e-РОЗМОВА: інтерв’ю з візажистом Діаною Суворовою

Красуні, привіт! Як і обіцяли, зустрічайте новий випуск проєкту e-РОЗМОВА. Нагадаю, що його ціль – розібратись, як це: бути жінкою у сучасному світі. Для цього ми спілкуємось з красунями з різних куточків України, щоб вони поділились досвідом та своїм поглядом на життя. 

І сьогодні я хочу представити вам нашу нову героїню. Візажист. Б’юті-блогер. Королева косметики – Діана Суворова. Слухайте повне інтерв’ю прямо зараз!

Час читання: 12 хвилин та склянка лимонаду 🥤

статья доступна на русском языке

Щоб прослухати у браузері, натисни “Listen in browser”

EVA Blog · Е-РОЗМОВА: інтерв’ю з візажистом Діаною Суворовою

Знайомство з Діаною Суворовою

Блогер Діана Суворова

—  Для тих, хто недостатньо активно слідкує за б’юті сферою, розкажіть про себе: хто така Діана Суворова?

— Я – візажист та б’юті-блогер, живу у Києві. Веду свій блог з 2013 року. Почала з Instagram, потім завела друкований блог (якщо пам’ятаєте, що це таке було), а вже потім почала знімати відео на YouTube і ось зараз дуже активно просуваю свій Tik-Tok. І все це у сфері б’юті та макіяжу.

Тож підписуйтесь, якщо ще не підписані:

—  Ваш профіль Instagram у далекому 2011 році починався як особистий, і лише наприкінці 2013 почали з’являтися пости про косметику. Коли зрозуміли, що варто зосередитися саме на форматі б’юті блогу? Що підштовхнуло та чи уявляли собі, яких успіхів досягнете?

— Річ у тім, що я завжди цікавилася темою б’юті, ще з дитинства. А ось у 2013 я відчула, що популярність косметики, теми б’юті та макіяжу почала зростати, набирати популярності, і це був для мене поштовх, щоб я теж почала розказувати та ділитися своїм досвідом з підписниками. 

До речі, їх тоді було не багато, але згодом мій блог набував популярності та зростав. 

Діана Суворова

За лаштунками блогерської діяльності 

 Які продукти найцікавіше тестувати?

— Я дуже люблю тестувати тональні засоби, помади та палетки тіней. А ще в мене є така особливість – дуже люблю користуватися якоюсь незвичною косметикою. Ось, наприклад: 

  • помади, які змінюють колір, 
  • пензлики, які обертаються, 
  • тіні-наліпки, 
  • магнітні вії. 

Щось таке незвичне і цікаве. 

Цікаво по темі: Як доглядати за косметичними пензлями та спонжами правильно

—  Ціна відіграє вирішальну роль? Чи серед бюджетної косметики знаходяться гідні конкуренти люксу?

—  До речі, це тема мого блогу. Я завжди шукаю класну косметику у бюджетному сегменті. Тож я вважаю, що ціна не така важлива. Важливо, що за продукт. В мене є така рубрика “Хочу/можу”, де я порівнюю бюджетну косметику з люксом. Це моя улюблена тема!

 

—  Чи були якісь продукти (не будемо називати бренди), які просто вразили (в гарному або не дуже сенсі) своїми властивостями?

— Та звісно! Таких продуктів дуже багато. За свій вже семирічний досвід я тестувала багато косметики, яка мене вражала в бюджетному сегменті та дуже розчаровувала у люксі.

Зараз така тенденція, що бюджет не відстає від люксу. Тож частіше, в доброму сенсі, вражає бюджет. 

EVA в инстаграм

—  Що робите з косметикою, яку тестуєте? Даруєте, викидаєте, чи є окрема кімната для неї? Чи рахували колись, скільки косметичних продуктів у вас є?

— В мене косметики дуже багато. Для мене це вже робочий процес. Іноді я купую продукти лише для того, щоб зробити огляд на них. У мене є окрема студія, де я знімаю відео, і де зберігається моя колекція.

Звісно, косметика перепадає моїм родичам, друзям. Зараз також відсилаю тим, хто її потребує, багато переселенців, якісь мої знайомі. 

 

Хейтери: як недозволити їм псувати життя?

Ви у мене асоціюєтесь з тим типажем людей, яких всі люблять. І дійсно, кількість та активність вашої аудиторії це підтверджує. Але навіть до вас у коментарі добираються хейтери. Чи звертаєте на них увагу?

— Це дуже важливе питання. Тема булінгу і хейту, на жаль, дуже актуальна завдяки соціальним мережам, які зараз дуже популярні. Звісно, я відчуваю трішки хейту, але я така людина, яка не транслює хейт і не відповідає на нього у коментарях. Тож я його мало й отримую. 

Я людина позитивна, тож ніколи не відповідаю на погані коментарі та на хейтерські. Я їх видаляю або залишаю і не відповідаю. Просто не реагую. І все, це допомагає.

—  Як вважаєте, на які теми дівчата найбільше хейтять дівчат?

— Я вважаю, що це зовнішність, хоча це якесь просто дикарство у наші часи. Ще за невідповідність нашим очікуванням та нестандартність. За сміливість бути собою теж можна отримати долю хейту.  

—  Як навчитися любити себе без постійного озирання на думку інших?

— Якщо чесно, в мене немає відповіді на це питання. Дуже індивідуально, я вважаю. Хтось це переростає, наприклад, як я. Я просто це пререросла. Хтось не звертає увагу. Але я хочу сказати всім, що треба любити себе, незважаючи ні на що. 

Цікаво по темі: Особисті кордони: вибудовуємо та відстоюємо

Краса та beauty тренди

—  У своєму відео на Ютуб ви розповіли, що косметики та засобів для догляду у вашій тривожній валізі не було. Нижче ми поділимось постом в Instagram, в якому ви розповідали про те, як відновлювали свою косметичку для мейку. Озираючись назад з висоти досвіду, які продукти назвали б must have для жіночої “тривожної”  косметички?

— Так сталося, що я, будучи б’юті-блогером та візажистом, коли від’їжджала  Києва, в моїй валізі не мала жодного косметичного засобу, окрім бальзаму для губ. Так от сталося. Але я використовувала його дуже багато, мазала його на все, що могла, і зрозуміла, що я зможу жити без нічого. 

Коли була нагода, то перше, що придбала – зволожуючий крем та очищуючий крем для обличчя. Це точно знадобиться кожній людині, не тільки дівчині. А все інше – це по бажанню. Коли в мене з’явилась можливість щось купити з декоративної косметики, то я купила собі туш і тональний засіб

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Diana Suvorova (@diana_suvorova)

—  З базовими продуктами визначились. Зараз літо, тож хотілось би поговорити ще про санскріни та літню косметичку. Як захищаєте обличчя від сонця та що змінили у макіяжі? Які продукти додали, а що вилучили з косметички?

— У принципі, нічого такого нового. На обличчя я зазвичай наношу крем з SPF 50. Якщо я десь на сонці, то наношу і на тіло. І ще влітку я віддаю перевагу продуктам з більш легкою текстурою.

Цікаво по темі: Як зберегти свіжий макіяж у спеку?

—  Чи можете назвати продукт, який є вашим найголовнішим б’юті-улюбленцем?

— Мабуть, це буде термотуш. Це така туш, яка знімається просто теплою водою. Дуже класний продукт, якщо ще не пробували, обов’язково спробуйте. Це моя улюблена річ у косметичці, і я її всім раджу. 

 

Які тренди літнього макіяжу 2022 могли б назвати?

— Зараз дуже популярний тренд, який називається “clean girl look”. Це дуже легкий, але сяючий макіяж з акцентом на чисту та здорову шкіру. Якщо не знаєте, як його зробити, то треба подивитися на YouTube, дуже багато відео на цю тему. Я теж готую ролик. 

Цікаво по темі: Макіяж без макіяжу: підкресли свою індивідуальну красу

—  До речі, наскільки яскравий макіяж робите у повсякденному житті?

—  Зараз не роблю яскравих макіяжів. Останній раз я робила на свій день народження, це було у квітні. У повсякденному житті я фарбую вії та трішки тону. Це все, що я зараз роблю. 

Але якщо я знімаю відео, тестую якісь палетки, то звісно, я роблю яскравий макіяж і розкриваю потенціал косметики. 

—  Як ставитесь до думки, що надлишок декоративної косметики псує шкіру? Це міф і потрібно просто правильно доглядати за шкірою, чи дійсно від частого використання якихось продуктів варто відмовитися?

— Я чула, що є така думка. Частка правди в цьому є. Треба завжди дивитися на склад косметики. Наприклад, я знаю, що у багатьох є алергія на тальк. Тож треба уникати цього інгредієнту у складі. 

 

—  Головна ціль макіяжу: створити чи підкреслити красу? 

— Залежить від того, яка у вас ціль. Можна і створити, якщо потрібно. А можна за допомогою макіяжу, косметики та догляду за шкірою підкреслити красу обличчя.

 

—  З 24 лютого відбулась якась трансформація внутрішнього сприйняття краси чи ні?

— Така трансформація в мене вже давно відбулася, я вважаю. Але після 24 лютого я насправді зрозуміла, як мало мені потрібно для життя. Головне – це спокій та мир. 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Diana Suvorova (@diana_suvorova)

Як будувати гармонійні стосунки з близькими

—  Наскільки ви близькі з мамою? Як побудувати з батьками гарні стосунки у дорослому віці?

— В мене дуже гарні стосунки з мамою. Ми наче подруги. В евакуацію їхали всі разом. Ми ніколи не сваримось, до речі. Вона не втручається в моє особисте життя, а я не втручаюся в її. Головне для таких стосунків, я вважаю, скоріше поїхати від батьків, якомога раніше. Життя на відстані воно якось зближує, мені здається, і стосунки набувають гармонійності. 

Я з’їхала в інститут у 16 років і вже більше разом з мамою не жила. І це дуже гарно вплинуло на наші стосунки. 

—  Поговоримо про кохання. Наскільки знаю, з 2020 ви заміжня. У соцмережах ви чоловіка не показуєте, і ми поважаємо приватність, тож випитувати ім’я та фото не будемо. Але поговорити про стосунки все ж цікаво.  Як  вважаєте, що є основою гарних стосунків у парі?

— По-перше, я вважаю, що це повага одне до одного. По-друге, повинні бути якісь спільні інтереси. І по-третє, це, мабуть, трішки незалежності одне від одного.

Діана Суворова у студії

Все з того ж ютуб-відео знаю, що ви не виїхали за кордон саме тому, що хотіли залишитись поруч із коханим. Як підтримуєте одне одного зараз?  

— Ми дуже багато спілкуємось, все обговорюємо, намагаємось триматися разом. Чоловіки якось краще переносять всі ці події, як я бачу. Якщо мені потрібно поплакати, то я плачу, він мене жаліє, вислуховує і підтримує.  

 

Як чоловіку витримати популярність своєї коханої? Як бути успішною жінкою та не викликати у чоловіка відчуття, що він “+1”? 

— Мій чоловік самодостатній, і він дуже щиро радіє, коли мене зупиняють на вулиці, просять сфотографуватися. Він також творча людина і допомагає мені у моїй професії. 

 

—  На початку війни, коли велика кількість людей евакуювалась, у соцмережах було багато різних історій про домашніх улюбленців. І хороших, і трагічних. В Instagram ви показували свого той-пуделя на ім`я Мішка. Якою була історія вашого улюбленця?

— По-перше, у нас не було сумніву, що тваринка повинна їхати з нами в евакуацію. Ми брали його в бомбосховище кожного разу, як лунала повітряна тривога. Він був з нами весь час і виступав як заспокійливе для нас. 

А ще в мене є така історія. Коли в евакуації ми шукали грумера для нашої собачки Мішки, знайшли дуже чудового майстра Женю, яка тікала з Бучі з трьома той-пуделями та з дитиною. Ми всі зустрілися в Богуславі, там я її знайшла. В неї дуже сумна історія, але її робота по грумінгу дуже їй допомагала емоційно впоратись з тим, що вона пережила. Тож ми з Мішкою були дуже задоволені, що зустріли Женю і підтримали одне одного.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Diana Suvorova (@diana_suvorova)

Секрети популярності та підкорення людських сердець

—  Чи був за ці місяці період, коли вас охоплював синдром “відкладеного життя”?

— Я так вважаю, що зараз такі відчуття у всіх українців. Особливо це відчувають ті, хто поїхав далеко, за кордон. Я зараз намагаюсь жити якось по-новому, і сприймаю життя теж по-новому. Просто намагаюсь жити тут і зараз.

