Що подарувати на Новий рік… собі?

Кожного грудня ми думаємо над тим, чим порадувати близьких на Новий рік — що покласти під ялинку дітям, чоловікові, друзям і родичам, чим прикрасити дім, що такого приготувати на святковий стіл… Але дуже часто ми зовсім забуваємо про себе. Але ж це той самий чоловічок, якому ми повинні бути вдячні та піклуватися насамперед!

Час читання: 3 хвилини та келишок червоного сухого 🍷

статья доступна на русском языке

класний новорічний подарунок

Пропонуємо запровадити традицію — щороку виконувати свою маленьку мрію і дарувати собі коханій класний новорічний подарунок. Це може бути все що завгодно — від поїздки на вікенд у Карпати, купівлі парфумерії або косметики для догляду за собою до походу в масажний салон або вибору стильної сумки з останньої колекції. Тут немає обмежень і правил — тільки ти знаєш, що ти дійсно хочеш, і хто, як не ти сама, здатна зробити себе щасливішою. Ну, а ми тобі підкинемо кілька думок, які можуть тебе спокусити стати Сантою самій собі просто зараз.

Цікаво на тему: Свято наближається: добірка пісень для новорічного вайбу

Влаштуй собі day off

Влаштуй собі day off

Для сучасних жінок викроїти собі день на байдикування (або на те, що дуже хочеться, але вічно бракує часу) — справжня розкіш. То звіти по роботі потрібно на вихідних доробити, то дитину на гурток відвести, то зайнятися прибиранням… Як тут знайти час на свої хотілки?

Цікаво на тему: Як бути в ресурсі, якщо сили закінчуються

А робити це потрібно! Причому не тільки на Новий рік, а періодично. Світ навколо не розвалиться, якщо ти візьмеш вихідний (навіть якщо він буде посеред тижня) і присвятиш час собі коханій. На що саме — вирішувати тобі. Вимкни телефон, звари собі какао або глінтвейн, заберися на диван і дочитай книжку, що чекає на свій час не один тиждень. Давно лежить розпочата картина за номерами? Увімкни фонову музику, а, можливо, фільм або серіал, і дозволь собі помедитувати з пензлем у руках. Уже кілька місяців мрієш потрапити на майстер-клас із гончарного мистецтва, живопису або створення ікебани? Зараз саме час!

Влаштуй собі day off - 1

Цікаво на тему: Малювання як антистрес: 5 простих технік для вечірнього дозвілля

Загалом, чому присвятити цей день ти знаєш і сама. Таке перезавантаження дозволить тобі якісно відпочити, відновити ресурс і бути готовою до підкорення світу з новими силами. Головне правило — ніякої роботи та побутових клопотів у цей день. Ось зовсім. Якщо піддасися спокусі відповісти на робочий email або закинути прання — «відпустка» не зараховується. Доведеться починати спочатку… 😁

Шукай EVA Blog в Instagram

Зводи себе на побачення

Зводи себе на побачення

Звучить незвично, але чому б і так? Влаштуй собі свято і вирушай у якесь красиве і цікаве місце. Наприклад, в автентичний ресторан, який нещодавно відкрився в місті, на нашумілу виставку, концерт улюбленого виконавця або, врешті-решт, у кіно чи театр. Уяви, як би ти хотіла провести день у компанії з найціннішою людиною у своєму житті. Можна навіть скласти план і слідувати йому. Головне правило — зробити цей день яскравим, особливим і незабутнім.

Цікаво на тему: 7 ідей, як цікаво провести вихідні в місті

Та купи собі цей…

Та купи собі цей

Далі продовжиш сама. Чого тобі не вистачає для повного щастя тут і зараз? Брендової сумки, комплекту стильних прикрас, люксової палетки тіней або флакончика з парфумами, на який ти зітхаєш не перший місяць? А, може, ти мрієш про колекційне видання улюбленого письменника або так втомилася від частого прибирання, що замислюєшся про покупку робота-пилососа?

Якщо ти чекала знака від Всесвіту, то це безперечно він. Не відкладай життя на потім, просто візьми та виконай своє бажання. Без виправдань, адже ти цього варта. Заодно і wish-list стане коротшим. 😉

Рекомендовані продукти:

Тотальне перезавантаження: найкращий подарунок собі

Тотальне перезавантаження

Стрес і вигорання чатують нас усюди. Вони «ховаються» в побутовому житті, в робочих моментах, у спілкуванні з людьми (часом навіть найближчими) і в глобальних подіях, на які, на жаль, вплинути неможливо. Єдине, на що можна вплинути — на свій емоційний і фізичний стан. Це те, що є нашою зоною відповідальності.

Як щодо того, щоб подарувати собі повний антистрес? Наприклад, сходити на розслаблювальний масаж, у сауну чи СПА. Адже ніщо так не знімає напруження (і фізичне, і психологічне), як турбота про своє тіло. Доповни ці ритуали медитацією, йогою, позитивними афірмаціями та трав’яним чаєм — і ти себе не впізнаєш.

Цікаво на тему: СПА-день у домашніх умовах: перезавантажуємося після важкого тижня

Утім, такий «гедоністичний салон» можна влаштувати й у себе вдома. Ось як у кіно. Набрати ванну з повітряною піною, запалити ароматичні свічки, увімкнути приємну музику і розслабитися кожною клітинкою свого тіла. А потім можна нанести на тіло олію і зробити собі приємний масаж. Добре, що після процедур не потрібно нікуди їхати, а можна одразу загорнутися в ковдру та почитати книжку або подивитися улюблений серіал. Здавалося б, це така банальна ідея, про яку знають усі. Але в повсякденній метушні ми часто забуваємо про прості речі. А це ж дійсно працює — розслабляє, перезавантажує і дає заряд сил. Хіба це не прекрасний подарунок для себе коханої?

Тотальне перезавантаження - 1

Рекомендовані продукти:

Про що взагалі ця стаття? Про новий парфум, книжку або похід у кіно? Не зовсім. Вона про те, що любов до близьких — це прекрасно. Але дуже важливо пам’ятати, що головна людина, яку ти повинна прагнути зробити щасливою — це ти сама. До того ж не тільки у свята, а й щодня.

Читай також:

18 Грудня / 2023 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA