♊️ Близнюки: дорогу творчості

Завдання року особливо яскраво виявляються у творчих представників знаку — відшліфувати та показати світові свої численні таланти на повну силу. У Близнюків найлегший, ситий і спокійний рік із усієї зіркової плеяди. Потрібно бути на виставках, конференціях, налагоджувати зв’язки. Найкращий період для складання ідеального шлюбу — дійте рішуче і ви отримаєте міцну спілку як мінімум на найближчі 18-19 років. Реалізація по Урану (IT, дизайн, авіація та нестандартна творчість) відбудеться, якщо вчасно оплачувати рахунки та дружити зі Скорпіонами та Стрільцями, адже саме вони допоможуть визначитися із заняттям усього життя.

Час читання: 1 хвилина та кусочок піци 🍕

статья доступна на русском языке

Близнюки: дорогу творчості

Кохання

___________________________

❤️️Кохання — вітряним і допитливим Близнюкам настав час зупинитися на одному. Небесні формули відкриють вам очі на того, хто вже давно з вами поруч, або на нового знайомого, якого ви не сприймали всерйоз: сусіда, однокурсника, нерозлучного друга, того, з ким вам легко навчатися разом або займатися творчістю. Для тих, хто вже одружений: на контрасті порівнянь друга і однодумця не на користь вже стабільного (наскільки це можливо для Близнюків), партнера ви можете різко і безповоротно обірвати тривалі стосунки і… тут же вступити в нові! Найкращі знайомства на навчанні, воркшопах, виставках та у галереях.

Лінія магазинів EVA фейсбук

Ризики року

___________________________

Ризики року — небезпечно триматися за старі ідеали, що віджили, які відводять вас від мети. Також погані звички, взяті із собою у 2023 рік, не грають вам на руку, а блокують соціальну реалізацію. Спокуса неекономно і нерозумно витрачати гроші загрожує втратою заступництва впливової особи. Не намагатись вибитися в лідери, але чесно зайняти місце під сонцем і не влаштовувати тілу екстриму.

Цікаво по темі: Безліч причин для щастя бути жінкою

Важливий період

___________________________

Важливий період — їх цілих три на рік: квітень-початок травня, серпень та перша половина грудня. Що робити для залучення удачі? Та нічого! Понад щедрим і щирим близнюкам вже приготовано сюрприз — житло в подарунок, безкоштовне проживання в добрих умовах або й зовсім — переїзд до моря. Дійте масштабно та амбітно у ці періоди та отримуйте нагороду.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Овен астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Телець астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023