Листівки та привітання з Днем української жінки

Свят багато не буває, адже правда? 😉 Це завжди чудовий привід трохи відпочити від рутини та порадувати себе приємними дрібницями. Цього року на тебе чекає нове свято — День української жінки, приурочений до Дня народження Лесі Українки. Але що це за захід? Нумо розбиратися разом.

Час читання: 2 хвилини та склянка соку 🥃

статья доступна на русском языке

А що за привід?

1-А-що-за-привід

День українки — це неофіційне свято, яке відзначається 25 лютого. Для всіх воно ще зовсім нове і незнайоме, але одне можна сказати напевно: цей день присвячений кожній з нас — сильній, розумній, гарній і незалежній жінці України; захисниці й берегині домашнього вогнища; сміливій воїтельці, яка стоїть на варті зла, що увірвалося в нашу країну. Вважаємо, що це досить серйозний привід щонайменше пропустити з подружками по келишку Просеко! 🥂

Цікаво на тему: Гайд по «шипучках»: які бувають ігристі вина

Що робити у свято

2-Що-робити-у-свято

Оскільки особливими традиціями в День української жінки ми ще не встигли обзавестися, то пропонуємо зайнятися тим, що приносить тобі задоволення. Насамперед привітай себе і в жодному разі не засмучуйся, якщо цього не зробить хто-небудь інший! Нехай твоїм девізом цього дня стануть слова Майлі Сайрус: I can buy myself flowers, I can take myself dancing and I can hold my own hand, ну і все в такому дусі 😈.

Але EVA Blog як справжня подружка завжди з тобою 🧡💚, тож пропонуємо кілька варіантів цікавого дозвілля у це загадкове свято:

Загалом, можеш скористатися нашими ідеями або вигадай щось своє, але в будь-якому разі не дозволяй собі нудьгувати на свято 😘 І ось ще що, лови привітання та листівочки від EVA Blog для твоїх подружок!

Цікаво на тему: Найочікуваніші серіали 2024 року: найкраще від Netflix, Apple TV і HBO

Що написати подружкам

Можеш, звичайно, надіслати їм вірші Лесі Українки, заодно нагадаєш, що у неї сьогодні день народження, але проза все ж таки буде простіше і зрозуміліше, right? 😏

01 Листівки День української жінки (1015)

Завантажити листівку

🌹

Привіт! З Днем Українки, дорогенька! 💙💛 Надсилаю тобі свої міцні обійми та побажання нестримних веселощів у це свято і кожен день!

02 Листівки День української жінки (997)

Завантажити листівку

🌹

Україночки, з нашим днем! Ми — горді, сильні та розумні, ніхто ніколи не зломить нашу волю і дух! Будьте щасливі та здорові!

03 Листівки День української жінки (760)

Завантажити листівку

🌹

Вітаю з Днем української жінки! Без вас неможливо уявити нашу країну квітучою і такою, що розвивається. Я пишаюся тим, що можу називати себе Українкою! Слава українським жінкам!

04 Листівки День української жінки (549)

Завантажити листівку

🌹

Ніжні й добрі, сміливі й відважні, розумні й талановиті! Вітаю вас, милі україночки, з Днем Української жінки! Нехай кожен день буде немов свято наповнене світлом, радістю і щастям.💐

05 Листівки День української жінки (315)

Завантажити листівку

🌹

Дорога подружко, з Днем Українки! Пропоную разом зустріти це чудове свято і порадіти цій можливості. Обіймаю і кохаю тебе у всіх Всесвітах❤️

06 Листівки День української жінки (210)

Завантажити листівку

🌹

У такий важкий для країни час саме українські жінки є джерелом віри у швидку перемогу та щасливе майбутнє. Наші стійкі та турботливі українки, бажаю вам благополуччя, щастя і мирного неба!

07 Листівки День української жінки (126)

Завантажити листівку

🌹

З Днем Української жінки! Ви немов сонце яскраво освітлюєте своїх рідних, даруєте їм турботу, тепло і затишок. Будьте щасливі та нехай всі ваші мрії збуваються!

Наша дорога читачко, бажаємо чудового настрою, любові та домашнього затишку! З нашим днем тебе🎉

Читай також:

12 Січня / 2024 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Благодійність