Шпигунка на завданні: як дізнатися, який подарунок хоче подруга?

Отже, 8 березня на носі. Ти вже передчуваєш ульотний дівич-вечір, де ви вдосталь навеселитесь, обговорите колишніх все на світі й поповните стрічку класними фотками. І ось, у метушні підготовки, десь між вибором сукні та мейку, ти вже роздумуєш над тим, що подарувати подрузі на 8 березня недорого та оригінально.

Чим ти можеш її здивувати? Листівкою із віршами про дружбу? Букетом із шоколадних цукерок? Ви знаєте одна одну скоро сто років, і подібні ідеї подарунків до 8 березня — давно пройдений етап. А може, здивувати її своєю проникливістю? Щоб вона розпакувала твій подарунок і сказала: «Круто, як ти дізналася?».

Подаруй їй щось із косметики. Як кажуть, її забагато не буває, а по-друге, по-любому, у неї прямо зараз могла закінчитися туш або піна для ванни, без яких вона не уявляє свого життя. А щоб розвідати обстановку в її косметичці та влучити точно в ціль, можеш побути її особистою шпигункою. І знайти, врешті, відповідь на споконвічне питання, що хоче жінка в подарунок.

Три сценарії, як дізнатися, що хоче подруга в подарунок

Готова до свого першого завдання, 007? Поїхали!

Завербуй подругу

Жарт. Ти і є вона, і це ти зараз шукаєш, що подарувати подрузі на 8 березня. Але не опускай хвіст, а постарайся пригадати, про що ви з нею говорили попереднього разу та чи звучали фрази на кшталт «класна штука» чи «хочу спробувати»? Непогано було б згадати, про що йшлося, і якщо так, тоді ефектно застрибуй у вертоліт і полетіли в магазин. А якщо ні, значить, ви ще не все обговорили і вам варто сходити на каву. Де ти, не забуваючи про конспірацію, як би між іншим запитаєш, які патчі кращі: з гіалуроновою кислотою або муцином равлика.

Дій під прикриттям

Це друзі пізнаються в біді, а подруги — у шопінгу. Вона може нескінченно дивитися на три речі, а потім купити собі одразу сім. Або прийти за блиском, а купити тінт для брів, контур для очей, ватяні диски, лосьйон, міцелярку та врешті забути, за чим прийшла. Хай там що, твоє завдання під прикриттям шопінгу зайти з нею до магазину й спостерігати. До яких прилавків підходить? Помади яких відтінків приміряє? Цю безцінну інформацію ти, як суперагент, потім використаєш, вибираючи подарунки подрузі на 8 березня.

Вивчи цифровий слід

«Наразі найшвидший спосіб дізнатися правду про людину — її комп’ютер», — говорив Джо Голдберг і безпомилково вгадував бажання своїх майбутніх жертв. Згодні, приклад не дуже, проте хід думки — те, що треба. Та й навіщо пробиратися до неї в будинок і підглядати історію браузера, якщо можна просто погортати її інсту та знайти там з десяток натяків.

Вихідні дані: ви обидві підписані на сторінку EVA, і вона поставила лайк посту з новими кольоровими олівцями для повік. А потім відзначила тебе у giveaway косметики Patricia Ledo. Вважай, місія виконана і ти знайшла оригінальний подарунок на 8 березня подрузі! Головне, поводься як досвідчена шпигунка: не захопись у процесі та не почни вибирати подарунок собі. Хоча якщо жінка вирішила щось купити, її вже не зупинити. Не забудь про подарунок подрузі!

На випадок, якщо місію провалено

Припустимо, твій гостросюжетний план провалився. Вона підписує фотки в інсті смайликами, мріє про дорогезну кавоварку чи просто живе в іншому місті, й подарунок ти відправлятимеш поштою. Переходь до плану Б (від слова «безвідмовний»). Подумай, що б ти сама хотіла отримати, і подаруй це їй. Зрештою, ви ж із першого курсу разом, і у вас багато спільного. І вже точно ти не будеш зволікати з відповіддю на питання, що хоче жінка в подарунок, якщо ця жінка — ти.

Або зайди з козиря та зіграй на її любові до сюрпризів, косметичних скарбів і почутті прекрасного. На EVA.UA, до речі, таке комбо вже втілили у крутих сюрпрайз боксах. Подарункові набори Surprise Box — це, по суті, презент на всі свята життя, де прикольна форма та крутий зміст злилися воєдино в коробочці зі щільного картону. Всередині неї, крім заявленого складу, є секретний подарунок-сюрприз. Так, про нього не знатимеш навіть ти, поки вона не відкриє свою коробочку. Інтрига, правда?

Зараз Surprise Box має три ідеї подарунків на 8 березня подрузі:

  • Kitty — якщо вона мила киця;

  • Friendly — для неповторної подруги;

  • Spa — якщо ти лагідно називаєш її спа-маніячкою.

Жаль викликає лише одне: таким сюрпризом не здивуєш вдруге поспіль.

Johnson’s Vita-Rich — ще один подарунковий набір, тільки більш бюджетний. До формули гелю для душу входять олії ши та мигдалю, тому ніжність шкіри забезпечена. Лосьйон для тіла закріпить вау-ефект і буде особливо актуальним цієї весни, коли шкіру, як і нас самих, втомила зима і оце ось все.

Якщо букет із цукерок ти їй уже дарувала, то букет із косметики, швидше за все, ще ні. Як тобі ідея подарунка на 8 березня подрузі у форматі набору з маленьких дівочих радощів? З-поміж доглядальної косметики це може бути філер — класна штука для всіх типів волосся. Патчі для очей — щоб швидко привести себе до ладу після ульотної вечірки. Зволожувальна маска — це взагалі мастхев: перевірено редакцією Єва Блог. Маска для ніг — щоб зняти напругу після танців до ранку та подбати про п’яточки. А щодо оформлення, то це вже на твій смак. А точніше, на її. Як приємне доповнення можна використовувати хоч її улюблені рафаелки з кіндер сюрпризами, хоч тюльпани.

Ну, і найважливіше в усьому цьому — задоволення, яке ти отримаєш у процесі вибору та власне дарування. Адже за допомогою оригінального подарунку на 8 березня подрузі ти продемонструєш її важливість та свою турботу. І відчуєш радість від того, що вона в тебе така кльова. А це, повір, дорогого варте.

Електронний подарунковий сертифікат

16 Лютого / 2022 Свята

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті