Ідеї для Санти: 26 найкращих подарункових наборів під ялинку

🎄Нас потихеньку починає охоплювати передноворічна метушня, а це означає, що настав час активізувати внутрішнього Санту. З одного боку, це доволі приємний вайб — відчути себе трішки чарівником і виконувати бажання близьких. З іншого — з ідеальними подарунками доведеться добряче поморочити голову. У цьому б не завадила допомога ельфів… Тож, щоб хоч трохи полегшити тобі завдання, ми в EVA Blog вдягли зелені ковпачки з бубонцями та зібрали для тебе 26 чудових подарункових наборів, що не залишать байдужим жодного одержувача. 🎁

Час читання: 6 хвилин і мандаринка 🍊

статья доступна на русском языке

Кожен Санта знає, що у виборі подарунка найголовніше — орієнтуватися на уподобання та потреби обдаровуваного. Тоді презент потрапить у саме сердечко і принесе масу позитивних емоцій. Шукай потрібну beauty-категорію і вибирай класні новорічні подарунки для близьких!

класні новорічні подарунки

Цікаво на тему: Що можна подарувати дитині на Новий рік

Набори для неї: All she wants for Christmas is…

Набори для неї

За правилами етикету дам пропускають уперед, тому почнемо ми саме з класних жіночих наборів, які будь-яка представниця прекрасної статі буде рада побачити під ялинкою. Тут є і аромати, і декоративна косметика, і продукти для догляду за обличчям, тілом і волоссям, які можна презентувати дівчині, дружині, подрузі, сестрі, мамі або навіть колезі.

Шукай EVA Blog в Instagram

Жіночі аромати

Парфуми — мабуть, один із найбажаніших новорічних подарунків. Адже аромат — це щось незриме і майже навіть нематеріальне, але він дарує потрібний настрій. І можна бути впевненим, що кожне розпилення знайдених під ялинкою парфумів асоціюватиметься саме з дарувальником. А якщо в комплекті до нього є мініатюрка або продукт для тіла з таким же запахом, та ще й у красивій коробці — це буде 100% перемога. Нижче ти знайдеш добірку з одними з найпопулярніших жіночих ароматів для зими та холодної пори року.

НазваКраїнаЩо в наборі
Lancome La Vie Est BelleФранція- парфум, 30 мл;
- лосьйон для тіла, 50 мл.
Dolce & Gabbana The Only OneІталія- парфум, 50 мл;
- парфум, 7,5 мл.
Jean Paul Gaultier ScandalФранція- парфум, 80 мл;
- парфум, 20 мл.
Azzaro Wanted GirlФранція- парфум, 80 мл;
- лосьйон для тіла, 100 мл.

Lancome La Vie Est Belle

01 Lancome La Vie Est Belle (745)

Стійкий, солодкий, зігрівальний — так у двох словах можна описати аромат Lancome La Vie Est Belle. Він точно сподобається любителькам яскравих композицій. Парфуми беруть ніжний фруктовий старт, що складається з чорної смородини та груші, в середині до них приєднується флердоранж, ірис і жасмин, а в базі звучать ноти праліне, бобів тонка, пачулі та ванілі. Крім парфумів у наборі передбачено лосьйон для тіла з таким самим ароматом, який доповнюватиме його і подовжуватиме стійкість.

Основні ноти: праліне, ірис, ваніль, пачулі, чорна смородина

Dolce & Gabbana The Only One

02 Dolce & Gabbana The Only One (995)

Dolce & Gabbana The Only One – це східно-гурманська композиція для цінительок насичених ароматів, що запам’ятовуються. У ньому об’єднали легкі цитруси та грушу, ноти кави, ванілі та карамелі, а також букет із фіалки, ірису, троянди та флердоранжу із солодкуватими відтінками пачулів. Комплект складається з повнорозмірного парфуму і мініатюри, який зручно брати з собою, щоб улюблений аромат супроводжував одержувачку всюди.

