попі, яка кидає сексуальні фото у рушнику та пише спокусливі повідомлення прямо під час робочого дня.
    8. Роби відсилання до ваших реальних дій. “Згадую, як твої губи лоскотали моє вушко. Я б не відмовилась повторити.”
    9. Часом будь неоднозначною, не давайте конкретних відповідей. Двозначно відповідай смайликом.

Інтимні товари

👉Правила безпеки у сексуальному листуванні

Відверте та пристрасне сексуальне листування – це, безперечно, історія, що дуже хвилює та збуджує. Але варто пам’ятати про правила безпеки, яких варто дотримуватись, аби секс-листування з чоловіком не залишило гіркого присмаку. 

Цікаво по темі: Як впоратися з рутиною в стосунках

Налаштуйся, що все, що ти напишеш, може бути одного разу оприлюднено. А може й не бути. У будь-якому випадку відповідальність на тому, хто зливає листування, а не на тобі. Це він – крадій і негідник, а ти – потерпіла сторона. Тобі нічого соромитися.

Під одягом у всіх голе тіло, а мати сексуальні бажання – нормально. 

Сексуальна жінка лежить у ліжку

Відповідно, якщо дізналась, що чиєсь інтимне листування злили, не долучайся в жодному разі до його розповсюдження. Осудження заслуговує той, хто порушив чужу приватність, на цьому і фокусуйся. 

Всі, хто спробує криво на тебе подивитися через неправомірно злиті фото або відверті фантазії, можуть йти у тому ж напрямку, що в руський корабель. Сприймай їх як співучасників злочину, бо злив приватного інтимного листування саме так і класифікується. 

Ділитися сексуальними фантазіями, вподобаннями та табу з партнером – не просто нормально, а й необхідно. Значна кількість проблем у стосунках починається з того, що замість щирої розмови партнери замовчують проблеми та приховують бажання.  

Рука стискає простирадло

Якщо відправляєш фото партнеру, в якому не на 100 відсотків впевнена, то, по-перше, не роби кадри, на яких видно обличчя. Якщо маєш примітні родимки, або ж татуювання, їх також можна видалити у графічному редакторі. А по-друге, задумайся, чи варто ділитися відвертими фото з людиною, в якій не впевнена.

Секстинг можливий і з незнайомою людиною. Факт того, що ти не знаєш персону по ту сторону екрана, для декого є дуже збуджуючим та допомагає вивільнити фантазію. Але при цьому ти маєш розуміти, що з того боку може виявитись людина з поганими намірами.

Тому не надсилай фото та відео, де є явні особисті дані, які легко проти тебе використати

  • твої особисті прикмети (родимки, тату); 
  • вид з вікна, за яким можна знайти будинок;
  • фото, де у кадрі є предмети з твоїм прізвищем.

Дівчина з голими ногами сидить біля вікна

Гарна ідея – чистити чати з пристрасними еротичними листуваннями. Хай все зберігає пам’ять. Адже зламати можуть не лише телефон партнера, а й твій.

Пам’ятай про синхронізацію даних. Якщо у тебе налаштована синхронізація телефону з домашнім десктопом, подбай про те, щоб відкрити твій акаунт або папки з фото без тебе було складно (бо мало що неможливого зараз буває): виходь з облікового запису, став паролі на папки та роби їх прихованими. 

Не зберігай інтимні фото у хмарних сховищах, перейменовуй файли фото. Ти здивуєшся, скільки персональної інформації, якщо є бажання, можна отримати з даних, які фіксуються за кожним фото. 

Дівчина з оголеною спиною

Ніхто не має примушувати тебе до секс листування. Ти нікому нічого не винна, і якщо не в настрої або немає бажання, не треба удавати, що тебе воно заводить. Чесно скажи, якщо є зовнішній фактор, який відволікає тебе,  і не дає налаштуватись на легку хвилю.

Цікаво по темі: Як зробити камінг-аут і не нашкодити собі?

Дехто не рекомендує вести сексуальне листування, якщо плануєш довготривалі стосунки. Але, як на мене, це трохи дивний та консервативний підхід. Бо секстинг допомагає в фантазійно-ігровому форматі поділитися вподобаннями та тим, що не подобається. А саме через не знання себе та партнера у більшості стосунків починаються проблеми як в сексуальному плані, так і в інших сферах. 

Тож насолоджуйся пристрасним листуванням з хлопцем чи чоловіком, і не слухай тих, хто намагається дати цьому оцінку. Хай краще своїм особистим життям займаються!

 

Читайте також:

5 Вересня / 2022 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *