Листівки з Днем Збройних сил України 2023

Щороку 6 грудня в Україні відзначається День Збройних сил України. Це важливе свято присвячене тим відважним людям, що захищають свій народ і країну на полі бою. Подякувати кожному з них можна привітаннями та красивими листівками, які підготував EVA Blog. 

Час читання: 2 хвилини та чашка чаю

статья доступна на русском языке

Історія Дня ЗСУ

Історія Дня ЗСУ

Ми завжди пишаємося і шануємо наших військовослужбовців, починаючи з першого дня незалежності. Але після повномасштабного вторгнення важливість української армії стала неоціненною. Сьогодні ЗСУ — це головна надія та опора для всієї країни. Тому свято, яке ми відзначаємо 6 грудня, набуло особливого значення.

Шукай EVA Blog в Instagram

День Збройних сил України був остаточно затверджений Верховною Радою 1993 року. До початку повномасштабної війни в столиці щорічно проводився парад, приурочений до свята. Важливою його частиною була виставка військової техніки, яка демонструвала міць нашої армії. Але сьогодні, під час активних бойових дій, усі святкові заходи скасовано. Зрозуміло, адже наші воїни блискуче демонструють свої можливості безпосередньо на фронті.

Історія Дня ЗСУ - 1

Цікаво на тему: День захисників і захисниць України: листівки та привітання

День захисників і захисниць України: листівки та привітання

Пропонуємо привітати кожного захисника і захисницю з їхнім професійним святом і подарувати їм теплі слова, тим самим висловивши їм свою підтримку.

Листівки та привітання

Завантажити листівку

Наші дорогі захисники! Вітаємо вас із Днем ЗСУ! Ви — найкращі у світі, найсильніші, найстійкіші та найсміливіші. Успіхів у вашій нелегкій справі та дякуємо за ваш захист.

Завантажити листівку

Доблесні та відважні воїни, які б’ються за свою країну! Вітаю з вашим професійним святом і висловлюю свою безмежну вдячність! Нехай вищі сили кожного дня бережуть вас. Пишаюся вами, Слава Україні!

Завантажити листівку

Хочу привітати кожного військовослужбовця України з Днем Збройних сил. Без вас неможливо уявити нашу країну вільною та єдиною. Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання: успіхів, витримки та мирного неба!

Завантажити листівку

ЗСУ — це гордість, сила і свобода України! Бажаю нашим відважним воїнам залишатися стійкими, вмотивованими та сміливими до самої перемоги. Вірю, що завдяки вам в Україні зовсім скоро настане довгоочікуваний мир. Слава нашим воїнам!

Завантажити листівку

Шановні військовослужбовці України! Нехай ваша віра буде міцною, ідеї — ефективними, надії — найсвітлішими! Вдалі дії наближають перемогу, тож нехай у вас усе виходить!

Наостанок кілька слів від команди EVA Blog: усім, хто зараз відважно протистоїть ворогу, бажаємо невичерпної удачі, безмежного оптимізму та успішного виконання всіх планів. Перемога за вами! Слава Україні!

Читай також:

17 Листопада / 2023 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Благодійність