♏️ Скорпіон: розкривайте таємниці

Завдання року залежать від вашої уваги до таємного та вміння концентруватися на дрібницях. Ваше завдання так само — розкрити сімейний секрет, якої б родини він не торкався, нехай і не вашої. 

Час читання: 1 хвилина та смузі 🥤

статья доступна на русском языке

Доведеться попрощатися з вільним статусом у відносинах або закінчити їх назавжди, вислуховуючи від партнера те, що ви тиранічна, егоїстична особистість. Протягом року вам набридне відчувати себе Терезами й кататися на емоційних гойдалках, вічно мінливих планах партнера.

Попри любов до подорожей, яка повною мірою виявилася у 2022 році (реально та віртуально, адже дехто подорожував сайтами знайомств та побачень), цього року переможе любов до стабільності та комфорту. Протягом року ваша допомога знадобиться мрійливим Ракам та творчим Близнюкам.

Астропрогноз для знаку Зодіаку Скорпіон

Кохання

___________________________

❤️️Кохання. Багато Скорпіонів кардинально перегляне своє ставлення до сім’ї та шлюбу, а це спричинить радикальні зміни статусу. Рік гарний для заміжжя, підписання шлюбного контракту та набуття сімейного гніздечка. Але ж ми говоримо про Скорпіонів! Гніздечко вити вони згодні лише з тими, хто надасть найбільш комфортні умови та позбавить їх побутових проблем. Продовжуємо серфити мережею і тіндерами, заходити в модні місця, адже саме там і можна вигідно й вдало познайомитися. Тим, хто вже зустрів другу половинку, зірки обіцяють море радості від подарунків та спонтанних поїздок. Але загадкою залишається від кого ж ці сюрпризи.

EVA в инстаграм

Ризики року

___________________________

Ризики року –  виявити неприємну інформацію, пов’язану з минулим, про когось із ближнього оточення. Щоб уникнути хворобливості цієї теми, або зробити її м’якшою, відвідайте гіпнотерапевта, регресолога або запишіться на курси НЛП. Спілкування з астрологією теж піде на користь, хоч і витягне назовні масу прихованого. Критичної точки та кардинальних рішень не уникнути – стрес та глобальні можливості одночасно.

Цікаво по темі: Що таке гештальт і як його закрити?

Важливі періоди 

___________________________

Важливий період. У кінці травня тема роду і сімейності повністю трансформує ваше подальше життя, що здавалося ідилією. А влітку і восени – купівля нерухомості, зміна житла, транспорту або далека подорож. Вам потрібно лише захотіти і це відбудеться! Доленосний рік!

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Овен астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Телець астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023