 

—  Що незвичного дала вам популярність?

— Я така ж людина, як і всі. Якщо мене впізнають на вулиці, то дуже часто просять сфотографуватися чи просто обійнятися зараз. Це дуже важливо, коли зустрічаєшся  в Києві, то хочеться обіймати та не відпускати. А так я така, як всі. 

 

—  В чому секрет підкорення людських сердець?

— Вважаю, що це щирість, відкритість та бажання залишатися самою собою.

 

—  Яку пораду дали б блогерам-початківцям?

— Моя порада – спробувати свої сили зараз у Tik-Tok. Це дуже популярна соціальна мережа зараз, і український Tik-Tok у б’юті, та й не тільки в б’юті, дуже гарно розвивається, тож спробуйте свої сили там.

@suvorova_diana♬ оригинальный звук – Діана Суворова

А ви у Tik-Tok скоріше транслюєте контент, чи є моменти, коли також гортаєте стрічку і думаєте “Ой, класне відео, подивлюся ще”.

—  Tik-Tok тим мені й подобається, що там в принципі будь-яка людина може стати блогером, може казати, що їй хочеться, транслювати, що їй подобається чи не подобається. Це дуже круто, що звичайні люди там набувають популярності. Тож я дуже люблю Tik-Tok, він мене надихає. 

 

І наостанок:

Щоб сказали собі, якщо мали змогу звернутися до себе рік назад?

— Я б собі сказала: “Діаночко, ти здивуєшся, як мало насправді тобі потрібно, щоб бути щасливою”.

 Діано, дякую за чудову розмову та щире інтерв’ю. Упевнена, у ньому жінки України знайдуть багато натхнення для себе. Зрозуміють, що  відкривати нове – це дуже цікаво, а світ косметики з Діаною Суворовою варто пізнавати все ближче і ближче. 

А вам, красуні, хочу подякувати за увагу. Діліться враженнями від інтерв’ю у коментарях! До нових зустрічей!

КОНКУРС! Залишай коментарі до інтер’ю та отримай шанс виграти beauty-бокс Patricia Ledo! Переможницю визначимо вже 22 липня! Результати за посиланням!

Читайте також:

13 Липня / 2022 Натхнення

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлия Лав лав

    Хочу собі такий презент. Бо після такого пережитого стресу хочется позитивні емоції. В мене емоційнмй голод.Хочется подарунків .хочется красивого а якщо буде в мене така косметика я нафарбуюсь та буду нести таку красу в маси . Буду усміхатися я та люди навкруги.щастя воно заразне .))) Все буде дшбре та все буде файно ))

  2. Tatyana Aleksandrovna

    Приємна розмова, а подарунок – це просто моя мрія!

  3. Lyudmila Dorokh

    Пречудовий боксик з косметикою. Мені інтерв’ю дуже сподобалося!

  4. Юлия Ивановна М

    “Мама не втручається в моє особисте життя, а я не втручаюся в її. Головне для таких стосунків, я вважаю, скоріше поїхати від батьків, якомога раніше. Життя на відстані воно якось зближує, мені здається, і стосунки набувають гармонійності.”оце правилтна мудра жінка

  5. Alex Vasilich

    Цікава розмова та тільки приємні враження від перегляду.

  6. ЮлияЛовє

    Дуже цікаво читати .корисні речі

  7. Юлия М.

    Одразу видно успішна та хороша людина

  8. ЮЛИЯ М

    Вона просто красуня ))

  9. Elena Dor

    Мені подобається читати. Дуже цікаве інтерв’ю, багато нового відкрила для себе про Діану.

  10. Тетяна

    Супер, дуже корисно. Завжди прислухаюся до хороших людей.

  11. Лєна

    Діана красуня. І дійсно не потрібно звертати увагу на хейт, він буде завжди. Жити в задоволення!!!

  12. Таня

    Цікаво було б подивитись на майстер -клас макіяжу з продукцією, шо розігрується

  13. Лєна

    Вона світло, така гарна і щаслива. Хороші поради, обов’язково прислухаюся. Діана красуня!

  14. Олена

    Дівчина, яка щаслива завжди буде успішною і цікавою. Дуже хороші поради. Дякую!!!

  15. Таня

    З радість прочитала усі відповіді Діани. Вона просто чудо, а Тік-ток це дійсно супер популярна платформа і можна там почати свій розвиток. Клас)

  16. Марія В

    Приємна і позитивна дівчина. Наглядно показує як можна грамотно використовувати недорогу косметику і отримати чудовий ефект.

  17. Марія В.

    Дуже хороша продукція за лояльними цінами. Цікава розмова

  18. Марія В.

    Цікава і позитивна людина! Головне натхнення у своїй справі

  19. Таня

    Дійсно деколи бюджетна косметика не поступається якістю люксовій, але треба вміти користуватись.
    Дякую за цікаве інтерв’ю

  20. Таня

    Це той випадок, коли прочитала інтерв’ю і надихнулася) Діана випромінює щастя і ділиться своїми промінчиками радості з нами. Просто клас, багато нового для себе відкрила) Чудове інтерв’ю!

  21. Лєна

    Діаночка дуже приваблива і має чудовий смак, я з радістю прислухаюсь до її порад, адже вона профі своєї справи!)

  22. Інна

    Дуже цікаво, приємна людина, цікаве інтерв’ю!

  23. Юля М.

    Дуже цікаві відповіди . Діана проста людина і це відчувається читаючи текст та дивлячись на фото.

  24. Марія

    Дуже легка та цікава розмова з Діаною. Вона проста та добра людина, такі звичайні історії зараз підтримують в наш нелегкий час війни.

  25. Таня

    Читати було цікаво! Добре, що ви продовжуєте працювати і записуєте цікавий матеріал

  26. Таня

    Більше сподобаось читати статтю. Дуже цікаво, багато корисної інформації

  27. Ангеліна Савенко

    Дякую за чудове інтерв’ю. Я погоджуюсь з думкою Діани з приводу того, що для щастя потрібно мало. Лише треба навчитися цьому.
    Дійсно, зараз є багато бюджетної косметики яка нічим не гірша за люксову і це круто, тому що не всі можуть собі дозволити люкс, а виглядати гарно хочуть всі. Дякую, що зробили в текстовому форматі!

  28. Valentina M.

    beauty-бокс Patricia Ledo Мagnétique Collection з таким цікавим наповненням це шось для мене нове та цікаве .уявляю як я ним користуюся та тестую на собі та на подругах. . А як я розказую своїм знакомим про таку цікавинку шо це просто бімба. Якщо виграю буде неаеличке Пати . Бо це круто мати таку чудову косметику .”Головне це спокій та мир “.це класна фраза. Дякую за відверте інтервью. За цікаві відповіді та креативні запитання. Кльовий макіяж і собі хочу.

  29. Інна Золотаревська

    Роби добро і воно повернеться

  30. Yuliyaivanovna

    Дякую за цікавинки.дещо винесла для себе .особливо про тренди макіяжу.дякую

  31. Sofiia

    Вдале інтерв’ю. Сподобалось, що перед тим, як його провести. В інстаграмі, спитали, який формат зручніший. Я заоаз в дорозі, надіюсь до вас цей коментар дійде, я прочитала цей пост. А коли вже буде краще зв’язок, то послухаю. Доречі, дуже полюбляю Діанин голос)

  32. Дарина

    На справді,дуже багато разів хотілося було б купити ,чогось дешевого,але доброго за якістю,тому в моєї колекції косметики придбана як і люксова,так і дешева продукція, друзі ніколи не спирайтесь на ціни,пробуйте ,ризикуйте,і ви можливо знайдете те чого навіть самі не очікували,хотілося б отримати бокс от Patricia Ledo ,я б хотіла відписати реакцію на бокс ,і поділюся с кожним з вас стосовно, цієї косметики,всім успіхів у конкурсі,всіх люблю ❤️

  33. Катерина

    Прослухала інтерв‘ю з дуже приємною Діаною) Хочу відмітити, що питання були актуальними та цікавими! А відповіді на них були ну дуууже грамотні, слухати таке інтерв’ю – одне задоволення. Мені, як візажисту, особливо цікаво спостерігати за б‘юті-експертами. Велике дякую за організацію таких потрібних інтерв’ю.

    Бережіть себе і своїх близьких! Разом до перемоги

  34. Юлія М.

