Як бути супер-мамою і все встигати: Інтерв’ю з Юлією Черніцькою

Любі дівчата! Ми з задоволенням продовжуємо створювати для вас інтерв’ю з успішними українськими жінками і спеціально до Дня матері представляємо вам ще одну героїню.

Юлія Черніцька — засновниця проекту Fitness mama, фітнес-тренер для молодих мам, щаслива матуся чотирьох дочок, КМС по дзюдо, рекордсменка України 2017 і просто красуня. В інтерв’ю для #БутиЖінкою Юлія поділилася з нами секретами свого успіху й таємницями краси. Тож поспішаємо поділитися з вами цією мотивуючою та цікавою розмовою!

Що значить улюблена справа для вас? Як ви прийшли до цього?

Fitness mama — це моя ніша, моє покликання, те, чим я пишаюся сьогодні. Створюючи цей проект, я не уявляла, яким буде його напрям та масштаб. Я просто ділилася з іншими своїм досвідом, писала про свої тренування, давала рекомендації, ділилася фото результатів до та після тренувань. Мої особисті досягнення мотивували інших дівчат на те, щоб теж розпочати тренування. А потім вони говорили мені: «Я вас послухала, почитала — і вже через місяць схудла на три кілограми». Так я зрозуміла, що це — моє. Мені подобається з нічого робити щось. Деякі проекти я веду лише з соціальної точки зору: я не дивлюся на дохід, а просто хочу бачити результат своїх клієнтів — це важливо для мене.

Мені подобається з нічого робити щось

Які ваші сильні сторони?

Я навчилася планувати свій день і розподіляти сили завдяки народженню моїх двійнят. Коли в мене було двоє дітей, я жила в хаосі: прийшло завдання — я одразу виконую його. Але це неправильно — має бути планування свого дня. Тож коли в мене з’явились двійнята, на прикладі годування я навчилася планувати кожен свій крок.

Я намагаюся максимально проводити час з дітьми — це важливо. На проекти в мене також лишається час, а якщо я не можу вирватися на якусь зустріч, користуюсь Skype. Добре, що ми живемо в ХХІ столітті і розширюємо свої можливості завдяки сучасним технологіям.

Я намагаюся максимально проводити час з дітьми — це важливо

Як вас могли б охарактеризувати близькі?

Мій чоловік говорить, що я божевільна мама! Він бачить, що я берусь за всі справи, і коли за щось берусь, то завжди доводжу до кінця: не можу полишити справу на половині шляху. Своїм прикладом я хочу показати іншим жінкам, що все можливо, — це і є моя мотивація. Коли я чую: «В мене одна дитина, і я не маю часу на те, щоб приготувати борщ», я питаю: «А скільки часу ти проводиш у соціальних мережах?».

Моя мотивація — показувати іншим жінкам, що все можливо

Чому вас навчило материнство?

Для мене бути багатодітною мамою — це, мабуть, покликання. Адже мої бабуся та дідусь мають 36 правнуків, 20 онуків і два праправнуки. Лише я, моя мама та сестра маємо по 4 дітей. Мабуть, Бог дає таким жінкам багато дітей, тому що в їхніх силах витримати це навантаження. Так, нелегко, коли вони всі маленькі й постійно вимагають твоєї уваги та задоволення своїх потреб. Але я навчилася розставляти пріоритети: ти хочеш їсти? — почекай, ти хочеш до туалету? — пріоритет, ідемо до туалету. Звичайно, на першому місці в мене діти, на другому — робота і на третьому — соціальні мережі, які забирають купу часу в кожної людини, але без них сьогодні ніяк. Я отримую задоволення від материнства і ще думаю про п’яту дитину. Чоловік хоче сина, але він розуміє, що можемо і не вгадати.

На першому плані в мене діти

Що для вас означає жіночність?

Жіночність — це краса. Жінка має бути завжди доглянутою, незалежно від того, хто вона: мама, спортсменка чи кухар. Вона завжди має бути доглянутою не лише зовнішньо, але і в душі.

Що значить краса для вас?

Для мене краса — це, перш за все, натуральність. Тобто якщо старість та зморшки нам дані долею, Богом, потрібно приймати це все. Доглядайте, зволожуйте, але після 40–50 кардинально боротися, ставити імпланти в груди — ваш особистий вибір. Я вважаю, що якщо природою так задумано, себе треба приймати в будь-якому віці.

Підтримувати красу можна простим доглядом за собою, легким макіяжем і, звичайно, здоровим харчуванням та спортом. Раніше стандартом краси вважалися гарні стегна, груди, щоки, волосся — ось вона, жіночність! Але в зайвій вазі здоров’я немає. Все має бути в міру: людина може дозволяти собі і відпочити, і не позайматися спортом, і з’їсти шматочок пирога, якщо хочеться.

У зайвій вазі здоров’я немає

Які у вас особливі ритуали краси? Без чого не могли б обійтись?

Кожного вечора потрібно правильно знімати макіяж: не просто вмиватися милом, а спеціальним засобом знімати макіяж з очей та іншим засобом — з усього обличчя. Далі — обов’язкове зволоження шкіри і окремий крем під очі. Це те, що я роблю завжди. Зранку я вмиваюсь водою без мила і зволожую обличчя кремом.

Кожного тижня я роблю скрабування тіла й легкий скраб обличчя. Роблю також зволожуючі маски. А тим, хто має проблеми з целюлітом, раджу робити обгортання з кави та зацукрованого меду — нанесіть суміш на шкіру і на годинку обмотайтеся плівкою. Таке обгортання класно виводить воду й підтягує шкіру.

Краса — це натуральність. Треба підтримувати те, що нам дано природою

Розкажіть про свої guilty pleasure — чим балуєте себе?

Я любителька молока з печивом: хоча я всім говорю, що молоко з печивом їсти не можна, але це моя слабкість. Я з дитинства привчена бабусею до парного молока з калачем.

Як проходить ваш ранок?

Я встаю о 6:00 або 6:30, ставлю чайник, йду в душ, умиваюсь. Потім я п’ю каву в тиші й відпочиваю хоча б хвилин 10. Якщо в мене є можливість влаштувати собі такий 10-хвилинний відпочинок, тоді я в гарному настрої готую всім сніданок. Накривши стіл, я всіх бужу і починається: доки всі снідають, я стою біля гладильної дошки — збираю всіх до школи та дитсадочка. Старша дочка ходить сама до школи, середню тато відвозить до садка, а маленькі лишаються зі мною.

В чому секрет щастя, на вашу думку?

Щастя кожна людина бачить по-своєму — всі мають свої норми щастя. Для мене це бути мамою — невіддільна складова щасливої жінки. Міцна здорова родина. Також я люблю заробляти гроші. Вважаю, що коли жінка вміє заробляти, вона відчуває себе більш впевнено, підвищується самооцінка і вона отримує більше задоволення від життя.

Нехай наша розмова з Юлією надихне вас на нові звершення та допоможе ще більше повірити у свої сили!

11 Травня / 2018 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Благодійність