♑ Козеріг: настав час активно діяти

Завдання року не дозволяють відсидітися в тихому й обмеженому світі, адже всесвіт не дозволить лінуватися, підштовхуючи вас до однієї з найважливіших цілей вашого життя.

Час читання: 1 хвилина та тістечко 🧁

статья доступна на русском языке

Цей рік можна сміливо назвати роком везіння для наполегливо трудящих Козерогів. Весь рік ви будете в пошуках відповідей на свої запитання «Навіщо я тут?», «Для чого мені та чи інша людина?». Апгрейд стосунків та професійної діяльності позначиться і на зовнішності, тому що вам захочеться (і цілком справедливо) дарувати подарунки собі та перестати витрачати гроші на ближнє оточення. Знизьте рівень вимоги до себе і розслабтеся до вас прийде те, що ви заробили чесним шляхом, але прийде з інших джерел.

Козоріг

Кохання

___________________________

❤️️ Кохання — Козерогам доведеться заради кохання цього року подолати «шлях Сантьяго», відірватися від звичного способу життя, і докласти всіх зусиль для…переїзду. Саме тут, у виснажливій і вимушеній подорожі, запеклі козероги й зустрінуть своє кохання, причому в самому несподіваному для себе образі. Зверніть увагу на тих, хто вам допомагає і займається новою для вас, зовсім незнайомою сферою діяльності. Знайомства при оформленні паперів, страховок і зверненні до лікарів також дуже ймовірні. Ті ж Козероги, які давно перебувають в офіційних відносинах, об’єднаються в будівництві будинку або піклуванні про близьких. А ось цивільний шлюб вимогливих і традиційних Козерогів може луснути, як мильна бульбашка, але через місяць після розставання на горизонті вже замаячить нове знайомство. 

EVA y Viber

Ризики року

___________________________

 Ризики року — вони полягають в тому, що ваш внутрішній консерватор не бажає нічого змінювати і йти на компроміс з новатором, що сидить на вашому плечі й нашіптує нестандартні ідеї просування ваших ідей і задумів. Якщо тримаєтеся за старі моделі у ключових сферах, життя розведе вас з партнером у різні боки або надішле випробування токсичними та болісними стосунками. Змінюйте підхід до життя на більш гнучкий, розлучіться зі звичним комфортом і вам відчиняться нові двері.

Цікаво по темі: Конструктивна критика в стосунках: висловлюємо претензії правильно

Важливий період

___________________________

Важливі дати вам будуть потрібні сталеві нерви, адже ви не готові зустріти зміни на краще, тому що на самому початку не можете розглянути подальшу удачу в катастрофі планів — лютий та червень 2023 року. З початку року із завидною періодичністю чекає щільне спілкування з батьками.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Близнюки астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Овен астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023