Основні ноти: цитруси, пачулі, карамель, кава, ваніль, троянда

Jean Paul Gaultier Scandal

03 Jean Paul Gaultier Scandal (537)

Мед, цитруси, персик, гарденія, лакричник, карамель і пачулі — цей коктейль створює жіночну і багатогранну композицію Jean Paul Gaultier Scandal. Смачний парфум, що обволікає — ідеальний вибір для додання образу кокетливості та грайливості. У подарунковій коробці міститься повнорозмірний аромат у впізнаваному флаконі з жіночими ніжками, які відсилають нас до легендарного Мулен Руж, і мініатюра, щоб завжди мати свій улюблений аромат під рукою.

Основні ноти: цитруси, мед, лакричник, жасмин, карамель

Azzaro Wanted Girl

04 Azzaro Wanted Girl (978)

Ще один класний набір, який можна презентувати на Новий рік прихильниці характерних ароматів — Azzaro Wanted Girl. До квітки імбиру й апельсина, кислинки граната і рожевого перцю додали ноти вареного згущеного молока і датури, яка переливається акордами білих квітів. А пачулі, ветивер і боби тонка в основі композиції надають їй витонченості та млосності. Набір об’єднує в собі парфум і лосьйон для тіла з таким же ароматом.

Основні ноти: варене згущене молоко, рожевий перець, ветивер, пачулі

Декоративна косметика: для ідеальних мейків

Ті, хто не уявляють свого життя без макіяжу, будуть у захваті, якщо Санта подарує їм цього року набір із декоративними продуктами. Якщо у твоєму колі є косметичні «маніяки», зібрали 3 чудових набори, які варто покласти під ялинку.

НазваКраїнаЩо в наборі
Clarins SunkissedФранція- бронзер, 18 г;
- пензлик;
- косметичка.
Набір для макіяжу theBalmСША- бронзер, 3 г;
- тіні-рум'яна, 3 г;
- хайлайтер 2,7 г;
- туш, 4,5 мл.
Набір для макіяжу ShiseidoЯпонія- туш Black Pulse, 11,5 мл;
- помада 514 Hyper Red, 2,5 г

Clarins Sunkissed

05 Clarins Sunkissed (58)

Clarins Sunkissed – це лімітований повнорозмірний (цілих 18 г!) бронзер для обличчя від люксового французького бренду. Він складається з трьох відтінків, які змішуються між собою, завдяки чому він прекрасно адаптується для будь-якого відтінку шкіри. У комплекті до нього є компактний пухнастий пензлик для нанесення, а також симпатична косметичка, яка посяде почесне місце в сумочці.

Цікаво на тему: Стильний святковий макіяж: три ідеї та кроки реалізації

Набір для макіяжу theBalm

06 theBalm (50)

У прозорій дорожній косметичці зібрані найтоповіші та, не побоїмося цього слова, легендарні продукти бренду theBalm у travel-форматі. Тут ти знайдеш хайлайтер Mary-Lou і бронзер Bahama Mama, які свого часу підірвали соціальні мережі, а також рум’яна у відтінку Hot Mama і міні-туш Mad Lash. Це прекрасний набір, який дасть змогу підкреслювати свою красу завжди та всюди, не везучи з собою цілі кейси з косметикою.

Набір для макіяжу Shiseido

07 Shiseido (32)

Туш і червона помада від Shiseido — що ще потрібно для яскравого образу? Помада у відтінку Hyper Red отримала розкішний колір і матову текстуру з ефектом пудри, що має на губах просто неймовірний вигляд. Повнорозмірна туш хизується стійкою формулою та інноваційною щіточкою, яка ідеально підкручує вії та додає їм об’єму. З таким набором можна створити святковий look за лічені хвилини!

Подарунковий сертифікат

Набори доглядових продуктів для обличчя

Для дівчат будь-якого віку красива шкіра обличчя — один з найважливіших пріоритетів. Знаючи її потреби, можна піднести дійсно вдалий подарунок, який зробить її beauty-рутину ще більш ефективною і приємною.

НазваКраїнаЩо в наборі
Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Trial KitПівденна Корея- тонер, 30 мл;
- емульсія, 30 мл;
- крем для обличчя, 10 г;
- крем для шиї та декольте, 10 г.
Dermalogica Sensitive Skin RescueСША- гель, 50 мл;
- спрей, 50 мл;
- гель, 15 мл.
Babor ReVersive Treatment SetНімеччина- крем і маска для шкіри навколо очей;
- крем і маска для обличчя;
- пілінг;
- сироватка.
АBOUT face Happy timeУкраїна- пілінг-скатка, 100 мл;
- маска, 100 мл;
- крем для обличчя і тіла, 100 мл.

Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Trial Kit

08 Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Trial Kit (305)

Medi-Peel – один із топових корейських брендів косметики, який вирізняється високою якістю та унікальними формулами, що дійсно працюють. Набір мініатюр — це чудова можливість познайомитися з продуктами компанії та скласти про неї своє враження. У симпатичній коробці Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Trial Kit можна знайти мініатюри тонера, емульсії, а також кремів для обличчя, шиї та декольте, які в комплексі дарують шкірі живлення, гладкість і рівний колір.

Dermalogica Sensitive Skin Rescue

08 Dermalogica Sensitive Skin Rescue (201)

Якщо ти знаєш, що у твоєї подруги, мами або сестри чутлива і реактивна шкіра, поклади під ялинку набір Sensitive Skin Rescue від американського бренду Dermalogica. У ньому міститься три класних продукти — суперніжний клінсер для вмивання, тонер-міст з екстрактом алое і зволожувальний гель з гіалуроновою кислотою. Засоби миттєво заспокоюють шкіру і прибирають відчуття дискомфорту, ефективно зволожують і допомагають відновити природний захисний бар’єр.

Цікаво на тему: Як доглядати за шкірою: особливості в 20+, 30+, 40+, 50+

Babor ReVersive Treatment Set

09 Babor ReVersive Treatment Set (118)

Babor ReVersive Treatment Set – крутий антивіковий набір для догляду за шкірою від інноваційного німецького бренду, розробки якого відзначилися Нобелівською премією. У комплекті представлені мініатюри ніжного пілінгу, нічної маски, кремів для обличчя і повік, сироватки та маски для шкіри навколо очей. Набір преміальної косметики — хто перед таким може встояти?

АBOUT face Happy time

09 АBOUT face Happy time (76)

В АBOUT face Happy time зібрані цікаві та потрібні продукти в догляді за шкірою. Тут є пілінг-скатка для ніжного відлущування і вирівнювання текстури, зволожувальна маска з оліями ши та мигдалю, а також універсальний крем для тіла та обличчя з найдрібнішим шимером, який додасть шкірі здорового сяйва. А яскрава коробка, в якій зібрано набір, так і налаштовує на позитив!

Догляд за тілом і волоссям

Якщо немає впевненості, що влучиш у ціль із косметикою для обличчя, можна зробити ставку на засоби для тіла і волосся. Це, можна сказати, більш «безпечний», але від цього аж ніяк не менш бажаний подарунок для неї до новорічних свят.

НазваКраїнаЩо в наборі
Rituals The Ritual Of Jing Calming CollectionНідерланди- гель для душу, 200 мл;
- олія для тіла, 100 мл;
- маска для рук, 70 мл;
- аромадифузор, 50 мл.
Mr.Scrubber CoconutУкраїна- скраб і гель для тіла, 200 г + 200 мл;
- гель для душу, 200 мл;
- скраб для губ, 35 г;
- бальзам для губ, 5 г.
Dikson Dikso Liss LissactiveІталія- шампунь, 100 мл;
- крем, 250 мл;
- кондиціонер, 100 мл.
CHI Stylist KitСША- шампунь, 355 мл;
- маска-кондиціонер, 355 мл;
- шовк, 59 мл;
- міст, 355 мл.
Pharma Group HandmadeУкраїна- шампунь-база, 750 мл;
- активи, 9*45 мл;
- флакон, 2 шт;
- книга рецептів.

Rituals The Ritual Of Jing Calming Collection

10 Rituals The Ritual Of Jing Calming Collection (22)

Набір від Rituals – чудова можливість подарувати справжній релакс тим, кого любиш. У красивій коробці зі стрічкою міститься м’який гель для душу, суха олія для тіла, нічна маска для рук і стильний аромадифузор для повного перезавантаження після важкого дня. Ніжний аромат лотоса і китайського фініка, яким наділили всі продукти серії, допоможе розслабитися і набратися сил для нових звершень.

Mr.Scrubber Coconut

11 Mr.Scrubber Coconut (19)

Основним інгредієнтом лінійки Mr.Scrubber Coconut є олія кокоса, що має глибоко поживні та відновлювальні властивості. Для холодної пори року це ідеальний вибір! У наборі передбачено цілу низку класних засобів для домашнього догляду: гель для душу, скраб і гель для тіла, а також скраб і бальзам для губ. Чудовий варіант подарунка для дівчат будь-якого віку.

Цікаво на тему: 12 засобів для тіла, які незамінні взимку

Dikson Dikso Liss Lissactive

12 Dikson Dikso Liss Lissactive (27)

Та, якій ти шукаєш подарунок, вважає за краще вирівнювати своє неслухняне волосся? Полегши їй завдання і подаруй Dikson Dikso Liss Lissactive від італійського професійного бренду. Набір складається з трьох продуктів для розгладження — м’яко очищувального шампуню, крему для волосся і незмивного бальзаму для закріплення результату. І більше не потрібно пересушувати локони стайлерами!

CHI Stylist Kit

13 CHI Stylist Kit (21)

CHI Stylist Kit – це справжні салонні процедури для волосся, які можна зробити просто у себе вдома. У коробці передбачено чотири топові засоби для відновлення пошкоджених локонів: шампунь, маска, кондиціонер і незмивний шовк. Маючи у своєму складі рослинні протеїни та екстракти, комплекс здатен реконструювати навіть дуже сухе та ламке волосся.

Цікаво на тему: Незмивний догляд для волосся: ТОП-17 продуктів

Що покласти під ялинку чоловікові

Що покласти під ялинку чоловікові

Питання з подарунками для представників сильної половини часто ставлять у ступор. Ну чим здивувати чоловіка, брата, тата або друга на Новий рік? З одного боку, хочеться щось практичне і корисне, чоловіки таке люблять, але з іншого — щось для душі й те, що принесе приємні емоції. Тому набір викруток відпадає (хоча дехто з цим може не погодитися 😁). А ось засоби для догляду об’єднує в собі все й одразу. Добіркою найцікавіших парфумерних і косметичних чоловічих наборів (без гелів для душу і пінок для гоління, які можна купити в будь-якому супермаркеті) ми й поспішаємо поділитися!

Парфуми для нього

Думаєш, тільки дівчата будуть у захваті, знайшовши під ялинкою карколомний аромат? А ось і ні! І у XXI столітті парфумерний гардероб чоловіків навряд чи поступається жіночому, а іноді й перевершує. То чому б не поповнити його колекцію ароматів чимось новеньким і цікавим?

НазваКраїнаЩо в наборі
Hermes Terre D'HermesФранція- туалетна вода, 100 мл;
- гель для душу, 80 мл.
Guy Laroche Drakkar NoirФранція- туалетна вода, 100 мл;
- гель для душу, 50 мл;
- дезодорант-стік, 75 мл.
Armaf Club de Nuit Intense ManОАЕ- парфум, 105 мл;
- гель для душу, 100 мл;
- дезодорант-спрей, 50 мл;
- шампунь, 250 мл.
Thierry Mugler AlienФранція- туалетна вода, 50 мл;
- шампунь, 50 мл.

Hermes Terre D’Hermes

15 Hermes Terre D'Hermes (14)

Hermes Terre D’Hermes – один із тих ароматів, які не мають прив’язки до віку. Мужній і незвичайний, цей парфум прекрасно «виглядає» і на хлопцеві, і на старшому чоловікові. Це деревно-пряна композиція, в якій поєднуються соковиті цитруси, багатогранна пеларгонія, ароматний перець, а також характерні пачулі, кедр, ветивер і бензоїн. У комплекті з парфумами передбачений гель для душу з таким самим запахом, який, залишаючи легкий аромат на тілі, продовжить звучання композиції.

Основні ноти: цитруси, пачулі, кедр, ветивер, перець, бензоїн

Guy Laroche Drakkar Noir

16 Guy Laroche Drakkar Noir (13)

Парфум Guy Laroche Drakkar Noir – це класика «фужерів», яка припаде до смаку поціновувачам легких ароматів на кожен день. У композиції об’єднали цитрусові, зелено-трав’янисті, моховито-шкіряні, хвойні та квіткові акорди, які створюють гармонійний ансамбль для будь-якого випадку і пори року. Крім туалетної води в наборі міститься гель для душу і дезодорант стік, які дублюють основний аромат і доповнюють його.

Основні ноти: цитруси, м’ята, хвойні ноти, шкіра, смола, полин, мох

Armaf Club de Nuit Intense Man

17 Armaf Club de Nuit Intense Man (11)

Потрібен більш характерний аромат? Придивися до набору Armaf Club de Nuit Intense Man. Це деревно-пряні парфуми, які беруть фруктово-ягідний старт з ананаса, смородини та цитрусів, доповнюються жасмином, трояндою і березою в «серці», а в базі розкриваються мускусом, пачулями, ваніллю і сірою амброю. Такий багатогранний коктейль особливо гарний у холодну пору року. Набір складається з парфумованої води, дезодоранту-стіка, гелю для душу і шампуню в єдиній парфумерній композиції.

Основні ноти: ананас, смородина, жасмин, береза, мускус, сіра амбра

Thierry Mugler Alien

18 Thierry Mugler Alien (10)

Thierry Mugler Alien – це яскравий чоловічий парфум для особливих випадків. Складна і багатогранна композиція стартує лимоном, анісом, чебрецем, кропом і м’ятою, в середині розкривається квітковими нотами, шкірою і перцем, а в кінці до них приєднується кашмеран, біла амбра і ваніль. Доповнює цей аромат, що запам’ятовується, шампунь. Доповнює цей парфум, що запам’ятовується, шампунь, який дозволить насолоджуватися ароматом значно довше.

Основні ноти: м’ята, шкіра, ваніль, османтус, перець, кашмеран

Для гоління і бороди

Яка добірка з ідеями подарунків для чоловіків обходиться без засобів для гоління? У принципі, це не дивно, адже такі продукти — одні з головних витратних матеріалів у догляді в сильної половини. І це дійсно прекрасний варіант, який можна покласти під ялинку. Головне — вибрати щось цікавіше за те, що стоїть на полицях у більшості роздрібних магазинів.

НазваКраїнаЩо в наборі
Proraso GinoІталія- крем до гоління, 100 мл;
- крем для гоління, 150 мл;
- бальзам після гоління, 100 мл.
Набір для гоління Hawkins & BrimbleВеликобританія- крем для гоління, 100 мл;
- бальзам після гоління, 125 мл.
Barbers New YorkУкраїна- бальзам для бороди, 50 мл;
- олія для бороди, 30 мл.

Proraso Gino

19 Proraso Gino (5)

Proraso Gino – крутий набір для гоління в ефектній вінтажній коробці від італійського професійного бренду. Всередині — крем до і для гоління, а також бальзам після. Це ідеальне тріо з ароматом підбадьорливого евкаліпта зробить щоденний ритуал ще більш приємним і дозволить забути про подразнення.

Набір для гоління Hawkins & Brimble

20 Hawkins & Brimble (4)

Подаруй комфортне гоління та ідеально гладку шкіру з набором від британського бренду Hawkins & Brimble. У симпатичній тубі захований крем для гоління в стильній баночці та бальзам після з оліями какао, мигдалю та оливи, що мають регенерувальні та живильні властивості. Чудовий презент для чоловіка будь-якого віку!

Цікаво на тему: Догляд за бородою: допоможи йому вибрати ідеальні засоби

Barbers New York

21 Barbers New York (8)

Шукаєш подарунок для володаря розкішної бороди? Обирай Barbers New York. Цей набір створений для догляду за бородою і вусами та складається зі спеціального бальзаму й олії. Ці засоби насичують і відновлюють волосся, полегшують розчісування, захищають від ламкості та дарують доглянутий завершений вигляд.

Подарунки для догляду за шкірою обличчя і тіла

Сьогодні багато чоловіків так само стежать за своєю шкірою, як і представниці прекрасної половини. Так, можливо, в їхньому арсеналі немає гоммажів, масок і пілінгів, але базовий набір для очищення і зволоження шкіри є напевно.

НазваКраїнаЩо в наборі
Babor Men Travel SetНімеччина- шампунь для волосся та тіла, 50 мл;
- гель для обличчя, 15мл;
- крем, 15 мл;
- концентрат після гоління, 10 мл.
Набір для обличчя BiothermФранція- клінсер, 40 мл;
- гель для обличчя, 20 мл;
- емульсія після гоління, 75 мл.
Набір для обличчя Clarins MenФранція- гель для обличчя, 50 мл;
- гель для шкіри навколо очей, 3 мл;
- клінсер, 30 мл;
- косметичка.
Anima Double SportІталія- гель для душу, 170 мл;
- шампунь для волосся, 170 мл.

Babor Men Travel Set

22 Babor Men Travel Set (2)

Babor Men Travel Set – топовий набір для догляду за будь-яким типом шкіри та волоссям у travel-форматі. У ньому міститься шампунь для тіла і волосся, крем і гель для обличчя та шкіри навколо очей, а також заспокійлива сироватка-концентрат після гоління. Завдяки невеликому об’єму засоби з Babor Men Travel Set не займуть багато місця в сумці під час поїздок або подорожей і дадуть змогу підтримувати красу шкіри за будь-яких обставин.

Набір для обличчя Biotherm

23 Biotherm (1)

Шукаєш класний чоловічий комплекс для шкіри? Зверни увагу на набір для обличчя від Biotherm. Він містить тільки найнеобхідніше — засіб для вмивання, зволожувальний гель для обличчя і заспокійливу емульсію після гоління. Продукти в наборі застосовні для будь-якого типу шкіри та допоможуть підтримувати її здоровий вигляд.

Цікаво на тему: Чоловіча косметика для обличчя: як підібрати під тип шкіри?

Набір для обличчя Clarins Men

24 Clarins Men

І ще один чоловічий travel-набір у нашій добірці — Clarins Men. М’який гель для вмивання, засіб для зволоження і мініатюрний продукт для догляду за шкірою навколо очей помістили в естетичну дорожню косметичку, в якій зручно як зберігати засоби, так і брати їх із собою. Чудовий базовий набір класу люкс на всі випадки від відомого французького бренду.

Anima Double Sport

25 Anima Double Sport (4)

Не знаєш, що подарувати спортсмену? Придивися до набору Anima Double Sport. Це компактний тандем із концентрованого гелю для душу та шампуню в оригінальному двосторонньому флаконі. Засоби добре освіжають після інтенсивного тренування і дарують легкий приємний аромат, а, завдяки формату, його зручно брати з собою в спортзал.

Сподіваємося, що в нашій добірці ти знайдеш те, чим зможеш порадувати найближчих. Бажаємо тобі, Санто, вдалого «полювання», позитиву та чудового настрою, адже свята — це далеко не тільки подарунки.

Читай також:

12 Грудня / 2023 Натхнення

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Дуже класні ідеї для подарунків ❤️

Рекомендовані статті
Благодійність