    Питання дуже цікаві . Я б ще додада питання :”для Вас робота це хобі чи робота це робота? ” або “який макіяж підходить світлим дівчатам ?” Або “як давно були в магазині “Ева” ? Чи “хотіли б ви бути королевою краси” чи “яка була перша косметика?”? Дякую за інтервью.

  35. Лена

    Красива,як ззовні так із середини. Дійсно зараз Тік ток дуже популярний, тому це чудова порада)

  36. Лєна

    Приємна людина і дуже багато нового дізналась. Супер!!!!!

  37. Тетяна

    Вау, це те що мені потрібно. Круті відповіді!!!

  38. Олена

    Люблю такі інтерв’ю. Людина розумна і чудові поради дала

  39. Тетяна

    Цікаве інтерв’ю, змістовні відповіді. Стаття варта уваги. Супер!

  40. Юлія Іванівна

    Діана на фото дуже приємна .та мабудь проста у розмові та без пафосу .це відчуваєтся читаючи текст )) я би задала їй питання ще “краще бути щасливою або красиво?” Чи питання про косметику . Або “якщо вона жила у 19 столітті то який макіяж носила б “. Прочитала текст із задоволенням .

  41. Валентина Андріївна

    Текст читаєтся дуже легко .сама Діана приємна та щира.та цікаві питання їй задають .і вона легко на них відповідає .дякую за інтервью .

  42. Віра

    Діана дуже приємна людина, слідкую за нею з підліткового віку, вчилася фарбуватися за переглядами її відео. Тому зараз обожнюю огляди нової косметики)) Було цікаво читати це інтерв’ю, прочитала на одному диханні

  43. Тетяна

    Зараз Діана робить те, чого так не вистачало – оглад декоративної косметики українських виробників. І за це їй велика повага

  44. Юлія

    Приемно читати такі цікаві статті. Цікаві питанная та цікаві відповіді .все читається легко . Дуже хочу щоб українки були красиві та чарівні .Україна понад усе .

  45. Анна

    Мені дуже подобається енергетика Діани Суворової . Взагалі мені ніколи не подобались розмовні відео , але останні відео Діани Суворової були такі життєві , що я дивилась їх з великою цікавістю , хоч відео були розмовні . Діло в тому , що Діана Суворова насправді щира та відкрита до соціуму людина . Особисто мене Діана Суворова дуже надихає .

  46. Олена

    Приємна людина. І цікаві відповіді. Супер!!!

  47. Ксенія

    Дійсно, дуже цікаво відкривати для себе нові, цікаві товари та продукти для макіяжу

  48. Ксенія

    Дуже цікава стаття та чудовий блогер

  49. Лілія

    Не знала, що ви займаєтесь бюті блогерством так давно) Дякую за огляди косметики, яку можна придбати у Eva)

  50. Юлія

    Інтерв’ю прочитала,але краще сприймається у відео форматі.За Діаною спостерігаю на ютубі близько трьох років.Завжди цікаві і змістовні відео.Дуже подобається перевтілення зі звичайної жінки в красуню.Якщо вона може,то і ми зможемо бути красивими.Чудові обзор доступної косметики.Дівчина молодець.

  51. Вікторія

    Діана так мені подобається вона така сонячна, і так приємно і тепло за нею слідкувати
    Дивлячись на неї, собі завела маленький бьюті-блог у тік-тоці (тт: hallianta)

    Україна понад усе❤️

  52. Віра

    Спостерігаю за Діаною вже кілька років. Подобаються відео про українську косметику, бо дуже мало відомих блогерів, які тестують косметику, яка продається у вільному доступі в країні. З інтерв’ю дізналася про цікаві моменти життя Діани, про які вона не розповідала у блозі. Велике дякую, хто працював над цим інтерв’ю!

    Все буде Україна

  53. Олена

    Обожнюю дивитись відео і спостерігати за життям Діани. І надзвичайно тішить перехід на українську мову. Завжди довіряю їй і користуюсь її порадами)) А також обожнюю Eva, ви молодці)
    Слава Україні!

  54. Анастісія

    Виявляється, я не один раз бачила відео Діани у ютубі чи тік тоці, але не знала, хто це. Блогер та й блогер. Все таки світ тісній)

  55. Виктория

    Дуже люблю її відео. Так приємно чути від іноземних блогерів візажистів що вони знають її

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA