♉️ Телець: на хвилі споглядання

Завданням року для Тельців безумовно стане відмова від зайвої театральності та показушності своєї сили, краси та досягнень в особистій сфері (а Тельці сяятимуть як ніколи і нарешті, досягнуть ідеальної форми тіла, дозволивши собі зовнішні зміни з розмахом), замінивши її на витримку та виваженість, вміння бути сірим кардиналом, взявши на себе другорядні ролі. Особливої уваги вимагатимуть недбалі родичі.

Час читання: 1 хвилина та яблуко 🍎

статья доступна на русском языке

Дійте виважено, стратегічно, освойте нову навичку, сфокусуйтеся на тренуванні тієї якості, якої вам бракує. Рік не надто щедрий на зміни, скоріше на роботу над помилками та повторення ситуацій. І це стосується кар’єри та особистого, що, до речі, йтиме пліч-о-пліч. Досягнуть успіху в роботі та досягненні результату ті Тельці, у яких все ж таки вийде працювати з дому або створити домашню і затишну обстановку у своєму професійному просторі, об’єднавши колектив в одну велику родину і придумавши милі бонуси для клієнтів.

Телець: на хвилі споглядання

Кохання

___________________________

❤️️Кохання — бажання демонструвати ідеальні стосунки, які, нарешті, побудують Тельці та надто часті публікації фото в обіймах з любов’ю вашого життя в соцмережах або хвастощі отриманими подарунками перед знайомими, можуть серйозно нашкодити союзу і звести всі ваші зусилля до мінімуму. Для тих самих представників знака, хто проживе цей рік на віддалі від натовпу, візьме аскезу або вирушить у паломницький тур, зірки приготували приємний сюрприз в особистій сфері.

EVA y Viber

Ризики року

___________________________

 

Ризики року — ваше прагнення бути «Верховним Жрецем/Жрицею» та центром світу, може обернутися крахом в особистому житті, якому, здавалося б, нічого не загрожує, оскільки партнер налаштований до вас доброзичливо. Особливо це стосується нових стосунків: запам’ятайте — хочете їх зберегти, жодної показухи, тримайте кохання та прибутки своєї половини в таємниці! Демонструватимете своє щастя, неодмінно зіткнетеся з ситуаціями магічного жмуря: від шкоди майна до складнощів по здоров’ю.

Цікаво по темі: Криза у стосунках за роками: ознаки, як пережити

Важливий період

___________________________

Важливий період — середина квітня і потім закінчення листопада-початок грудня — час, сприятливий для завершення завдань особистого характеру: зустріти пару, народити дитину, вийти заміж, розібратися з колишнім. Імовірний переїзд та дитячо-романтичний фон у січні та травні.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Овен астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Близнюки астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023