♋️ Рак: прагнення до порядку

Завдання року для Раків — не улюблена домашня рутина, а саме наведення ладу в будинку, кабінеті, гаражі, сім’ї, документах і стосунках, де багато хто поставить жирну точку, а деякі щасливчики почнуть все заново з тим самим партнером.

Час читання: 1 хвилина та пончик 🍩

статья доступна на русском языке

Завдання року лежить у площині спілкування з братами/сестрами, оформленні офіційних паперів: віз, ліцензій, дозволів, паспортів. Перехід з вузького та примітивного рівня усвідомлення допоможе легше впоратися із завданням року і дозволить впустити в життя справжню віру, змінивши її на краще назавжди. Відключіть внутрішній діалог, перестаньте копатися в помилках минулого, вкладайте в майбутнє (діти, будівництво, проекти) і довіртеся зовнішнім силам, які мають своє бачення ваших планів і цілей.

Рак: прагнення до порядку

Кохання

___________________________

❤️️Кохання — для самотніх і охочих зустріти своє кохання Раків, найкращою стратегією буде безперервний рух, а саме — короткі поїздки: від таксі до супермаркету до вилазки на вікенд. Ще висока ймовірність отримати відповідь згори (а багато Раків цього року опиняться в непростій ситуації вибору між минулим і майбутнім) у момент відвідування храмів і святих місць, а також у ситуаціях допомоги ближньому. Загалом, Раки весь рік наводитимуть лад у любовних справах і лише деякі щасливчики створять міцну сім’ю або заново закохуватимуться у свого колишнього.

Ризики року

___________________________

Ризики року — все те ж нестабільне та вимогливе партнерство та сценарій стосунків «ні з тобою, ні без тебе». Зупинити ці емоційні гойдалки допоможе переключення на нову роботу, продаж будь-якої нерухомості та переїзд. Тоді життя подарує вам нове знайомство і, можливо, жодне.

Цікаво по темі: Життя заново: як адаптуватися на новому місці після переїзду

Важливий період

___________________________

Важливий період для вирішення документальних та транспортних питань — з березня до кінця травня: довгоочікувані оформлення, щедра оплата послуг з цього питання та купівля/продаж машини та придбання квитків в один кінець у нове життя. У першій половині липня майте напоготові зібраний рюкзак.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Телець астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Близнюки астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Овен астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023