Гороскоп на жовтень 2023 року для всіх знаків Зодіаку

Зодіакальний гороскоп – це, звичайно, не готовий план дій, але все ж таки підказка, на які сфери варто звернути увагу. Наприклад, можете порівняти астрологічний прогноз на вересень з подіями, що відбулися цього місяця, та зрозуміти, наскільки ваш гороскоп збувається. А поки готуєтеся звести план-факт, пропонуємо поглянути, чого можна чекати від жовтня. Астролог Василиса Яновські (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit) вже підготувала для EVA Blog гороскоп для всіх знаків Зодіаку!

Час читання: 4 хвилини та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку✨

Жінка з гарбузом

У жовтні всі справи зрушать із мертвої точки, адже Меркурій та Венера перебувають у директому русі. Відкриваються можливості поїздок за кордон і в межах своєї країни, швидко вирішуються питання з документами, а гаманець наповнюється швидше, ніж звичайно, та й масштаби фінансів значно збільшуються.

Також у жовтні на нас чекає коридор затемнень з 14 по 28 жовтня. У цей період не рекомендується розпочинати важливі проєкти, укладати шлюби та угоди. Краще сфокусуватися на завершенні давно розпочатих справ або стосунків, які віджили та не відрізняються новизною.

Яновски_1024х500 (1)

Зміна кармічних вузлів закладає фундамент подій на наступні 1,5 року.

1-2 жовтня — спадна фаза Місяця. Саме час позбавлятися поганих звичок і закривати борги будь-якого формату. А ось позичати в ці дні не рекомендується.

3-5 жовтня — структуризація простору вдома та на роботі, наведення порядку у справах, почуттях та у напрямку найважливішого завдання вашого життя зараз.

6-9 жовтня — світ зануриться у несподівані та шокуючі новини, які торкнуться всіх і кожного, а таємниці вийдуть назовні.

14 жовтня — сонячне затемнення в Діві. Цей, а також три дні до і після цієї дати, краще присвятити своєму здоров’ю, роботі з тілом, ремонту, реновації побуту та розпорядку дня, купівлі речей для інтер’єру.

15-18 жовтня — час одягати нові ювелірні прикраси з камінням, для того, щоб вони приносили вам удачу та добробут, а також транслювали вашу елегантність і харизму світу. Гарний час для ведення переговорів та підписання контрактів, хоч би чого це стосувалося. Високим є шанс отримати вигідні для обох сторін умови.

26 -27 жовтня — рекомендується почистити організм фізично, посидіти на дієті, взяти невелику аскезу, почати медитувати й записувати свої думки, скласти списки дій, антибажань (того, чого хочете позбутися) та цілей, яких хочете досягти.

28 жовтня — затемнення Місяця в Овні спонукає нас зайнятися зміною іміджу по першому будинку, експериментувати із зовнішністю та псевдонімом, назвою фірми, проєкту чи компанії.

Зміна іміджу

14-28 жовтня (коридор затемнень) — не варто одружуватися в цей період, давати обіцянок, брати кредити або відкривати нові заклади (навчання, медичні послуги, кафе, магазини). На небесах потік астероїдів і вони, безперечно, впливають на імпульсивність наших дій.

30 жовтня — кармічні вузли змінюють знак (Діва/Риби). Починаємо оздоровлення, міняємо смакові уподобання, позбавляємося шкідливих звичок, закриваємо боргові зобов’язання, розширюємо межі духовності, руйнуємо старі релігійні інструменти, даруємо благо оточуючим і вступаємо в чарівний час.

3, 8, 15, 19, 24 жовтня – активно діємо у всіх ключових сферах життя, адже це найсприятливіші точки місяця.

7, 13, 23, 27 жовтня — у ці дати варто просто відпочити та розслабитися, щоб пригоди не знаходили вас. Сприятливо завершувати розпочате та доводити до кінця задуми, ідеї, проєкти чи плани, а також наводити чистоту у своєму просторі.

Гороскоп на рік

Стихія Вогню (Овен, Стрілець та Лев) відрізнятиметься цього місяця особливою вдачею та неймовірно гострою інтуїцією на залучення фінансових потоків. Ваші грошові справи по-справжньому йдуть у гору, тільки встигайте отримувати дивіденди, несподівані подарунки долі та прибуток більше, ніж будь-коли очікували. Зірки радять вам розумно поставитися до такого різкого повороту подій і не витрачати всі гроші тут і одразу. Створіть депозит, зробіть довгострокове вкладення у матеріальні цінності чи нерухомість, а також у власні фінансові знання.

Жінка у сонячному світлі

Представники Земних знаків відчують на собі, що у них, у прямому розумінні цього слова, земля йде з-під ніг, а від почуття закоханості паморочиться голова. Місяць повернення колишніх почуттів, несподіваних ділових та робочих знайомств, які мають шанс перерости у щось більше і навіть у сімейні стосунки. Хтось із представників Повітряно-Вогняної стихії неодмінно стане причиною вашого піднесеного настрою та бажання звернути гори у тій сфері, де останні місяці був абсолютний застій.

Цікаво на тему: 13-й зайвий або хто такий Змієносець

Водна стихія подарує своїм підопічним справжнє свято можливостей, що виходять із ближнього кола. Частіше спілкуйтеся з родичами та не пропускайте сімейні посиденьки, даруйте милі подарунки та не відмовляйте у допомозі рідним та близьким. Намагайтеся бути поряд, коли ви їм потрібні. Саме ваше найближче оточення і стане для вас джерелом натхнення, підтримки та прибутку. Особливо це стосується тих з вас, у кого довго пробуксовувала сфера фінансів та здоров’я. Раки отримають пропозицію про роботу, на яку не розраховували, а Скорпіони та Риби створять продуктивну колаборацію.

Романтична пара

Народжених під протекцією Повітря стихія наділить інтуїцією та творчим успіхом. Терези та Близнюки відчують у собі комерційну жилку, зможуть поміняти роботу, отримати велике замовлення чи зібрати дружний колектив, практично не докладаючи жодних зусиль. Вам під силу будь-які завдання, адже цей місяць сповнений креативних ідей та геніальних планів, які ви мріяли здійснити. Порада від зірок бути ближче до Стрільців, Левів і заповзятливих Скорпіонів — саме з цими людьми вам забезпечена підтримка у прямому і переносному значенні цього слова. Наважуйтесь і будьте сміливими, виходьте за межі рамок і шаблонів, ваша зоряна година настала!

♈️ Овен

Складнощі з фінансами та бурхливе романтичне життя

Фінанси

_________________

Зберігайте холоднокровність, навіть якщо все валиться з рук. Цей місяць для Овнів — випробування на профпридатність, заповзятливість та вміння заробляти там, де іншому й на думку ніколи не спало б. Записуйте свої навіть найнеймовірніші ідеї, вони вам стануть у пригоді в майбутньому. Не витрачайте гроші на миттєві бажання. Краще накопичуйте, тому що наступний місяць може бути складним у фінансовому плані. Значну грошову допомогу нададуть ті люди, з якими маєте справи щодо роботи, і на яких не розраховуєте.

Ділова жінка

Здоров’я

_________________

Тільки добрий, позитивний настрій урятує від занепаду сил та спалаху хронічних захворювань. Овни, не годуйте свої хвороби агресією та депресією. Висипайтеся. Харчуйтесь правильно. Зверніть пильну увагу на суглоби та судини. Особливо коліна. Дуже рекомендовано курс масажу. Хоча б 10 днів поспіль. Не забувайте про йогу, спортзал або хоча б тривалу ходьбу щодня. Дуже корисне плавання. Це розвантажить ваш хребет і додасть сил.

Кохання

_________________

Овни, дивіться уважно! Не заплутайтеся у своїх уподобаннях. Виберіть когось одного, інакше втратите всіх партнерів навіть просто як хороших друзів. Цілком ймовірно, що зустрінеться нове яскраве кохання, яке бальзамом проллється на ваше поранене серце, що розчарувалося. Ближче до кінця місяця на вас чекає неймовірна пристрасть, що швидко спалахне, і глибокі сильні почуття. Не втратьте голову! Уважно перевірте, чим дихає ваш обранець. Вільні представники знаку! Знайомимося у людних місцях, там, де люди насолоджуються прекрасним.

Сюрпризи

_________________

Несподіванкою цього місяця стане людина зі сторони — клієнт чи хтось, хто живе по сусідству. Він стане для вас тим самим вигідним та потрібним знайомством, провідником до розв’язання вашого питання. Удача чекає 3, 8, 9 та 16 жовтня.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Овен: від хаосу до рівноваги

♉️ Телець

Зміна роботи, сімейна ідилія та романтичний сюрприз

Фінанси

_________________

Цього місяця велика ймовірність з’ясування стосунків із начальством, партнерами, непорозуміння з роботодавцем. Можливий перехід на нову роботу, що відрізняється від попередньої, і є перспективнішою. Можливо також потрапити під скорочення. Але ви потім навіть будете вдячні такому повороту справ. Доходи будуть невеликими, але стабільними. Наступного місяця ситуація вирівняється.

Жінка з собакою

Здоров’я

_________________

Пройдіть повне обстеження. Особливу увагу зверніть на ШКТ. Не вимотуйте себе важкими навантаженнями. Велика небезпека травм, особливо опіків кінцівок. Ваша надмірна прискіпливість і надзвичайна принциповість завдає дуже великої шкоди вашій нервовій системі та ШКТ. Будьте м’якшими, добрішими, відкрийте своє серце для взаєморозуміння з близькими, і тягар проблем зі здоров’ям звалиться з плечей. Іноді потрібно стати добрішим, і хвороби йдуть, як за помахом чарівної палички.

Кохання

_________________

У жовтні встановляться теплі, довірчі стосунки у сім’ї, якщо Тельці одружені. Діти радуватимуть. І якщо досі скандали та сварки не покидали вашу родину, цього місяця просто тиша та благодать. На вас чекає новий медовий місяць з вашою половинкою. Самотнім Тільцям зірки рекомендують частіше виходити в люди, будь то корпоративна вечірка, театр або просто похід у великий магазин. Висока ймовірність зустріти свою другу половинку на таких заходах. Роман може бути дуже стрімким та палким, а особливо вірогідний він із представниками вашої стихії чи з Овном.

Сюрпризи

_________________

Дивуватися доведеться власній легковажності та легковірності. Ви піддастеся романтичній спокусі, не властивій вам, і серце розтане. Чекайте на особисті сюрпризи 2-10 жовтня і ближче до кінця місяця.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Телець: на хвилі споглядання

♊️ Близнюки

Шукайте однодумців, приділіть увагу здоров’ю та приготуйтеся до любовного шторму

Фінанси

_________________

На роботі та в справах повне порозуміння і дружба навіки. На обрії багато нових проєктів. Сміливо беріться за них. Вони обіцяють гарний прибуток у жовтні та наступні три місяці. Ви дуже захочете витратити все зароблене на своїх близьких. Сміливо закладайте фундамент для подальшого добробуту. У вас все вийде. Місяць плідний на однодумців та старих друзів, через яких йдуть довгоочікувані розв’язання фінансових проблем. А допоможуть у цьому, як не дивно, зміна іміджу та дорогі деталі в образі — по одягу і зустрінуть, і заплатять, тож сміливо вкладайте у себе.

Дві дівчини з гарбузами

Здоров’я

_________________

Перевірте своє здоров’я, на яке ви так довго не можете знайти часу і просто не звертаєте уваги. Зараз ви ведете нездоровий спосіб життя і не в змозі позбутися поганих звичок, які витягують із вас енергію. Кісткова система, зокрема, хребет, зуби. Нервова система. Все це потребує ретельної уваги та втручання. Займіться, нарешті, своїм здоров’ям, і з’являться сили для вдалих великих проєктів та успішного особистого життя.

Кохання

_________________

Багато Близнюків сумнівається в почуттях до своїх обранців. Настав час переглянути стосунки, щоб остаточно зрозуміти, чи з тією ви людиною, чи все це лише звичка і нічого більше. Постарайтеся сказати собі правду. Самотні Близнюки весь жовтень будуть у глухій обороні та навіть думати не стануть про нове знайомство. Але наприкінці місяця на них чекає нове, дуже знакове знайомство, яке не залишить байдужим і може цілком перерости в дуже гарний роман. Насолоджуйтесь життям і не завдавайте болю своїм близьким. Вони люблять вас. Пам’ятайте про це. Місця для знайомств — там, де рахують гроші, наприклад, банк.

Сюрпризи

_________________

Ви знайдете унікальний спосіб зробити професійний прорив, не докладаючи особливих зусиль. А допоможе вам у цьому партнер – Скорпіон, Лев чи Стрілець. Разом ви ідеально налаштуєте робочий процес. Ваш птах щастя залітає до вас 11, 13, 16 та 24 жовтня.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Близнюки: дорогу творчості

♋️ Рак

Період важливих змін та таємних пристрастей

Фінанси

_________________

Переломний місяць у всіх відносинах, особливо у сфері фінансів. Ви нарешті знайдете свою нішу, яка дозволить добре заробляти. Тільки в жодному разі не лізьте у борги. Будьте зібрані, наполегливі та цілеспрямовані. Але не витрачайте гроші наліво і направо. Вони вам знадобляться для нової перспективної справи. Родичі та фінанси будуть нерозривно пов’язані цього місяця: доведеться робити їм подарунки чи допомагати матеріально. Швидше за все, вкладень та грошових турбот вимагатиме молоде покоління вашої родини.

Жінка з ноутбуком

Здоров’я

_________________

Раки, зверніть увагу на своє здоров’я, навіть на незначне нездужання. Це може бути початком серйозного захворювання. Категорично заборонений алкоголь у будь-яких дозах. Приділіть найпильнішу увагу печінці. Не займайтеся самолікуванням – це може принести лише шкоду замість користі. Намагайтеся отримувати більше позитивних емоцій, спілкуючись із рідними людьми.

Кохання

_________________

Таємні палкі пристрасті – ось ваш любовний девіз на цей місяць. Коли ж таємне стане явним, чекайте на такі ж пристрасті при з’ясуванні стосунків зі своєю другою половиною або половиною вашого таємного обраниця. Пристрасті палатимуть не на жарт. Не перегніть палицю у прояві своїх ревнощів, може погано скінчитися. І взагалі цього місяця просто ураганні пристрасті хвиля за хвилею трястимуть і накриватимуть ваше життя. Воно вам треба? Як це не дивно здасться, але, тримайтеся далі від Риб і Скорпіонів — цього місяця ваша стихія не дружня, а представники цих знаків можуть завдати серйозних серцевих хвилювань.

Сюрпризи

_________________

Цілий місяць ви дивуєтесь власній винахідливості та знаходите дрібний, але регулярний заробіток то тут, то там. Хтось із родичів подасть потрібну ідею та розділить із вами плоди вашого успіху. Дні удачі – 18 і 26 жовтня.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Рак: прагнення до порядку

♌️ Лев

Менше нервуйте, бережіть стосунки та гроші

Фінанси

_________________

Цього місяця, Леви, гроші за вами навряд чи бігатимуть. Швидше, навпаки: треба віддати старі борги, закрити кредити, а тут ще гроші на лікування знадобляться. Щоб все-таки залучити гроші, зірки рекомендують цього місяця віддавати перевагу металевим срібним кольорам в одязі або носити срібні прикраси. Ці холодні кольори дисциплінуватимуть вашу буйну емоційну натуру і врівноважуватимуть невгамовний характер. Занадто багато робочих завдань звалиться на вашу голову, але ви з усім упораєтесь, зробивши правильний розподіл професійних пріоритетів. До кінця місяця, рахуючи прибуток або отримавши добавку до зарплати, ви забудете, як було непросто в перші дні жовтня. Витрати протягом всього місяця лише побутові й зовсім небагато на виправлення стану здоров’я.

Руда жінка з гарбузом

Здоров’я

_________________

Цього місяця, Леви, дуже ретельно поставтеся до свого здоров’я. Ваша емоційність вкотре служить вам погану службу. Через це нерви розхиталися до краю. Іноді болить серце, сон поганий і тривожний. Час до хорошого лікаря, який особисто вас давно знає. Інакше це може погано закінчитись. Та й серце вимагає повноцінного відпочинку від емоційних надмірностей та потрясінь.

Кохання

_________________

Стабільні багаторічні стосунки можуть закінчитися цього місяця, що називається, по клацанню пальців. Ваша екстравагантна поведінка, жага до нових пригод і любовних пристрастей можуть зруйнувати любовний союз. Тримайте себе в руках, особливо ті Леви, які перебувають у парі. Не ламайте добрі стосунки заради примарного щастя. Ви можете потім дуже шкодувати про це. Але виправити нічого не вийде. Якщо ви знаходитеся в пошуку пари, частіше бувайте в компаніях друзів або заведіть нове оточення однодумців, вступіть у клуб за інтересами – ваша доля чекає на вас саме там!

Сюрпризи

_________________

Несподіванкою для вас стануть гості, що звалилися як сніг на голову, у великій кількості. Ви побачите навіть тих, із ким уже давно не спілкувалися. Причому побачите у своєму будинку чи поблизу. Сприятливі дати жовтня – 8, 14, 17, 22.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Лев: у пошуках балансу

♍️ Діва

Нові знайомства та доленосні рішення чекають на вас

Фінанси

_________________

Всі Діви, які займаються мистецтвом, медициною або спортом весь місяць будуть купатися в дуже вигідних пропозиціях про співпрацю. Згодом вони принесуть дуже добрий і стабільний дохід. Відкладайте частину грошей для майбутнього вкладення у власний бізнес, про який давно мрієте. Пора збирати. Заробити вийде з Левом, Козорогом та Терезами. Особливо, якщо хтось із представників цих знаків обіймає керівну посаду.

Жінка з чашкою кави

Здоров’я

_________________

Здоров’я цього місяця стабільне. Зірки це підтверджують, але рекомендують тримати свій емоційний стан під жорстким невсипущим контролем. Займіться йогою, ведіть здоровий спосіб життя, не переїдайте, не пийте алкогольних напоїв, киньте курити. Зверніть увагу цього місяця на здоров’я дітей та старших родичів, вони потребують вашої підтримки та допомоги.

Кохання

_________________

Зірки кажуть, що ви зовсім не приділяєте уваги своїй родині та коханій людині. Ось так стосунки й можуть зійти нанівець. Самотні Діви весь місяць будуть в активному пошуку партнера. Їм пощастить наприкінці місяця зустріти своє справжнє кохання й вийти заміж. Не заводьте лише сумнівних знайомств. Індикатором буде ваша чудова інтуїція. Якщо все ж таки ви до неї не прислухаєтеся, велика ймовірність, що позбутися настирливого нового знайомого буде не так просто. У хід пустить усі методи, аж до шантажу.

Сюрпризи

_________________

Цього місяця прийміть доленосне рішення, що змінює на краще все ваше життя. Хоча спочатку здаватиметься, що ви робите помилку. Але варто зробити перший крок, як доля відразу відкриє перед вами двері, за якими чекає успіх. Дні для активних дій – з 14 по 17 жовтня та 30 жовтня.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Діва: уважніше до оточення

♎️ Терези

Контролюйте витрати, бережіть нерви та не піддавайтеся емоціям

Фінанси

_________________

Нестача фінансів просто катастрофічна. Цілий місяць ви будете в пошуку коштів, щоб хоча б залатати дірки в бюджеті. І тільки кінець місяця буде сприятливий — гроші нарешті знайдуться. Виручить близький родич. Зірки наполегливо рекомендують вам: підіть на тренінг із фінансової грамотності, щоб навчитися правильно утримувати гроші та раціонально ними керувати. Вам може раптово пощастити, якщо придбаєте навіть один єдиний лотерейний білет. Цього місяця почніть використовувати фінансовий планувальник та контролювати свої витрати.

Жінка у масці для сну

Здоров’я

_________________

Ну просто геть-чисто здають нерви! Ви перестали себе контролювати, зриваєтеся по дрібницях, потім, звичайно, шкодуєте про це. Але це потім, коли справа вже зроблена. В результаті — болить серце, розхиталися нерви, на тілі з’явився незрозумілий сверблячий висип. Потрібно терміново лікувати нерви. Сходіть до лікаря. Самі ви навряд чи впораєтеся цього разу. Потрібен спеціаліст. Ігноруйте життєві негаразди. Вони все одно рано чи пізно закінчаться, а здоров’я треба берегти! Просто для вас жовтень такий нервовий. Наступного місяця зірки обіцяють спокійніше життя.

Кохання

_________________

Відносини у Терезів протягом усього місяця не рівні, зі зривами та примиреннями. Не всім під силу переносити такий шквал емоцій. Краще в такі моменти побути одному і постаратися розібратися, що саме набридло в особистому житті, чого хочете, а що не приймаєте. Не рубайте з плеча. Охолоньте. Потім скажете собі спасибі. Зірки радять налагодити стосунки із дорослими дітьми. Вони давно на це чекають, думаючи, що не потрібні вам. До речі, комусь із вас випаде знайомити нове кохання зі своїми родичами та членами сім’ї. Але все пройде гладко. Вільні Терези цього місяця настільки привабливі, що романтичні знайомства підстерігають усюди.

Сюрпризи

_________________

У жовтні ви вирішите або кардинально змінити вид діяльності, дивуючись власній сміливості, або переїдете на нове місце. У будь-якому випадку вас здивує оновлення. Дні для успіху – 8, 10, 13, 20 та 25 жовтня.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Терези: довіртеся янголу-охоронцю

♏️ Скорпіон

Секрети, мінливість у фінансах та любовні пристрасті закружляють вас

Фінанси

_________________

На фінансовому фронті то густо, то пусто. Наберіться терпіння. Потихеньку все не просто налагодиться, ви навіть досягнете успіху. Відкладайте гроші хоч би невеликими сумами. Заведіть собі таку корисну звичку. Зірки радять: відкрийте для початку свій маленький бізнес із продажу. Успіх вам гарантовано. Ви талановиті та дуже швидко розбираєтесь у тенденціях ринку. У своєму бізнесі орієнтуйтесь на партнерство зі своїми, перевіреними людьми. Скорпіони-одинаки, фрілансери та ті, хто працює на гонорарній основі, перевершать у заробітках самих себе. Вже в другій декаді місяця зроблять дорогі покупки та запланують п’ятизірковий відпочинок.

Жінка фліртує

Здоров’я

_________________

Зі здоров’ям в цілому все добре. Головне – обов’язково висипатися, інакше не буде сил та енергії. Тому так важливо дотримуватися режиму сну: не так важливо, коли ви спите, важливо, скільки годин на добу. Будь-які надмірні фізичні навантаження протипоказані в найближчі три місяці. Але легка гімнастика на розтяжку, ходьба та плавання принесуть безперечну користь. Займайтеся своїм здоров’ям, не лінуйтесь принести користь собі коханій. Тіло відплатить силою, гнучкістю, витривалістю, гарною, потужною енергією та активністю.

Кохання

_________________

Ви серйозно думатимете про розрив зі своїм обранцем. Просто на горизонті з’явиться новий, і захопитеся ним. Але й старе кохання буде дуже шкода втратити. Подумайте добре, що вам справді потрібно, і йдіть за своїм серцем. Воно не обдурить. Ви можете закохатися до запаморочення у нового обранця і наробити помилок під час вибору. Потім не знатимете, що з цим усім робити. Ви вже охолонули, закоханість минула, нещодавно — коханий, а сьогодні вже став вам не цікавим. Ті ж, хто не у браку й не пов’язаний зобов’язаннями, мають всі шанси на доленосне знайомство в складній, можна сказати, критичній ситуації. Все як ви любите.

Сюрпризи

_________________

Ви опинитеся в центрі інтриги або станете довіреною особою свого давнього друга, який відкриє вам таємницю про третю особу. Такого секрету ви не очікуєте почути. Сприятливі дні – 1, 7, 12 та 28 жовтня.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Скорпіон: розкривайте таємниці

♐️ Стрілець

Розподіляйте сили раціонально та приділіть увагу стосункам

Фінанси

_________________

Особлива здатність у творчості та бізнесі, про яку навіть не здогадуєтеся, підприємливість та розвинена безстрашність у комерції дасть дуже гарний результат у жовтні-листопаді. Вперед, тільки вперед! “Без ривків, але граючи” – такий девіз цього місяця та наступних трьох. Воля та сильний характер допомагають Стрільцям у досягненні своїх цілей у всьому, та у бізнесі зокрема. Відкиньте всі сумніви. Успіх вам гарантовано. Тільки не надірвіться, розподіляйте свої сили раціонально. Успіх на порозі. Але зірки радять: не заганяйте себе, не прискорюйте події, це не перегони з перешкодами, не стрибки. Це життя. Отримуйте задоволення від самого процесу і гроші прийдуть. Вмійте спокійно відійти убік і подивитися на процес зі сторони. Не витрачайте свої сили на межі можливостей. Робіть все із задоволенням, крок за кроком і не поспішаючи. На вас чекає успіх, слава та гроші. Тому нікуди не поспішайте.

Жінка їсть торт

Здоров’я

_________________

Стан здоров’я буде стабільно хороший, якщо не брати до уваги втому. Потрібно більше пасивно відпочивати цього місяця, обов’язково висипатися. І тоді чекайте на енергетичне піднесення. Щоб стан здоров’я залишався стабільно гарним, не варто хапатися за багато різних справ одночасно, оскільки це може спричинити занепад сил. Думки ваші будуть ясні, якщо дозволите собі розкіш висипатись. Налагодьте режим сну – і сил вистачатиме на все.

Кохання

_________________

Цього місяця Стрільці, які перебувають у шлюбі, можуть заново переосмислити стосунки зі своїм партнером, подивитися іншими очима на якості своїх половинок і прийняти рішення: або знову будуємо стосунки на інших принципах, за іншими правилами, або прощаємося. Неврівноважені ж Стрільці житимуть у стані перемир’я — ні миру, ні війни: спокійно, але без пристрастей. А може, це і є той стан у парі, який і потрібний. У такій сім’ї цілком можуть панувати спокій та умиротворення, якщо Стрільцям захочеться зберегти шлюб. Знайомства та увага протилежної статі сипатимуться на вас як з рогу достатку. До того ж один кандидат кращий за іншого.

Сюрпризи

_________________

Вам доведеться дивуватися з того, як швидко ви запакуєте валізу і зберетеся духом, вирушаючи в далеку поїздку, а вона обернеться для вас повною непередбачуваністю. Висока можливість розкрутити колесо Фортуни – 1, 6, 14, 27 жовтня.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Стрілець: назустріч коханню та успіху

♑️ Козоріг

Місяць подвійності: невдачі змінюються успіхами, пристрасті киплять

Фінанси

_________________

Козорогів у жовтні чекають професійні успіхи, зростання кар’єрними сходами, премії та підвищення зарплати. Але це лише у другій половині місяця. Перша ж буде не такою вдалою. Матеріальний достаток бажатиме кращого. Позначаться минулі прорахунки. У першій половині місяця можуть бути перешкоди у справах, затримки у виконанні різноманітних договорів. Не перестарайтеся перед начальством, можуть зрозуміти не так, як вам потрібно. Першу половину жовтня займіться поточними справами та чекайте на спокійну другу, благодатну половину.

Жінка з квітами

Здоров’я

_________________

Для Козорогів місяць почнеться з розв’язання проблем зі старими хворобами або з хронічними захворюваннями. Так мине весь цей місяць. Пройдіть діагностику у спеціаліста. Не ігноруйте сигнали вашого тіла. Інакше можете пропустити момент та доведеться лягти на операцію. Здайте аналізи крові. Бережіть серцево-судинну систему. Позбавляйтеся зайвої ваги, сядьте на розумну дієту. Зверніть увагу на постійне почуття голоду. Скажіть про це лікареві. Не займайтеся самолікуванням. Проконсультуйтеся у спеціаліста.

Кохання

_________________

Цього місяця Козороги будуть перебувати у стані передчуття великої любові. Сім’ї, де панує любов, ще більше згуртує спільна творчість чи бізнес. Самотні Козороги закохаються дуже сильно, до втрати пульсу. Але ці закоханості пройдуть так само раптово, як і з’явились. Якщо хтось із сімейних Козорогів піде наліво, чекайте розриву стосунків назавжди. Інтриги проти вас можуть плести повітряні знаки – будьте обережні та не розкривайте їм своїх романтичних планів.

Сюрпризи

_________________

У вас з’явиться реальний шанс швидко і без перешкод розв’язувати питання нерухомості та змінити умови на більш комфортні. Не губіться та приймайте миттєве рішення! 2, 8, 14, 25 – ваші сприятливі дні.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Козоріг: настав час активно діяти

♒️ Водолій

Готуйтеся до емоційних гойдалок, боріться з тривожністю і не беріть у борг

Фінанси

_________________

У Водоліїв рідкісні адміністративні здібності та таланти успішно керувати великими колективами, так що, сміливіше, зірки вам допоможуть. У жовтні на вас чекають хороші, прибуткові угоди, просування по службі або у власному бізнесі. Тільки категорично не беріть грошей у борг, тим паче на свої проєкти. Потім про це пошкодуєте. Обійдіться своїми ресурсами та почніть, нарешті, відкладати гроші на відпочинок і творчість, адже у грудні зірки обіцяють вам феєричну подорож.

Жінка облаштовує дім

Здоров’я

_________________

Занепад сил, нестача енергії. Стан тривожності, дратівливості, невдоволення життям позначиться цього місяця загальному стану здоров’я. Перестаньте пхикати, скаржитися, приймайте життєві труднощі як уроки — і організм відповість гарним самопочуттям, працюватиме як годинник. Ідіть у спортзал, басейн, на бігову доріжку, хоч у ліс по гриби. Пропийте комплекс вітамінів, займіться медитацією.

Кохання

_________________

У родині у Водоліїв можливі серйозні сварки, аж до розриву стосунків. Самотні представники знака можуть закохатися з першого погляду і на все життя. Для Водоліїв, які в парі, пошук неземного кохання на стороні закінчиться повним провалом, і знову потягне до своїх покинутих коханих. Тільки ось приймуть їх назад чи ні — як карти ляжуть. Одних із радістю пробачать, а інших із радістю проженуть геть за зраду. Можливі складні любовні стосунки цілий місяць, причому на кількох фронтах. На допомогу прийдуть друзі-порадники, які допоможуть зупинити емоційну гойдалку.

Сюрпризи

_________________

Ви познайомитеся з людиною, яка навчить вас розуму і допоможе позбутися низки постійних невдач у любові завдяки мудрій пораді. Можливо, це буде висококваліфікований спеціаліст-консультант, а можливо просто випадковий попутник. Дні удачі — 19, 21, 24 та 27 жовтня.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Водолій: задавайте свій ритм цьому року

♓️ Риби

Вас охопить бажання вражати та зачаровувати, але успіх буде мінливим

Фінанси

_________________

Риби, вам як ніколи саме в жовтні захочеться здаватися значущою, багатшою і успішнішою, ніж є насправді. Однак зірки попереджають вас, що це не найкращий спосіб досягти успіху. Краще запишіться на тренінги, семінари, курси з фінансової грамотності, точно тоді станете багатшими, і гроші вас полюблять. Вам потрібно навчитися відкидати свої сумніви, подолати страх безгрошів’я, приймати нестандартні рішення. Розширюйте коло знайомств з корисними людьми, які можуть стати вашими наставниками. І тоді не треба буде здаватися багатшими та впливовішими. Адже отримуючи знання, ви й так стаєте багатшими та стаєте вагомішими в очах інших людей.

Жінка з котом

Здоров’я

_________________

Лікуємо нерви цілий місяць. Лікуємо серйозно. Вони не просто розхиталися. Процес може набути затяжного і незворотного характеру, якщо зараз серйозно не взятися за своє здоров’я. Візьміть себе до рук. Не виходить – заведіть домашнього улюбленця. Увага! Цього місяця можливий рецидив старого захворювання. Потрібно бути уважним до знаків, які надсилає ваше тіло. Дослухайтеся до нього. Воно не бреше.

Кохання

_________________

Риби цього місяця захочуть зачаровувати всіх підряд, але це погано вдаватиметься. Ваша дратівлива усмішка на обличчі, Риби, відштовхуватиме і викликатиме почуття досади у протилежної статі. Займіться своїм внутрішнім світом, будьте добрішими й теплішими, станьте чуйними до чужого болю, навчіться щиро радіти успіхам інших, і тоді люди потягнуться до вас, як до сонечка. У жовтні висока ймовірність завести палкі стосунки з партнером набагато молодшим за вас, але це ніяк не буде бентежити ні одного, ні іншого.

Детальний гороскоп на 2023 рік:  Риби: сміливо дивіться у майбутнє

Сюрпризи

_________________

Вам вдасться досягти успіху в тій справі, на яку ви вже давно махнули рукою. Ви зробите останню спробу, особливо ні на що не сподіваючись і, несподівано для себе та оточуючих, досягнете успіху. Вдалі дати місяця – 8, 9, 10, 17 та 29 жовтня.

 

Жінки часто користуються підказками астрології, адже недаремно говориться “Попереджений – значить озброєний”. Так що зберігайте цей астропрогноз для всіх знаків Зодіаку, щоб наприкінці місяця звіритися, що здійснилося, а яких поворотів подій вдалося уникнути!

Читайте також:

27 Вересня / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті