Імператриця Таро: значення та тлумачення карти

Третій Старший Аркан — Імператриця. Родючість, життєдайний початок, виражена жіночність, любов — ось з якими варіантами тлумачення найчастіше асоціюється ця карта Таро.

Час читання: 4 хвилини та лимонад

статья доступна на русском языке

Владних осіб зазвичай уявляють холодними персонами, але Імператриця в прямому положенні — “тепла” ворожильна карта. Вона дає нове життя творчості, людям, подіям. А якими рисами наділені ті, для кого Імператриця — аркан по даті народження? Дізнайся прямо зараз від EVA Blog! І не забудь натиснути лайк, перед тим, як зануритись у світ Третього Старшого Аркана.

Імператриця: дизайн карти Таро

Імператриця - Третий Старший Аркан

У дизайні карт Таро Райдера Уейта Імператриця боком сидить на троні, з розпущеним волоссям, у вільних одежах та короні із зірок. Під ногами поле, за спиною ліс та ріка, що можна тлумачити як символи родючості.

А от в колоді Таро Манара Імператриця зображена в образі оголеної жінки, до ніг якої схилився чоловік. Колода Манара має досить еротичний сюжетний дизайн та робить відсилання до 4 стихій.

У колоді Світлого Провидця Імператриця також без одягу, до того ж вагітна. Живіт символічно зображений у вигляді планети чи світу.  У розкладах та передбаченнях ворожильна карта Таро Імператриця часто символізує вагітність та майбутнє материнство.

Цікаво на тему: Гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку

Загальна характеристика особистості з арканом Імператриця

Значення 3 аркану Імператриця

Особистість, в якої за датою народження аркан Імператриці, буде рішучою, творчою, готовою брати на себе відповідальність. Це мудрі жінки, яким важливо втілювати свою енергію у творчості, нових проєктах та/або  в родині. Вони щедрі, радісно дарують свою турботу близьким. Серед архетипів цьому аркану дуже співзвучний архетип Матері.

Імператриця — тепла, чуттєва й чарівна. Жінка з цим арканом по даті народження сприймає подарунки, увагу, бажання догодити їй як щось звичне, те, що саме собою розуміється. Її вдячність не відчувається як бажання зробити щось на заміну, лише як прихильність прийняти дар. Вона усвідомлює свою велич.

Для тих, хто народився під арканом Імператриця, важливе значення має матеріальна забезпеченість. Це енергійні та винахідливі особистості. Їм властиве поєднання творчості та розуму для реалізації цікавих ідей.

Цікаво на тему: Аркан Маг: значення та тлумачення карти Таро

Аркан Імператриця у плюсі

Аркан Імператриця у плюсі

У прямому, позитивному значенні аркана Імператриця від природи красива, вміє відчувати свою жіночність та насолоджуватись нею. Вона любить себе, дбає про фізичне та ментальне здоров’я.

Особистостям з арканом Імператриці властива енергія авторитетності, але без надмірного контролю та авторитарності. Це лідери, хоч у кар’єрі, хоч у створенні домашнього затишку. Імператриця обігріє, у будь-якій справі зможе навести порядок. . Поруч з нею завжди почуватимешся затишно. Люди відчувають її енергетику та прагнуть “погрітися” поруч.

Якщо це твоя карта дня народження, то ти —  щедра людина, для якої важливі стосунки в родині. В кожній рисі — гідність, задоволення собою.

Цікаво на тему: Верховна Жриця Таро: значення та тлумачення карти

Аркан Імператриця у мінусі

Аркан Імператриця у мінусі

У перевернутому значенні, коли енергія в мінусі, людям з арканом Імператриця властиві авторитарність, схильність до надмірного контролю, в тому числі в особистому житті. Жінки вмикають режим “Я сама”, відмовляються приймати ідеї та ресурси. Припиняють з’являтися нові проєкти, відчувається творча криза. Дуже ймовірна емоційна нестабільність.

Імператриця в перевернутому значенні забагато уваги приділяє зовнішності, не має справжньої любові до себе. Може ставати меркантильною. Їй складно дати нове життя, в тому числі проєктам. Багато активності — але мало результатів. Тому важливо вчитися делегувати.

Застереження, якщо твій аркан Імператриці реалізується у перевернутому значенні: ти занадто сфокусувалась на зовнішніх проявах достатку, нехтуєш щирістю стосунків. Обережніше з заздрістю та розпусканням пліток про жінок, це може нашкодити тим для кого Імператриця — аркан по даті народження.

Цікаво на тему: Конструктивна критика в стосунках: висловлюємо претензії правильно

Мобільний додаток EVA

Естетика аркана 3 Імператриця у зовнішності

Імператриці — це той типаж жінок, яких часто описують словом “розкішна”. Вони приділяють достатньо уваги зовнішньому вигляду, вміють себе подати. Їх образ не завжди виглядає як урочисто вечірній, але обов’язково підкреслює жіночність. Якщо твій аркан саме Імператриця, тобі подобається доглядати за собою, прикрашати та підкреслювати сильні риси зовнішності.

Цікаво на тему: Як візуально мати стрункіший вигляд за допомогою одягу

Як проявляється в одязі

Естетика аркану Імператриця в одязі

Жінка з картою дня народження Імператриця полюбляє пропрацьовувати свій стиль та гарно одягатися. Вибирає елегантні речі, що виглядають добротно та якісно.

Щоб проявити естетику Третього аркана Імператриці, у силуеті бажано вибудовувати “пісочний годинник”:

  1. Використовуй появи та акцентні елементи на талії.
  2. Сукні мають бути жіночними, але не вульгарними.
  3. В зимову капсулу додавай теплий трикотаж з м’якими драпіруваннями.
  4. Костюми вибирай жіночного крою, від відверто чоловічих силуетів краще відмовитись.

Надавай перевагу натуральним тканинам: бавовні, льону, шовку. Твоя колірна гама — пастельні відтінки, білий, пісочний, спокійні варіанти зеленого.

Не зайвими в образі будуть і прикраси, зокрема кольє та буси.

Цікаво на тему: Красивий нюдовий макіяж на кожен день

Як проявляється у макіяжі

Аркан Імператриця макіяж

Жінки з арканом Імператриці зазвичай красиві від природи, це варто підкреслювати. Багато уваги приділяється вибору професійних засобів для догляду за шкірою, тож задача макіяжу — лише яскравіше проявити риси обличчя. У косметичці мають бути рум’яна, що підкреслять щічки, пудра для рівномірного тону та нюдові помади, часто стійкі та матові. Натуральні нюдові макіяжі —  ідеальний варіант з Третім Старшим Арканом.

Рекомендовані товари від EVA Blog:

Кохання, сумісність

Аркан Імператриця у коханні

Жінки-Імператриці легко приваблюють чоловічу увагу. Якщо в тебе саме такий аркан по даті народження, тобі потрібен сильний партнер, якого не бентежитиме твій успіх, не викликатиме конкуренції. Бо для Імператриці важлива підтримка коханого. А вона цінуватиме чоловіка, буде щиро вдячною, викликатиме бажання робити її щасливою. І чоловік також розвиватиметься у цих особистих стосунках.

У плюсі Імператриця може привабити будь-якого чоловіка, якого забажає. Вона вірна своєму обранцю, щедро наділяє його коханням. Це турботлива жінка, що здатна реалізувати себе у стосунках як мати, коханка, господиня. Але важливо вибудувати баланс цих ролей, щоб почуття чоловіка не конкурували з дитячими, щоб не “усиновити” коханого, уникнути гіперопіки над ним.

У перевернутому значенні особистості з арканом Імператриці обирають слабших партнерів, щоб стверджуватись у своєму прагненні “Я сама”. Якщо під цим арканом народився твій обранець, до почуттів чоловіка треба придивитися. Бо він може бути як уважним та турботливим, так і мати забагато прихильниць.

Цікаво на тему: Що таке жіноче лібідо та як його підвищити

Аркан Імператриця: призначення

Аркан Імператриця призначення

Особистість з арканом Імператриця успішна й у сімейному житті, й у бізнесі. Прагне влади, буде хорошим керівником. Швидко адаптується до змін, має потребу втілювати думки та ідеї. Висока ймовірність реалізуватись у творчості, особливо чоловікам з цим арканом.

Для професійної діяльності підходять сфери, пов’язані з:

  1. Турботою: медсестри, няні.
  2. Красою: візажисти, моделі, власниці салонів краси.
  3. Творчістю: дизайнери.

Людям з арканом Імператриця по даті народження важливо народжувати образи й допомагати їм розвинутись. Для енергії, що кипить, треба давати вихід у творчості. Якщо в тебе 3 Аркан Імператриця, тобі також важливо навчитись приймати ресурси, щоб їх помножувати, цінувати інших не через жертовність, а через любов до себе.

 

Читайте також:

18 Листопада / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *