♐ Стрілець: назустріч коханню та успіху

Завдання року — доводити розпочате до кінця, нарощувати оберти та реалізовувати найсміливіші мрії, укладати договори, підписувати та отримувати документи, будувати майбутнє за високим стандартом та здобувати елітарну освіту.

Час читання: 1 хвилина та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Юпітер вам благоволіє та сприяє питанням закордону, елітарності, заробітку та навчання. Діяти потрібно швидко, ефективно, розраховувати тільки на себе, розкривати свій потенціал і бути вродженим лідером, за яким іде маса людей. Далекоглядні стрільці переглядають внутрішній ресурс і, зробивши ревізію оточення, усвідомлено віддають кармічні борги у 2022, легко здійснюючи прорив у найважливішій сфері у 2023. Успіх прийде швидко і без особливих витрат.

Стрілець

Кохання

___________________________

❤️️ Кохання — весь 2023 рік на Стрільців звертатимуть увагу найкращі представники протилежної статі, незалежно від вашого сімейного статусу. Привабливість зашкалює, а фортуна за вас розставляє любовні сіті, куди вам необхідно заглядати час від часу, щоб переконатися у відмінній якості здобичі. Поки ваш партнер (для сімейних) покривається червоними плямами від ревнощів, ви даруєте сліпучі посмішки та користуєтеся своєю необмеженою владою. Жоден Стрілець, схоже, не залишиться самотнім цього року, закружлявши у вихорі запаморочливого роману, як у кіно. У деяких це буде сплеск колишніх почуттів, в інших — те, про що не могли мріяти навіть сміливі Стрільці. Знайомимося у дорогих та елітарних місцях.

EVA у Telegram

Ризики року

___________________________

Ризики року не йти в глибоку нірвану і не проводити рік у тиші, хоча ви так втомилися за 2022 рік, отримавши колосальну дозу стресу і масу змін, де адаптації слідували одна за одною! Ви так прагнете сховатися на острівці щастя та спокою, але ні! Дійте продуктивно, будьте фінансовим хижаком, відстоюйте кордони й шикуйтеся в ієрархію, прагніть займати верхні поверхи, тоді 2024 піднесе вам подарунки у вигляді досягнень і володіння значними цінностями (для кожного своїми) на блюдечку. Головне обмеження знаходиться в голові й вам потрібно зламати цю перешкоду!

Цікаво по темі: Що таке гештальт і як його закрити

Важливий період

___________________________

Важливий період — час вашого дня народження (+/- 5 днів), кінець травня і середина літа. Сюрприз у тому, що може статися все що завгодно, а якість змін залежить від того, які думки ви генеруєте протягом року.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. лена

    ну как так….написан пргноз а как будто ко мне в голову влезли и все мои мысли и чувства прочувствовали
    и про отношения с мужем и про поездку в европу и про то что много дел сразу делаю и уста как каторжанин

Рекомендовані статті
Овен астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Близнюки астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023