День захисників і захисниць України: листівки та привітання

День захисників і захисниць України набув особливого значення для нашої країни. 1 жовтня ми вітаємо тих героїв, які ціною власного життя боронять Україну, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє. Від щирого серця, з любов’ю і великою пошаною дякуємо кожному і кожній, хто мужньо захищає нашу державу! 

Час читання: 1 хвилина та яблуко

статья доступна на русском языке

До свята ми підготували листівки та красиві привітання українською мовою, які ви можете відправити нашим військовим.

Історія свята

День захисників і захисниць України

Цей день є офіційним державним святом України. Щорічно він відзначається 1 жовтня (раніше – 14 жовтня) разом із Днем українського козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці. Свято було засновано президентським указом у 2014 році, а наступного року набуло статусу державного і відтоді вважається вихідним днем. В липні 2021 року рішенням Верховної ради цю подію було переіменовано саме на День захисників і захисниць України.

EVA y Viber

Цікаво по темі: Інтерв’ю з жінкою-захисницею, старшою лейтенанткою НГУ Христиною “Кудрявою”

Вітання для військових

В наших захисниках і захисницях є Сила нескорених, яка веде їх до перемоги! Вітаю всіх вас із професійним святом і бажаю міцності духу, незламної віри та впевненості у кожній дії!

Вітання з Днем захисників України

Завантажити листівку

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України! Пам’ятайте про те, що ваші родини чекають на вас щодня, і коли ви повернетеся додому, цей день запам’ятається, як найсвітліший і найщасливіший в житті. Нехай це завжди надає вам наснаги!

Дорогі наші захисники та захисниці України! Сьогодні ваш день — день тих, хто несе відповідальність за нашу безпеку і свободу. Зі святом вас, наші сильні та непохитні герої! Нехай мир завжди буде вашим союзником, а ваше служіння приносить лише гордість і вдячність нашої рідної країни.

Завантажити листівку

Цікаво по темі: 5 ідей подарунків для чоловіків до Дня захисників

Кожному і кожній, хто захищає Україну — вічна слава і пошана! Ви робите справжній подвиг тому, що ваші серця хоробрі, а душі незламні. Дякую за вашу сміливість, бажаю міцних сил та мужності. Слава Україні!

Вітання з Днем захисників України

Завантажити листівку

З Днем захисників і захисниць України! Нехай ваша мужність і відданість рідній країні завжди будуть натхненням для всіх нас. Дякуємо за вашу неймовірну силу та відвагу.

Завантажити листівку

У День захисників і захисниць України хочемо побажати здоров’я, щастя і великих успіхів у вашій важкій справі. Ми молимося за кожного, хто боронить нашу країну.

Вітання з Днем захисників України

Завантажити листівку

Дякую всім, хто береже спокій наших рідних, наших діте й і наших осель. Ми у ваших надійних руках! Залишайтеся такими ж сильними, добрими, мудрими та обов’язково повертайтеся додому!

Цікаво по темі: 7 ідей подарунків для жінок до Дня захисників і захисниць України

Люба захиснице України! Ти — тендітна, але незламна. Ти — ніжна, але смілива. Ти — гордість своєї держави! Вітаю тебе з професійним святом!

Вітання з Днем захисників України

Завантажити листівку

Мій мужній захиснику, дозволь привітати тебе зі святом і побажати стійкості, мудрості та міцного здоров’я. Обіймаю тебе щохвилиночки!

Вітання з Днем захисників України

Завантажити листівку

Кожне тепле слово, кожна згадка і кожен дзвінок з дому надає нашим військовим впевненості та робить це свято по-справжньому радісним. Тому обов’язково привітайте всіх, хто вступив до лав збройних сил України! Підтримуючи їх, ми також робимо величезний вклад у перемогу. Хай мир, щастя та любов якнайскоріше прийде до наших домівок!

Більше листівок і привітань до різних свят від EVA Blog:

13 Вересня / 2023 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті