♍️ Діва: уважніше до оточення

Завдання року навчитися поважати Кролика, прислухатися до думки оточуючих, нехай і менш значущих за статусом, віком та посадою. Тоді саме Кролик (персони навколо вас) і покаже вам дорогу до розв’язування кармічних вузлів, а без завершення завдань минулого року, особливо комунікаційних та особистих, ви ніяк не зважитеся на нові цілі та завдання.

Час читання: 1 хвилина та чашка капучіно ☕

статья доступна на русском языке

Основа року — розраховувати лише на власні сили та почистити або, навпаки, розширити оточення, залишити біля себе лише позитивних та зважених людей, здатних дати слушну пораду. Знайомитись рекомендується в елітних місцях, де панує обстановка успішності та багатства.

Астропрогноз для знаку Зодіака Діва

Кохання

___________________________

❤️️У коханні можливе повернення до минулого, але лише тимчасово для того, щоб остаточно переконатися, що це не ваш варіант, і поставити крапку. Але не поспішайте робити передчасні висновки: для тих Дів, хто знаходиться в пошуку, якраз і слід звернутися за порадою до колишніх коханих або старших колег. Так само й фонуватиме весь рік «старшими» знайомствами. У заміжніх Дів зміни в особистому тільки на краще, навіть якщо відразу вам вони здадуться не зовсім чудовими.

EVA у Telegram

Ризики року

___________________________

Ризики року. Намагайтеся не давати грошей у борг і не брати кредитів, хоча спокуса буде великою. Це не найкращий рік для використання чужих ресурсів, оскільки навіть близький друг не зможе повернути вам позику вчасно і ваша дружба опиниться під загрозою, а за кредитом виявиться прихований відсоток.

Цікаво по темі: Як створити сильне оточення

Важливий період

___________________________

Важливий період  розпочнеться 23 січня, коли рік вступить у свої права, тому всі ритуали бажань зробіть напередодні, адже саме у таких раціоналістів, як ви, вони чудовим чином реалізуються вже до кінця листопада. Весну та осінь присвятіть налагодженню зв’язків та вибудові кола довіри, а взимку подорож подарує приємний сюрприз.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Близнюки астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Телець астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023